Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Všechno začalo jednoho večera v přístavu. Štyři zloděje chytili policajti a zabavili jim škatulku s penězi. Akci vedl Antoine Morand, obchodník, jehož obchody mu jednou vynesou dvacet let basy. Možná ten okamžik nastal právě teď, protože policajti ho dali uvěznit. Ostatním Antoineovým kumpánům se, naštěstí, podařilo utéct. Patří k nim Bruno, milý člověk, ale mozek má jako malá mořská mušle, déle Daniel a fešák Vincent. A právě poslední dva dostali zvláštní úkol: když Antoine ve vězení při sledovaní televizi zjistí, že kdosi vycvičil dva psy - Sherlocka a Hercula _ na vyňuchání peněz, rozkáže jim tyto psy ukrást. Antoineova škatule s bankovkami totiž skončila ve skladu, kde je odhadem asi desettisíc absolutně stejných škatulí... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (4)

Lacike 

všechny recenze uživatele

Moje dve oblubene veci v jednom filme. Christopher Lambert a roztomile psy. Bohuzial typ humoru je strasne detinsky. Postavy sa pitvoria a neustale o nieco zakopavaju jak v nejakej kreslenej groteske. Keby som to videl ako maly, tak to urcite zboznujem, ale uz som z tohto typu komedii vyrastol a ani dvaja hafani to uz nezachrania. 4/10. ()

vegetol.mp 

všechny recenze uživatele

Překvapivě vtipná a příjemná rodinná komedie, kterou táhne především skvělá ústřední herecká dvojka. A slušně jim v tom sekundují i oba čoklíci. Jediná zásadní výtka tak směřuje k tomu, že občas by mohl být film míň infantilní. Každopádně to má rozumnou stopáž a nenudí to. 70% ()

andy60 

všechny recenze uživatele

Typický příklad toho, kdy komedie je spíš k pláči, než k smíchu. Takto infantilní "humor" nemůže být snad ani určen dospělému publiku, spíš se to hodí pro děti mateřských škol a ještě ty poněkud zaostalejší. Ta jedna hvězda je za ty pejsky. ()

Reklama

Reklama