Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Money in the Bank 2011 se uskutečnil 17. července 2011 v Allstate Arena (Chicago, Illinois). Na kartě se sešlo sedm zápasů.

1) Kickoff: Santino Marella & Vladimir Kozlov vs. David Otunga & Michael McGillicutty
2) Kane vs. Sin Cara vs. Daniel Bryan vs. Wade Barrett vs. Justin Gabriel vs. Cody Rhodes (Smackdown Money in the Bank Ladder Match)
3) Kelly Kelly vs. Brie Bella (Divas Championship)
4) Big Show vs. Mark Henry
5) Rey Mysterio vs. Alberto Del Rio vs. Alex Riley vs. Kofi Kingston vs. Jack Swagger vs. Evan Bourne vs. R-Truth vs. The Miz (Raw Money in the Bank Ladder Match)
6) Christian vs. Randy Orton (World Heavyweight Championship, pokud bude Orton diskvalifikován, ztratí titul)
7) John Cena vs. CM Punk (WWE Championship, pokud Cena prohraje, bude vyhozen z WWE) (TheSpearCZ)

(více)

Recenze (10)

Carlossss 

všechny recenze uživatele

Tak tímhle se WWE neskutečně vytáhla... a nasadila pro letošní Summerslam laťku hodně vysoko. Daniel Bryan jako držitel Smackdown! Money in the bank kufříku, Christian jako World heavyweight champ a Punk jako WWE champ? Jako by konečně někdo začal poslouchat, co všichni fanoušci chtěj. Main event úžasnej. Samozřejmě ne zásluhou Ceny.. ale zásluhou anti-hrdiny CM Punka.. ()

Bobik9 

všechny recenze uživatele

Neskutečná PPV! Nejlepší od předposlední Wrestlemanie! Ani nemám slov, dkyž to píšu těsně po shlédnutí. 1. Smackdown ladder match: Nato, že byl hodně špatně obsazený, tak se tito "béčkaři" opravdu ukázali a předvedli, že mohou být budoucností WWE. Hodně mě zamrazilo, když jsem viděl Sin Caru, jak dopadl a myslím, že podle toho, jak Sheamus a ostatní koukali to nebylo plánované, aby tento úžasný letec opouštěl arénu na nosítkách. Vítěz Daniel Bryan? No, k tomu se nevyjadřuji, protože on rozhodně není ten, na kom by se ot mělo stavět, ale zápas výborný - 4*. 2. Divas match - Bellas vs. Kelly Kelly. Divas už asi azčnu přeskakovat. Jakmile tam nejsou Laycool a Kharma, tak to nestojí za nic. Trapná Eve Torres navíc - 2*. 3. Show vs. Henry. Líbí se mi tento celý feud. Největší a nejsilnější. Navíc slušný konec a nečekaně pohybliví giganti - 4*. 4. RAW ladder match - Tímto zápasem začala nejkrásnější PPV, co jsem kdy asi viděl. Naprosto dokonalé obsazení ladder matche. Všichni se předvedli! Del Rio konečně naplňuje svůj "destiny" - 5*. 5. Randy vs. Christian. Randy a jeho RKO zkrátka miluju a Christian zase docela umí, takže jejich zápasy jsou opravdu výjimečné. Tento nebyl výjimkou, i když zas nic převratného to nebylo, dokud Christian neflusnul. Od té doby jsem jen vzpomínal na Legend Killera, protože v tu chvíli to vypadalo, že Randy se znovu stane tím nejobávanější bijcem v WWE. Co předvedl bylo za hranicí! - 5*. 6. Cena vs- Punk. Už když Cm Punk přicházel, tak jsem věděl, že to bdue výjimečné, tedy tušil jsem to dřív, ale jakmile vylezl a těch 14 000 diváků začalo šílet, skandovat a všechno. Věděl jsem, že to bdu ejeden z nejlepších zápasů, co jsem kdy viděl. A byl! Srovnal bych to s Shawnem proti Undertakerovi a možná bych to i povýšil výš. Cenu nemusím, ale předvedl se a Punk taky. Neskutečný zápas, atmosféra která mi brala dech a konec, jaký jsem nečekal. Všechno bylo dokonalé - 10*.! ()

