Reklama

Reklama

Procitnutí

(seriál)
  • USA Awake
Drama / Mysteriózní / Krimi / Fantasy / Sci-Fi
USA, 2012, 9 h 19 min (Minutáž: 43 min)

Tvůrci:

Kyle Killen

Hrají:

Jason Isaacs, Laura Allen, Steve Harris, Dylan Minnette, BD Wong, Michaela McManus, Wilmer Valderrama, Cherry Jones, Laura Innes, Daniela Bobadilla (více)
(další profese)

Epizody(13)

Obsahy(1)

Po těžké automobilové nehodě, která vzala život jednomu členu z jeho rodiny, žije policejní detektiv Michael Britten (Jason Isaacs) střídavě ve dvou alternativních realitách. V jedné z nich zemřel jeho syn, ve druhé manželka.
V obou realitách řeší jiné případy, v každé z nich nachází jiné stopy. V momentě, kdy z toho má v hlavě parádní nepořádek, kdy se mu oba světy začnou slévat v jeden, zjišťuje, že některé stopy z jedné reality se mu hodí v realitě druhé. (joehot)

(více)

Recenze uživatele aslavey k tomuto seriálu (1)

Procitnutí (2012) 

Pilot: Velmi zdařilé. Skvělej nápad, herci na jedničku (a Laura je ještě k tomu krásná :) ). Sice neměl takovej spád, ale přesto se těším na další díly a to je podle mě to nejhlavnější :) Po 3 dílech: Víceméně pořád trvá nadšení. Možná i víc, než jen po pilotu. Přesto tak nějak sleduju ty pochody, jak to tam vlastně funguje a malinko by to chtělo dovysvětlit. Hlavně nevím, jestli je v jedné realitě stejný datum jako hned ten den v té další. A jestli se probudí do reality v noci hned když usne? To by měl být dost nevyspalej? A nebo žije 2 dny v jednom? Tím pádem má jeho den 48 hodin? Věřím ale, že se vše dovyjasní :-) Koukám dál :-) ()

Reklama

Reklama