Reklama

Reklama

Procitnutí

(seriál)
  • USA Awake
Drama / Mysteriózní / Krimi / Fantasy / Sci-Fi
USA, 2012, 9 h 19 min (Minutáž: 43 min)

Tvůrci:

Kyle Killen

Hrají:

Jason Isaacs, Laura Allen, Steve Harris, Dylan Minnette, BD Wong, Michaela McManus, Wilmer Valderrama, Cherry Jones, Laura Innes, Daniela Bobadilla (více)
(další profese)

Epizody(13)

Obsahy(1)

Po těžké automobilové nehodě, která vzala život jednomu členu z jeho rodiny, žije policejní detektiv Michael Britten (Jason Isaacs) střídavě ve dvou alternativních realitách. V jedné z nich zemřel jeho syn, ve druhé manželka.
V obou realitách řeší jiné případy, v každé z nich nachází jiné stopy. V momentě, kdy z toho má v hlavě parádní nepořádek, kdy se mu oba světy začnou slévat v jeden, zjišťuje, že některé stopy z jedné reality se mu hodí v realitě druhé. (joehot)

(více)

Recenze uživatele Lachvos k tomuto seriálu (1)

Procitnutí (2012) 

Nebudu předstírat že je to nejočekávanejší seriál roku (ptž není), ovšem je to rozhodně jeden z nejlepších pilotů co jsem kdy viděl (to je čistá pravda)! Hodnotím sice pouze po prvním dílu, ale nemohu vytknout ani popel. Herci, nápad (bravo!), výkony...jen tak dál, ptž já jsem nadšen ;) Jediný důvod proč nedávám za pět, je to že u jiných zpívat chvalozpěvy po pár minutách snímku taky nesnáším... ()

Reklama

Reklama