Reklama

Reklama

Robot a Frank

Trailer

Frank, lupič ve výslužbě žijící v blízké budoucnosti, má dvě odrostlé děti, které se bojí, že jejich otec už nemá dostatek sil na to, aby žil sám. Nejprve se ho chystají umístit do domova důchodců, Frankův syn se ale nakonec rozhodne pro jiné řešení. Navzdory staříkově přání mu pořídí chodícího a mluvícího humanoidního robota, který je naprogramován tak, aby podporoval Frankovo fyzické i duševní zdraví. Robot a Frank nabízí zábavný a dojemný příběh o hledání přátel a rodiny na těch nejméně pravděpodobných místech. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (128)

pafka 

všechny recenze uživatele

Maly, ale velmi prijemny film v cele s charismatickym Langellou a jeho skvelym dabingem. Obavam se, ze jsem toto o dabingu jeste na csfd nenapsal. Laska k robotovi tady je opet hezky, jako v mnoha snimcich, zdarile zfilmovana vcetne drobnych a milych humoru. Rozhodne by byla skoda film nevidet. ()

chrustie 

všechny recenze uživatele

Celkem zajimavý příběh, natočený tak neskutečně nudnou formou. Nemastné, neslané, zachraňuje posledních 15 minut čistého sentimentu. Škoda ()

xzajox 

všechny recenze uživatele

Pekné. Trochu smutné (Alzheimer je hrozná choroba - z osobnej skúsenosti), ale aj veselé a tak nejako roztomilé. Blízka budúcnosť, roboti sa začínajú hromadne používať ako služobníci, pomocníci či opatrovatelia. F. Langella svojho Alzheimera zahral veľmi verne, pričom niekedy aj dobre hral, že ho hrá. Postava robota bola tiež kvalitne napísaná. Bol bez emócií, ale predsa z neho divák niečo cítil. Najprv chladne a ticho znášal odmietanie, pričom vytrvalo chcel Frankovi pomôcť. K tomu všetkému prekvapivo otravné vedľajšie role pre Liv a Jamesa a nakoniec citové odhalenie od S.Sarandon. Veľmi ma to bavilo (super bola komunikácia 2 robotov :) , príjemná zmes emócií. 90% - 5* ()

MiniRecenze 

všechny recenze uživatele

Ne,ne,ne...takhle opravdu ne.Příběh o protivném dědkovi,který moc bodů u Vás nenasbírá.Robota si nepředstavujte jak vymakaného terminátora,ten spíš vypadá jak kdyby ho sestrojili v Legolandu,takže sci-fi žánr to opět odnesl ve vší potupnosti.Sranda je tady stěží úsměvná a zápletka až nesmyslně tristní.Jedině co jsem nevěřícně valil oči bylo na herečku Liv Tyler,protože vypadá stále stejně a snad vůbec nestárne.Víc o tom nemá ani snad cenu psát.Nechápu,jak někdo může o tomto filmu napsat,že se jedná příjemnou podívanou??!Pro mě to znamenalo "příjemnou ztrátu času" . DUCHEM NEPŘÍTOMEN!!! ()

Hookins86 

všechny recenze uživatele

Přítomnost Robota, Frenkovi ze začátku nedělá moc dobře. Ale dle očekávání, se to postupně mění až v úplně pravej opak. Nápad docela dobrej, ale mohli to ještě zlepšit a prohloubit... ()

Ironhead 

všechny recenze uživatele

Jak mi pocatecni zapletka pripadala priblbla, nakonec to byl prekvapive kvalitni a lidsky film a Susan Sarandon vypada v petasedesati porad jako kocka ;) ()

HMTD 

všechny recenze uživatele

Měl jsem to DVD doma už delší dobu a pořád jsem odkládal to až si to pustím, spoustu filmů ho předběhlo protože sem od něj nic moc nečekal. O to překvapenější jsem byl když se mi ten film hned na začátku zalíbil a na konci jsem si říkal že je to asi nejlepší film který vyšel na DVD za poslední měsíc i víc. Skvěl zahrané, zajímavé téma které má nápad. řešení různých otázek, jako stáří, pokrok, co je správné a co není a tak dále. 80 procent. ()

Sao Saoi 

všechny recenze uživatele

PResne ako v komentári dole od mOnkey. Prvé slovo, ktoré ma napadá je MILÝ a MILÉ. Skoro všetci až na otravného mladého zbohatlíka. Dojímavý príbeh milovaného otca v pokročilom veku s rozvijajúcim sa Alzhaimerom, ktorý využije robota vo svoj prospech a podarí sa mu... Kľudne by som zniesol aj pokračovanie, čo by mohol nejaký šikovný scenárista vymyslieť :) Na štyri hviezdičky, alebo skôr tri a pol :) Celkové skóre 71% ()

ko.mar1 

všechny recenze uživatele

Aby som to zhrnul film je skôr o dnešnej dobe a vzťahu medzi luďmi veď ak dame preč robota a nahradíme iným ,,domácim zvieratkom" povedzme psom mame tu obraz ktorý vidieť dosť často všade okolo. Deti nemajú čas keď dospejú na svojich rodičov a ak aj čas majú tak to berú ako že to musia a nie že to chcú,a myslia si že keď im kúpia nemú tvár že tým vyriešili všetko povediasi ,,aspoň sa má o koho starať" je to skôr smutné.No na druhej strane je fakt že si mnoho ráz tak zvyknú na ,,nahradné deti" ako by to bol človek.Veď aj Frenk začal brať robotka ako parťáka alebo syna ktorého by naučil svojmu kumštu. Takže ........na film sa.dalo v pohode pozrieť. ()

Cetar 

všechny recenze uživatele

Hezký film. Supr nápad... Trochu smutnější a méně dokončený konec, ale to byl asi záměr... Zajímavá aplikace futuristických motivů jako je mobil, tv atd... Někdo tvrdí, že je blbost že by knihovní robot vypadal jako z lega, ale proč ne? Přeci robot knihovník je dělán pro knihovnu a proto jde o to, na co je robot určen, tento je na knihy a proto je prakticky uzpůsoben tomuto úkonu... Myslím že super film... ()

maestrum 

všechny recenze uživatele

Příjemný úsměvný film o stárnoucím lupiči šperků a jeho parťákovi robotovi, který se nestará jen o jeho zdraví... ()

StarFsh 

všechny recenze uživatele

Pôvodne som chcel dať len 3 hviezdy, ale keď som si ten film nechal uležať v hlave, musím dať jednoznačne 4. Skvelý film, ktorý má hlbokú myšlienku, ktorú nám neservíruje okato a vtieravo, ako je to na Hollywood bežné. Celý film vlastne pôsobí nenápadne, decentne a nevtieravo, rovnako, ako herecké výkony, ktoré sú podľa mňa vynikajúce. ()

Reklama

Reklama