drake31 

všechny recenze uživatele

HALLELUJA, HELL YEAH aneb KONEČNE SOM SA DOČKAL Konečne kvalitná PPV. s veľkými momentami, nervydrásajúcim main-eventom, a úžasnou ukážkou sily obecenstva. Táto PPV je tak trochu srdcová záležitosť - pár rebríčkov, wrestlery padajúci/skáčuci (Evan) z pekných výšok to milujem na tomto celom azda najviac. Ale najlepším neboli zďaleka tie rebríkové zápasy (ospravedlňujme sa za slang) ale main event. Geniálny, ako som už spomínal nervydrásajúci, a už je to veľmi dlhá doba kedy som nevedel odhanúť kto vyhrá, pretože to bola úžasná prehliadka výdrže a oslnivých momentov. Punkovi som prial to víťazstvo ako nikomu inému predtým, a som veľmi rád že ho dosiahol a zaslúžene. Keď ešte na konci zrušil Del Ria - to bola proste nádhera, a ten útek a výraz vo Vincovej tvári k nezaplateniu. Ach jaj konečne som si to po dlhej dobe užil, a už vo veľkom očakávam SummerSlam ktorý dúfam, dúfam sa bude niesť v takomto duchu. Pôvodne som chcel dať 4* ale vďaka publiku, efektnom prome na main event a kvôli maint eventu samotnému musím dať plný počet. Ešte zrekapitulujem ostatné zápasy RAW MITB - spokojnosť s priebehom, nespokojnosť s víťazom, SD MITB - spokojnosť s priebehom, velikánska spokojnosť s víťazom, Divas - pekne sa na to pozerá ;), Show vs. WSM - pekné veľmi pekné a dúfal som že prelomia ring, RKO vs. Kill Switch - ušlo to, Christianovi to prajem ale aj tak mám Randyho radšej a Main Event - toho som už napísal dosť ... ()

Hyb_rid 

všechny recenze uživatele

Jak se zdá tak pověstná výjimka potvrzující pavidlo platí i pro WWE. S tímto PPV jsem hodně dlouho otálel vzhledem k úrovni předchozích a ještě rozmlsaný z výborného Destination X a popravdě se mi nechtělo moc ztrácet čas ale nakonec jsem byl víc než mile překvapen. Oba MITB zápasy byly skvělé, slušný bout Marka Henryho a Paula Wighta, průměr v podání Ortona a Christiana (doufám, že tento feud brzo skončí), dost slabý divas bout (Kelly Kelly nikdy neměla dostat do spárů title protože její timing je úděsný a úplně ztrapňuje ženskou část šatny WWE). To největší překvapení pro mě ovšem byl main event. Perfektní build up ze strany Punka a zapojení se chairmana slibovalo slušnou podívanou ale pořád ve mně cosi hlodalo. V momentě kdy se ale na scéně objevil CM Punk jsem zažil něco výjimečného co jsem považoval za ztracené v historii. Vynikající atmosféra, která mě vrhla vzpomínkami na main event One Night Stand 2006, kdy si to rozdával RVD a Cena a ten pocit mě neopustil až do samotného závěru, takže úplná spokojenost ... jen trochu zamrzí, že si Punk s sebou nedovedl Paula Heymana, kterého zmiňoval v jednom svém promu. ()

VokyYy 

všechny recenze uživatele

Člověk si řiká, že si dá od WWE pauzu, ale ta mu pak naservíruje téměř dokonalé PPV. Před PPV následovalo pár týdnů v RAW, které ovládl Punk a bylo to naprosto parádní, jeho proma, prostě vše. SD MITB : Fakt pěknej MITB match, kterej nepostrádal skoro nic - velké momenty, příběh až po vítěze. Fakt napínavej zápas s opravdu nečekanym vítězem, přál jsem to Bryanovi nejvíc, ale nepočítal jsem stim, že by měl nějákou šanci, když se ocitl sám nahoře na žebříku nemohl jsem tomu uvěřit, jsem moc rád, že Vince proti němu neni vysazenej. Show vs Henry - Obca se očividně snažili, čistá výhra Henryho, dobře napsanej zápas, kterej překvapivě nenudil. RAW MITB - O něco slabší jak SD, což mě dost překvapilo vzhledem k složení zápasu, ale i tak měl své momenty, výhra Del Ria mě dvakrát nepotěšila ale dalo se to čekat. Christian vs Orton - Jejich zápasy nejsou žádná sláva a tak jsem byl rád za tu stipulation ktomu zápasu, díky které jsem čekal, kdy se toho Christian pokusí využít a.... využil, další překvapivé vítězství, které mi udělalo velkou radost. Ten závěr byl napínavej, nečekanej.... CM Punk vs Cena - Hodně jsem se bál, že Cena vyhraje čistě, žádnej pokus o screwjob, žádnej cash-in, ale bylo to přesně naopak, vyrovnanej zápas, nečekané momenty, Cena se kupodivu předvedl. Konec děsně napínavej, strašně jsem Punkovi fandil, Vincův pokus o screwjob se nepovedl, Punk zvítězil, pokus o cash-in Alberta, útěk Punka davem, prostě bomba. A co k fanouškům ? Fantazie, v publiku to žilo celou show a ten Punkův entrance jsem si pouštěl asi 10x. Asi PPV roku. ()

lardko 

všechny recenze uživatele

Tenhle money in the bank mi přišel jako nejlepší ze všech money in the banků. Skvělý wrestleři , skvělá show. 100%. ()

