Reklama

Reklama

The Devil's Rock

Trailer

Obsahy(1)

Deň pred vylodením spojeneckých vojsk v Normandii dostanú dvaja muži tajnú úlohu, ktorou je zničenie nepriateľského dela na jednom z ostrovov. Misia sa však skomplikuje, keď muži započujú krik ženy a s cieľom zachrániť ju vstúpia do nacistického bunkra. (Slavigrom)

Videa (1)

Trailer

Recenze (44)

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Většina mých hororových kolegů je s tímto snímkem spokojena. Já však jejich nadšení tentokrát nesdílím. Ke štěstí bych potřeboval asi něco víc. Což o to potenciál bytu byl. Za mě ale zůstal nevyužit. Děj se odehrává na konci druhý světový války. Vše je pojato spíš komorně a drtívá část stopáže se odehrává v nacistickým bunkru. Vše je víceméně o třech lidech. Pardón. Jeden z toho je ďábel. Okultismus, trocha gore a krve a dobře zvolená hudba. Většinu stopáže ale převládají spíš dialogy. Tohle mě prostě moc neoslovilo. Za mě jen 2hvězdy. ()

Aluska88 

všechny recenze uživatele

The Devil's Rock je vskutku originálním příspěvkem do hororového žánru. Námět v sobě propojuje spoustu prvků, od Dne D, Archy úmluvy, Kopí osudu, Prastarých, Grimoárů, až po čarodějnictví a démony. Film má excelentní hudbu, výborné herecké výkony, temnou atmosféru a také vydařené masky. Lipstick Demon v ženském provedení je správně sexy děsivý. Jestli se jedná vyloženě o "béčko", jak zde někteří zmiňují, nevím. Možná. Pro mě je to něco jako Evil Dead. Něco mezi klasickým béčkem a kvalitní filmařinou podpořenou zajímavým námětem a zpracováním. ()

Reklama

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Čertík-bertík z Insidious (v ženskom prevedení) si to namieril do Normandie v roku 1944. No a dvaja hlavní hrdinovia - britský vojak a fašista ho musia zastaviť. Spočiatku to vyzeralo výborne, pekné temné prostredie ostrova, záhadné zvuky v pozadí a fajn atmosféra. Potom to už stálo na jednom mieste a väčšina filmu sa skladala z dialógov dvoch hlavných hrdinov - ako si k sebe získavali dôveru a vymýšľali plán, ako poslať červeného roháča tam kam patrí. Takže napätie dosť kolísalo a nude som sa žiaľ nevyhol. Ináč herci slušní, rozsekané mŕtvoly vyzerali výborne a gore koncovka - naprosto dokonalá! ()

PKD 

všechny recenze uživatele

Nikoli. Nejde o onen žulový útvar 5km od Ontaria a ani o nějakou rock/metalovou formaci. Jde o příjemné přequápko, které lze naleznouti v sekci podobné, když máte za sebou trilogii Outpost.;-) A já říkám vida, co ti kluci nowozélandští umí nenápadně vytvořiti, kdy se chce. A to v tom nemá prsty Peter Jackson. Já už mám v každém př. jasno a vím, že nám v hodinách dějepisu leccos zatajili. Vyzdvihnu již předem pozn. Gilmoura93 o tom dni D. Taky si to od shlédnutí myslím.;) Než se pustím do kladů, napřed lehké zápory. Jsou v podstatě 2 a to, že bych změnil barevný filtr (přišlo mi to nějak dosti barevné, ale to příčítám částečně faktu, že jsem v rychlém sledu viděl Outpost trilogii) a prodloužil děj na 90min. 1.pol. byla více atmosphérická, kde dominoval (jako celý film) Matthew Sunderland aka pluk. Klaus Meyer, se svým zajímavým hlasem a charismatem a několikráte zaznivší, vzdálený ženský křik. V pol. 2., nastoupilo odhalení a na úrovni odvedené porce krve a vnitřností. Scéna, kdy pluk. Klaus jen tak ledabyle a jakoby bez zájmu nabere z mrtvého podřízeného porci střev do kýblu a jde nakrmiti Femme-Varou, je jedna z TOP. Jeho spojenecký protějšek nevadí, ale je jen do počtu, páč hl. hvězdami jsou bez pochyby Klaus a ve své pravé podobě silně sexy (což mě překvapilo, páč jsem čekal nějakou ohyzdnost se ženským hlasem, toho mám dost v reálu, checht) Femme-Varou. Její mimikry v podobě mrtvé ženy kpt.Grogana se mi sice líbily, ale jak nastoupila rudá, měl jsem před očima rudo.;-) I nějaké ty růžky tam asi byly. No, jsem zištně rád, že totálně profláklý stereotyp...ženská jest nástrojem/podobou aj. ďábla (zde velmi správně Lucifera) valí i po r.2010, hehe. Plus, že bylo opravdu poznati, že to není vyloženě made in USA a herci mi nepřišli tak americky profláklí, což bylo výrazné především v obsazení hl. (já vím, jediné:) ženskydémonické role. Jsem též rád, že jsem tam nebyl, protože již od školky trpím na dlouhovlasé černovlásky (v posl. letech jim ovšem šlapou na paty nepřírodní zrzky) a je mi fuk, zda jsou přímo z hlubin pekelných. Těch pár narážek na HPL a jeho dílo, bylo bonus. Závěr (mezititulkovou scénu nepočítám, ta tam býti prostě musela) byl super a sám bych ho nevymyslel lépe. Trochu jsem se obával, že to skončí nějak pitomě a shodí to zpětně celý film. A nyní pár citátů, které ve slunečné neděli, nezaškodí. ,,Má už Kopí Osudu, Archu Úmluvy a snažil se probudit Prastaré´´. ,,Přikazuji ti, ve jménu Peora a Nyarlathotepa!´´. Bubu. Chci 2 s Ginou Varelaovou. Která zde vůbec není uvedena! přestože má hl. ženskou roli. WAR IS A BITCH. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

,,Z JAKÉ ŠÍLENÉ SPECIÁLNÍ JEDNOTKY TĚ VYTÁHLI? ŽIDI A CIKÁNI TI NESTAČÍ?“ ... ,,UŽ JSEM TI ŘÍKAL, ŽÁDNÝ Z TĚCHTO MUŽŮ NEZEMŘEL MOU RUKOU“..... /// To takhle v noci před dnem ,,D“ (..válka vole!) všichni dva výsadkáři přepadnou fašounskej bunkr. Zvracející Němec se jim sice snažil něco říct, ale chlapi nedbali děsivých zvratků a sejmuli ho. Správnej voják, totiž pičoviny neřeší! A to by jste neměli ani vy, pokud dostane chuť se ,,béčkově“ kochat vítězstvím člověka nad démonem (a určitě to nebyla náhoda, že ten člověk byl příslušníkem spojeneckých vojsk!). Jinak samotnej námět zní zajímavěji, než to pak celý vypadá. Moc tomu motání se kolem lstivý a hladový příšery (prostě ženská, no...)v jednom bunkru o 3 tvorech nevěřím. 2a½! To ten fašounskej magor v Berlíně byl vo kus zábavnější! /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Místo češtiny si čtu v ,,Grimoires“. 2.) Zajímá mě, na čem makal Hitler, když už měl ,,Archu úmluvy“. 3.) Thx za titule ,,joseph“. /// PŘÍBĚH ** HUMOR ne AKCE * NAPĚTÍ * ()

Galerie (15)

Reklama

Reklama