Reklama

Reklama

Kung Fu Panda: Tajemství mistrů

  • USA Kung Fu Panda: Secrets of the Masters (více)

Jsou zvyklí bojovat za peníze, učí se bojovat za čest. Vypravěč Po odhalí legendu, jak se dali dohromady jedni z největších bojovníků kung-fu: Nosorožec, Tur a Krokodýl. (Česká televize)

Recenze (19)

Shakers 

všechny recenze uživatele

Ďalší pohodoví kraťas ku Kung Fu Pande. Tento krát k druhému dielu. Čo sa tu budem rozkecávať, toto je skutočne tajomstvo majstrov, ktoré musíte vidieť. 80% - 4* ()

swamp 

všechny recenze uživatele

Pohodový bonus k filmu. Dozvíme se tady něco v tom smyslu, že jeden proutek jde zlomit, ale když k sobě dáte tři, tak už to tak jednoduché není... ()

Lamiczka 

všechny recenze uživatele

Znovu se setkáváme s odvážným pandím karatistou. Tentokrát v krátké povídce o třech nejlepších kung-fu mistrech všech dob - nosorožcem, býkem a krokodýlem. Ve vyprávění, kterého se zhostila právě tato roztomilá panda, se dozvídáme, jak se slavná trojice dala dohromady a jakým způsobem získala své schopnosti. Krátkometrážní snímek představuje pro změnu především klasickou animaci, ve které je vykreslen vykládaný příběh. A je to vítaná změna od dnes již standardních 3D projekcí. Hodnotit více nemá asi velký smysl, ale i tak krátký časový úsek je bohatý především na vtipné hlášky a jiné srandy. Zároveň si, především tedy malý divák, odnáší i několik poučení a rad do života. Veselá pohádka na dobrou noc, s příjemným hvězdným hudebním doprovodem. ()

bartias 

všechny recenze uživatele

Další krátký animák z DVD bonusů osvědčeným způsobem spojuje (minimum) 3D se špičkovou klasickou animací a doplňuje pozadí příběhu druhého filmu. Styl už je trochu okoukaný, ale pořád lepší než televizní seriál. ()

otík 

všechny recenze uživatele

Moc podařený krátký animák, který se nevěnuje většinu času hlavnímu hrdinovi celovečeráků, ale vypráví legendu o třech dávných mistrech kung-fu - nosorožci, krokodýlu a býkovi a o jejich setkání s dávným mistrem, kterého známe z Pandí jedničky - mistrem Oogwayem. Většina příběhu je sice v té horší animační kvalitě, ale to vůbec na tu chvíli nevadí. Celkově jde o příjemných 20 minut, které rozvíjejí příběh kolem Pandy. Hudba: Lorne Balfe, Hans Zimmer & John Powell ()

Rozjimatel 

všechny recenze uživatele

3,5  Tá 2D animácia pri rozprávaní príbehu, ktorá predstavuje podstatnú väčšinu filmu, mi pripadá slabšia oproti Tajomstvám zúrivej päťky, čo ma trochu prekvapuje. Tiež ten príbeh troch slávnych kung fu bojovníkov je slabší, akýsi až príliš jednoduchý. Zato tá až neuveriteľne živá rekvizita majstra Shifu, z ktorej bolo priam cítiť hnev, ma veľmi pobavila. ()

PEZ 

všechny recenze uživatele

Annie Award za Best Animated Special Production. Samostatny kratas, kde nas mudrosti (na)uci majster Oogway. Ten svojim umom spoji tri nezlucitelne postavy - nosorozsca, byka a krokodyla. Pri tej dlzke fajn, zaujme 2D animacia, ktora tvori vacsinu kratasu. Panda je tu minimalne... ()

RajAthen 

všechny recenze uživatele

Stejně jako v řadě dalších malých "spin offech" se dere na povrch otázka, zda jsme potřebovali slyšet tento poněkud simplistický příběh. Mno, kdo nechce, ať se nekouká:). Klasická animace, která tvoří většinu snímku, je poctivá a líbivá, jen moc není co vyprávět. Navíc, kdo viděl Pandí 2, tuší, že na růžích mít pánové dlouho nebudou... ()

TheRay97 

všechny recenze uživatele

Jak milé připravit dvacetiminutový odpočívák, při němž se člověk trochu zasměje a zavzpomíná. I takto krátká vsuvka odloučená od hlavní dějové linky potvrzuje, že se jedná o velmi povedený animák. ()

Wooke 

všechny recenze uživatele

Legendy sú vždy príjemným spestrením príbehu. Po ich rozpráva s takým úžasom a nadšením, že vás nadchne aj skákanie po stromoch. Škoda len, že koniec bol odfláknutý. ()

ostravak30 

všechny recenze uživatele

Kraťas ve stylu všech pandích příběhů. Po je nejvtipnější postavou, mistr Oogway učí moudrosti a známé postavy Nosorožec, Tur a Krokodýl se dávají dohromady. Ale jak? A co je naučil mistr? Že bohatství není vždy jen spousta peněz. A že při troše štěstí se dá porazit v podstatě kdokoli, tím spíš, když na to nejste sám. Pro Todda Bergera jde o první napsaný scénář a navíc i dosud jediný animák v jeho kariéře. ()

adamcikv 

všechny recenze uživatele

Naprosto skvělá 2,5D hovadinka, která potěší každého Kung Fu Panďáka. Muzika je průměr, ale 5 hvězd dávám jak za zápletku, tak animaci. Nadprůměrně super. ()

SheldonShamy 

všechny recenze uživatele

Trochu mě to zklamalo. Naivní. 3 "zlí" bojovníci, kteří chápou Kung Fu jen jako peníze, se díky jednomu proslovu Oogwaye změní na hrdiny, kteří bojují za lásku, čest a slávu. Jinak hezké ponaučení o týmové práci. ()

Sukyno 

všechny recenze uživatele

Po minutě jsem byl přistižen jak mám nastolený přiblblí úsměv :) Nerušeně jsem v něm pokračoval jelikož stál za to :) Vždy klidný a pohodlný Master Oogway doplnil atmosféru v nejlepším podání. Chuťovka, na které by si smlsl, každý po intenzivním náporu 2 hodinových filmů :) ()

blondboss 

všechny recenze uživatele

Kraťas, ktorý bol kvalitatívne dosť podobný druhému dielu tejto série. Takže ma to zákonite nemohlo veľmi osloviť, keďže som mal dosť veľké výhrady voči dvojke. Dúfam, že tvorcovia v ďalších dieloch vymyslia niečo duchaplnejšie. 50 % ()

PTuranyi 

všechny recenze uživatele

Celkom chutná jednohubka s pekným príbehom spojení síl v boji za česť, ktorý Po porozpráva Zúrivej päťke pri návšteve výstavy kung-fu. Produkcia je výborná ale hlavný príbeh má len 2D grafiku ale svojskú a originálnu, kým úvod a záver je klasická 3D Kung fu panda. 70% ()

Reklama

Reklama