snebka 

všechny recenze uživatele

Nejlepší PPV show kterou jsem za ty 4 roky viděl . A myslím že velkou váhu na tom má ME . Cenu kterého nesnáším (velkou váhu na tom mohli mít writeři) asi už od dob kdy se stal supermanem krásně přívitali diváci pískotem a bučením které my připomnělo show One Night Stand z roku 2006 kdy proti sobě o ten samý titul bojovali RVD a John Cena :D . Nádherné před zápasové promo za události posledních týdnů velice emotivní nástup CM Punka . Samotný zápas byl neuvěřitelně napinavý a nebýt zápasů na wrestlemanii Undertakera proti HBK a možná i Triplu H tak by to byl nejlepší zápas za celou dobu kdy WWE sleduju . Při konci zápasu se mi skoro až tajil dech a doufal jsem že CM Punk skutečně vyhraje na konec ano a následný odchod mezi diváky byl také něco neuvěřitelného . Zbytek PPV byl také protkán zajimavými zápasy (kromně divas jejich zápasy poslední dobu radši vůbec nesleduju) . Prostě PPV skoro jako za Attitude Éry :) . 100% ()

Nix 

všechny recenze uživatele

Tahle PPV si zaslouží plný počet, ale já ho dávám protože to má vyvážený zápasy a všechny jsou supr až teda na ten poslední. Nechápal jsem ten hype kolem Punka, nikdy jsem nebyl jeho fanda a nikdy nebudu a ten zápas mne absolutně nudil a nebavil, kdyby tam nebyl Cena ani se na to dívat nebudu a trapnej konec. Bohužel mne tahle výplň s ním nikdy nic nepřinesla. Jinak tedy oba dva zápasy ladder matchů byly neskutečná jízda. Takovej roster, kterej zprvu vypadá opravdu nezajímavě, tak borci opravdu předvedli maximum, obě skupiny a užíval jsem si každou sekundu. Taková zajímavost, v každém zápase krom na konci to někdo odnesl a buď skončil na nosítkách nebo byl podepřen, což dávalo grády. A jak Orton vypěnil, to byl masakr. Legendary Killer a Viper v jednom, naprosto parádní moment. A ani mi souboj titánů nevadil, opravdu velice dobře promyšlená PPV a hodnotím ji opravdu kladně ve výsledku až na ten poslední zápas, kterej do toho nezahrnuju. ()

fabuloso 

všechny recenze uživatele

Money in the Bank patrí k najatraktívnejším PPV z dielne WWE. Potvrdilo sa to aj tento rok. SmackDown MITB zápas nesklamal, aj keď som čakal trochu viac. Potešilo ma ale víťazstvo Daniela Bryana. RAW MITB zápas – v ringu sa stretli skvelí wrestleri, čo sa potvrdilo aj v samotnom zápase. Del Riovo víťazstvo sa dalo očakávať. Big Show vs. Mark Henry – nemám príliš v obľube zápasy wrestlerov „ťažkých váh“, ale obaja ukázali, že v ringu sú celkom schopný. Zápas o World Heavyweight title medzi Randym Ortonom a Christianom sa náramne podaril. Na moju radosť bol Orton diskvalifikovaný a Christian sa stal novým svetovým šampiónom. John Cena vs CM Punk – čo dodať k tomuto zápasu. Jeden z najlepších zápasov za posledné roky s úžasným promom. Nástup Punka do ringu v jeho rodnom Chicagu bol epický. Takmer 40 minút akcie v ringu a premiérový zisk titulu WWE pre CM Punka. Treba však pochváliť aj Cenu, ktorý svojim výkonom prekvapil. Pre mňa jednoznačne PPV roka. ()

Hellbilly 

všechny recenze uživatele

PPV roku. Keď prehliadnem Divas (ktoré ale ako vždy zožrali len málo času), všetko bolo dokonalé-SD MITB bol nabitý akciou, každý sa predviedol, pekná práca s rebríkmi, nečakaný víťaz Daniel Bryan, ktorému som to veľmi prial, aj keď som tipoval na výhru Barretta, Mark Henry vs. Big Show bol až prekvapivo zaujímavý (nikdy by som nečakal, že by ma zaujímal zápas ktorý má v sebe Marka Henryho, ale jeho heel turn je veľmi podarený), RAW MITB bol taktiež skvelý, viac storytellingu, víťaz očakávaný, ale s Del Riom problém nemám, Christian vs. Orton-aj keď najlepšie zápasy medzi nimi boli ten hneď prvý a odveta na Over the Limit, títo dvaja proste vedia, a navyše Christian konečne vyhral (pri tom flusanci som si bohvie prečo spomenul na Carlita), Cena vs. Punk-tento zápas by si sám o sebe zaslúžil 5*. Úžasná atmosféra, najlepšie publikum aké som videl po veľmi dlhom čase, to aké dostal Punk ovácie bolo neuveriteľné, skvelá akcia, momenty, obaja sa predviedli (Punk očakávane, ale Cena prekvapil-vedel som, že občas zo seba vie dostať veľa, ale toto som fakt nečakal), obrovská dráma, a ten koniec, s Punkom odchádzajúcim s titulom cez hľadisko... Najlepšie PPV po veľmi dlhom čase (možno až od Wrestlemanie 23). ()

Reklama

Reklama