Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Arlette, číšnice v motorestu někde uprostřed Francie, žije svůj vlastní život bez překvapení, v podružném vztahu s Victorem. Tisíce kilometrů odtud, v Las Vegas leží na smrtelné posteli Assler, majitel jednoho z největších kasin. Rozhodne se vyhledat svou dceru, jedinou dědičku svého obrovského majetku. Asslerův společník Wise však nechce přijít o miliony a proto ukuje vlastní plán. Pošle svého dlužníka Francka, aby svedl Arlette, přivedl ji do Las Vegas, oženil se s ní a potom by se měla stát nehoda... Franck, doprovázený nájemným vrahem, by svůj úkol splnil, kdyby se ovšem coby falešný miliardář do skutečné dědičky nezamiloval. Co dělat, když jej spoutává lež, a žena kterou miluje, musí zemřít? (Intersonic)

(více)

Recenze (15)

5150 

všechny recenze uživatele

koukatelná oddechovka.. jediné dva důvody proč s ní ztrácet čas jsou Lambert a Balasko, přestože ani oni nepředvádí nic extra.. Lambert navíc vypadá jako když razí do nějakého gay klubu a v souvislosti s tím padne na jeho účet také nejlepší hláška filmu.. Claude Zidi (scénář) si prostě jen vybral slabší chvilku.. ()

Terva 

všechny recenze uživatele

40 - ti procentní Francouzská romantická komedie o lásce, která zkřížila vražedné plány ziskuchtivým mafiánům....... ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

1x sa to da pozriet, ale samotny Claude Zidi ma daleko lepsie filmy - Nahradnik 1975, Kridylko nebo Stehynko 1976, trilogia Prohnili. Celkovo 20 % ()

Juto 

všechny recenze uživatele

Francúzska komédia, ktorá nie je moc vtipná. Film má sem-tam vtipné hlášky, ale je ich strašne málo. 3/10 ()

otík 

všechny recenze uživatele

Nijak objevná ani ne moc zábavná komedie o dědičce velkého jmění, kterou má Christopher Lambert svést, oženit se s ní a pak ji předat k zabití, aby jeden velký dacan získal její jmění. Do cesty se jim však postaví láska. ()

Bernhardiner 

všechny recenze uživatele

Dědictví z Las Vegas od Clauda Zidiho pojednává zjednodušeně o tom, jak obyčejná servírka ke štěstí a penězům přišla. Námět, který byl již mnohokrát zpracován a jistě ještě mnohokrát zpracován bude, staví na solidním scénáři a kvalitně obsazených hlavních rolích. Není to ten typ komedií, kde by se člověk neustále smál, nicméně několik úsměvných situací se ve filmu najde. Bohužel díky otřepanosti námětu však divák brzy zapomene, že tuto komedii vůbec viděl. Ale za jedno zhlednutí stojí. 50% ()

chrispe 

všechny recenze uživatele

Při hodnocení tohoto filmu jsem nejspíš hodně ovlivněná. Protože právě u tohoto filmu začala má láska k Lambertovi, tento film jsme kdysi jako malý holky dabovaly (nikdy nezapomenu, na kosatku!), tento film mi kamarádka sehnala na videokazetě k narozeninám... a vůbec :) ()

GOGO3000 

všechny recenze uživatele

Docela vydařená komedie, ve které se představil Christopher Lambert v netypické roli, než v jakých jsme na něj zvyklí. Jelikož si nenechám ujít pokud možno žádný film s Lambertem, trošku budu v hodnocení tohoto filmu nadržovat v jeho prospěch - - - - 80%. ()

xander 

všechny recenze uživatele

Priemerná romantická komédia, ma lepšie i horšie chviľky a nechýba ani trochu akcie. V hlavnej úlohe sa dosť prekvapujúco predstavuje CHristopher Lambert, ktorý ako v iných svojich filmoch, príleš nezaujme. ()

Pythonator 

všechny recenze uživatele

Tohle točil Claude Zidi??? No to mu pomoz Pánbůh. Krom toho, že je film nudný a málo romantický, zde nevidím mezi Lambertem a tou obtloustlou nesympatickou babkou žádnou chemii. Od romantické komedie požaduji hlavně krásnou ženskou aby se bylo na co dívat, ale tohle... no to snad ne. ()

Reklama

Reklama