Reklama

Reklama

Ženy v jedné malé vesnici uprostřed jihoamerických hor najednou zůstaly úplně samy bez mužů. Ti zmizeli do nějaké nesmyslné války a jediný chlapík, který ve vesnici zbyl, je otec Rafael. Ten se „obětuje“ ve jménu božího přikázání a poruší celibát, aby ženy mohly plodit mužské potomky. Jenže děti se nerodí a Rafael už jaksi nemůže ukojit všechny roztoužené ženštiny. Ženská vášeň graduje a Rafael radši bere nohy na ramena. Co jim teď zbývá? Vrhají se do náruče jedna druhé, z nevěstince udělají školu, vymyslí nové „ženské“ pojetí času a už nevěří, že by se nějaký muž mohl do vsi zatoulat. Až jednou…. Komedie usa o ženách a nejen pro ženy, ve které si hlavní roli zahrála slavná „zoufalá manželka“ eva Longoria. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (31)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Musíme bránit svá ženská práva svými vaječníky." Tak těch 273 posvátných návštěv, zakončovaných knězovou střelbou slepými náboji do vlhkých vagín, mě hodně pobavilo. A dámy se mi vesměs líbily, ale tím u mě pozitiva této prapodivné slepičárny končí. ()

Faustka 

všechny recenze uživatele

Taková blbina a jak pobaví!! Jsem tu sice skoro jediná s vyšším hodnocením, ale to mě netrápí! ... Ta Faustka.. to je přece pipina.. jo, to jsem. :-) ()

Pepinec 

všechny recenze uživatele

28%? Je asi načase, aby to taky začali hodnotit kluci... Takže dávám plnou a jdu se mrknout na slevomat, kdy je tam nějakej víkend v akci. ()

playboxguest 

všechny recenze uživatele

To teda byla hovadina, ačkoli pár celkem solidních částí to mělo, pokud teda trpíte tak brutální kocovinou, až jste líní to i vypnout. Longoria moc koukatelná není, nechápu, co jsem na ní v dobách prvních Zoufalek viděla, ale většina ostatních bab docela ujde, především "La Gringa" ("Takhle mi říkají v bordelu" "Na co vám je bordel bez mužů?" "No jo..."). ()

hous.enka 

všechny recenze uživatele

Praštěná americko-hispánská komedie o tom, co se stane, když se ženy dostanou k moci. Je to taková emancipace ad absurdum, ale má to svoje kouzlo (zejména co se prostředí týče), a proto se to dá zařadit k možná trochu méně vtipným, ale stále ještě ke komediím. Je to zkrátka oddychovka s Evou Longoriou coby feministkou, která se chlapů rozhodně nebojí :) Je to celé zkrátka parodie feminismu. Což se někomu může líbit, jinému méně. Vzhledem k nízkému hodnocení to vypadá, že na csfd jsou samé feministky a feministi :) ()

Susinnon odpad!

všechny recenze uživatele

Neskutočná kravina a ja sa čudujem sama sebe, že som svoj čas venovala tomuto. Vedela som, že mám masochistické sklony, ale toto je aj na mňa veľa... A Eva Longoria je totálne asexuálna. ()

korok 

všechny recenze uživatele

Nevyužitý potenciál slibného námětu o ženách, které mají ve vesnici jen jednoho muže (faráře). Toto slibovalo ulítlou komedii ale to by se toho asi musel ujmout někdo jiný, třeba Todd Phillips spojený s trilogií The Hangover. Takhle to dopadlo nedobře. Vizuálně to vypadalo jako jeden z 325 dílů nějaké latinoamerické telenovely. Scén na zasmání tam bylo jako šafránu a tvůrcům se tak maximálně podařilo z žen udělat pěkné budižkničemu, neschopné ani zakroutit žárovku a dobré tak akorát na to jedno. Škoda. ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Další příběh o životě žen bez mužů. Nelze si vzpomenout na skvělý polský snímek ´Sexmise´, který byl spíše sci-fi komedií a který přeci jen měl něco do sebe. To se bohužel nedá říci o tomto filmovém výtvoru. Sex, sex a stále jen sex. To je to, oč tu běží. Naivita tu však ze všeho číší neskutečnou měrou. Kdyby to mělo alespoň nějaký spád či nějakou atmosféru, ale bohužel Jedná se tak o pouhý nudný filmík bez sebemenšího potenciálu. Tohle dokáží pochopit snad jen ženy. ()

sigf07 odpad!

všechny recenze uživatele

Od filmu s všeprozrazujícím, ale zajímavým názvem jsem čekal víc, než rádoby vtipnou, utopickou vizi lesbické společnosti, ničeho víc než zmíněné stupidity jsem se ale nedočkal. Ženské skoro hodinu a půl tlachají (nejprve o tom, jak bez chlapů vyměnit žárovku, později o tom, jak je jim všem hrozně fajn), sbírají citróny, zavádějí menstruační kalendář místo toho klasického mužského a vrhají žádostivé pohledy po každém kolemjdoucím chlapovi. To vše se odehrává v pestrobarevném prostředí sádrokartonové vesničky. Drtivá většina rozpočtu totiž asi padla za honorář pro Evu Longoriu a zbytek herců pravděpodobně nasbírali mezi neúspěšnými uchazeči o roli v nějaké kolumbijské telenovele. ()

Lasombra 

všechny recenze uživatele

Komu tím prospějete?! Tohle není ani nemasné ani neslané, je to suché až z toho drhne nejedno oko. Další naprosto zbytečný film, až se divím, že jsem vydržela až do konce. Snad kdyby to tvůrci pojali jako parodii ale bohužel se nestalo. ()

MimiD 

všechny recenze uživatele

To asi zoufalá manželka Eva Longoria byla asi vážně zoufalá, že přistoupila na takovou blbost. Vůbec nechápu. ?Snažilo se to taky někdy být vážný? asi poukázat na nějaký podtext, ale co ten pohádkový vypravěč? Místy to bylo tak pitomý, že se mi chtělo vážně brečet. Ale beru s nadhledem a odpad dávám jenom filmům, který jsou tak strašný, že je buď přeskakuji nebo vypínám. ()

chicab8 

všechny recenze uživatele

Naprostá dehonestace lesbické tematiky, stejně tak jako utopických myšlenek. S prominutím ta nejpodrážkovitější hovadina. Hvězdičku dávám za Evu Longoriu, na tu se alespoň dalo pohledět... ()

myse 

všechny recenze uživatele

Ujetý film, který nehezkým způsobem uráží ženy tím, jak jsou neschopné, nesamostatné, nerozhodné a hloupé. Nejsem žádná feministka, ale tento vhled do ženské společnosti mě uráží. Kde to jsme, v 17. století? Vůbec nechápu, že se Eva Longoria něčemu takovému mohla upsat, ta * je jen a jen za ni, zbytek je potrhlá novodobá telenovela plná hysterických, upištěných ženských, předvádějící pochybné herecké výkony. ()

Denila odpad!

všechny recenze uživatele

Přemýšlela jsem, že dám jednu hvězdu alespoň za tu hloupost "ženy bez mužů = ženy s ženami". Jelikož jsem se opravdu musela smát nad starostkou a nechápu že se na to právě Eva Longoria Parker dala .. ale nakonec ani ta jedna hvězda dát nešla, kdyby místo takovýchto filmů raději pokračovalo pár pěkně načatých seriálů, které utnuli zrovna když se začaly rozjíždět.. ()

Reklama

Reklama