Reklama

Reklama

Rodina v ohrožení

  • USA Crash Site (více)

Obsahy(1)

Daniel Sanders žije pouze svou prací a díky tomu pomalu, ale jistě ztrácí svoji rodinu. Jeho manželství se dostane do problému a tak se Daniel rozhodne vzít svou ženu Ritu, dceru Frances a jejího přítele Matthewa na dovolenou. Během dovolené se Daniel s Ritou vydají na několik dnů kempovat a doufají, že si užijí romantiku. Dojde k nehodě, oba jsou zraněni, bez telefonů a začíná boj o přežití... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (18)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Viděl-li už někdo z vás nějaké ty televizní americko-kanadské dobrodružné thrillery, nebude asi moc překvapený, že nám tento film příliš atraktivní podívané nenabídne. Crash Site se navíc pyšnil i označením „horor“, což byl taky hlavní důvod, proč jsem po něm sáhnul. Nicméně fandové hororového žánru budou nejspíš zklamáni úplně nejvíc, protože o nějaké ponuřejší atmosféře či drsným scénám se zvěří si můžeme nechat zdát. Tohle mi spíše připomínalo obyčejné rodinné drama, říznuté trochou toho dobrodružnějšího setkání s vlky a autohavárií. To je taky nejspíš jedna z věcí, která ovlivnila nepříliš lichotivé hodnocení napříč internetem. Já musím pochválit alespoň pěkné prostředí kanadského Vancouveru, kde se natáčelo a které se mi na celém filmu líbilo ze všeho nejvíc. No a pak samozřejmě přítomnost Charismy Carpenter, která se mi coby teenagerovy docela líbila. Jasně roky nezastavíš, ale pořád je to celkem pěkná ženská. Ani ona ani Sebastian Spence však rozhodně nepředvedli své nejlepší herecké výkony. Zřejmě to měli jen jako bokovky, protože s rozpočtem 1000000 dolarů si asi na moc velké peníze nepřišli. Nejslabší na celém filmu byl samozřejmě samotný scénář. Když už se mělo jednat o mix dobrodružného hororového thrilleru, tak bych očekával alespoň několik drsnějších scén, solidní atmosférické útoky zvířat a zoufalý boj o přežití, ale postavy mezi sebou spíše vedli slovní válku, vlci jen vrčeli a jedno pavoučí kousnutí to moc nezachrání. Jasně, bylo tu závěrečné odhalení a mini roztržka v chatě, ale ani to na lepší než podprůměrné ohodnocení nestačilo. 30% ()

cariada 

všechny recenze uživatele

Tohle bylo o ničem. Žádná atmosféra či strach z toho nešel, o nákém dramatu se nedá mluvit. Chlap nemá čas na rodinu a žena mu to předhazuje a přitom mu zahývá a ještě mu to klidně řekne.A to by chtěla aby zachránil rodinu? Typicky ženská logika. Přeskakovat po obraze pak to snesete, nebot vás to nestojí 90 minut času, ale jen polovinu a i to je až až.. ()

nemik22 

všechny recenze uživatele

Kdo má rád dvakrát louhované horory, tak si přijde skoro na své, tenhle je minimálně třikrát. Celou dobu jsem se nemohl zbavit dojmu, že koukám na nějakou přihlouplou telenovelu. Tady chyběla už jen Esmeralda! ()

LiborGondek 

všechny recenze uživatele

Především nechápu proč se nevrátili po stejné cestě, co jeli. Ale to už by pak zřejmě nebyl takový "horor". No a ten náctiletý padouch, ten stál taky za to... ()

masw 

všechny recenze uživatele

Dovedu si představit, že Charisma Carpenter tohle měla domluvené ještě před Expendables, kde měla roli nejistou. Takže doufám, že tohle bude poslední sračka, kterou natočí. Tenhle televizně vypadající film je koukatelný, ale pokud už máte nějaký ten film zasebou, tak si budete připadat, že něco takového už jste viděli hodněkrát, ale nikdy ne tak špatně zpracované. Druhá hvězdička, že se aspoň nehoupala kamera a měla slušný filtr. Tady už to nejde moc vychválit. Snad jen za levné verze Johnyho Galeckiho v roli badguye a mladší a ne tak levné, ale zato méně vyvinuté Madeline Zima s hezčím obličejem. :D ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Televizní thriller o jednom rodinném výletě, který je nejen místy značně nudný, ale i plný nelogických situací, dialogů a vůbec celého chování všech představitelů příběhu. Ono ani ty herecké výkony nestojí zanic. Námětově také nic originálního. Kdyby alespoň to zpracování bylo na úrovni, ale bohužel. Sledování tohoto ponurého snímku je totální ztráta času. ()

mi-ib 

všechny recenze uživatele

Chyběla mi trochu nápaditost v boji rodičů s přírodou. Vlastně se to omezilo především jen na vlky. Jiné vzrušující okamžiky tam nebyly. A já čekal právě, že půjde o tohle především. Určitě nejde o špatný film, ale někdy trpí svou ukecaností a výskytem některých cliché. Jde spíš o film na nedělní odpoledne a ne do prime timu. Ještě mě zarazilo, že film z roku 2011 je vysílán ve formátu 4:3. Slabé 3*. ()

montel 

všechny recenze uživatele

Daniel a Rita Sandersovi (Sebastian Spence a Charisma Carpenter) prožívají manželskou krizi. Aby své manželství zachránili vyjedou si i se svou dcerou Frances (Katie Findlay) a jejím novým přítelem Matthewem (Steven Grayhm) na chatu do hor, kde se chcou věnovat jen sami sobě. Daniel má však problémy v práci a v ruce má neustále mobil nebo počítač. Rita proto vymyslí výlet do lesů se stany a spácaky a po cestě mu vyhodí mobil z auta. O chvíli později mají naneštěstí nehodu a oba manželé jsou najednou vydáni napospas drsné přírodě a hladovým vlkům...Film působí hodně televizně a na nic jiného se taky nehodí. Manželé, kteří bojují s přírodou o přežití, to už tu bylo hodněkrát, tentokrát s hodně slabým akčním koncem a debilním záporákem. Tvůrci taky mohli vymyslet jiné nebezpečí než jen vlky a jednoho malého pavoučka. 45% ()

Mark1983 odpad!

všechny recenze uživatele

Tak tv barrandov mě oklamala svou upoutávkou na horor Rodina v ohrožení, v níž byli vlci před útokem a boj o přežití. Říkal jsem si, že to nemusí být vůbec špatné, avšak opak se stal pravdou, což film se projevil jako rodinný dobrodružný film, kde vlci byli jen chvíli a jinak se jednalo zcela o něco jiného. Totální píčo...ne, řeknu slušně. Hloupost. ()

JaninaM 

všechny recenze uživatele

Něco tak trapného a nesmyslného je hanba vypustit do světa. Vždyť tam nikdo neuměl hrát a s hororem to nemělo nic společného. Hrůza. A jedna hvězda jen za krásnou přírodu. ()

Reklama

Reklama