Reklama

Reklama

Sekai-ichi hatsukoi

  • Japonsko 世界一初恋
všechny plakáty

Obsahy(1)

Dvoudílné OVA k anime Sekai-ichi hatsukoi (2011). První epizoda vypráví o seznámení Onodery Ritsu a jeho staršího spolužáka Sena Masamune na střední škole. Onodera vyzná Senovi lásku a tím začne jejich skrývaný poměr. Druhý příběh popisuje den, kdy mangaka Yoshino Chiaki a jeho editor a přítel Yoshiyuki Hatori navštíví dům Chiakiho rodičů. Jeho sestra je do Hatoriho zřejmě zamilovaná, což Chiakiho donutí přemýšlet o budoucnosti jejich vztahu. (loveless)

(více)

Recenze (4)

togaf 

všechny recenze uživatele

První OVA je výborná, Ritsu má tááák veliké oči :) Druhá OVA o Hattorim a Chiakim je trochu o ničem, ale celé je to takové milé a plné okvětních plátku a plyšáků... ()

loveless 

všechny recenze uživatele

OVA k Sekai-ichi hatsukoi a stejně jako s anime velká spokojenost. Naprosto ťuťu ňuňu první díl se středoškoláky Onoderou a Takanem. Druhý díl a Chiaki a Tori taky fajn, jako vždy. ()

ikilledjenny 

všechny recenze uživatele

Ok, nejdříve jsem zkoukla OVA, a to jen proto, abych věděla, jestli má cenu se pustit do seriálu. A sakra, má to cenu! Shounen-ai (soft yaoi... whatever) s kresbou stejnou jako Junjou romantica. První OVA naprostá, sladká romantika, taková ta s lístky sakur, líbání v knihovně, červenající se, nervozní Ritsu. S překvapivou pointou na konci. Druhé OVA je takový příjemný příběh, nepříběh. Sekai-ichi hatsukoi TV už se na tebe těším! ()

Reklama

Reklama