Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

V tomto napínavém dramatu se vysloužilý agent FBI vrací zpět do sedla, aby pomohl vyřešit případ nebezpečného maniaka, jenž terorizuje Washington. Na nádraží ve Washingtonu někdo zastřelil sedm lidí. Po tomto útoku FBI dostane varování, že podobná zvěrstva se budou opakovat každých 24 hodin do té doby, než mu vyplatí částku 20 miliónů amerických dolarů. Jediným vodítkem k dopadení vraha je ručně napsaný vzkaz, a tak se zvláštní agentka Margaret Lukas (Natasha Henstridge) obrací na soudního analytika Parkera Kincaida (Tom Everett Scott). Kincaid je bývalý agent FBI, který odešel ze služby poté, co uprchlý vrah zaútočil na jeho syna, ve snaze se mu pomstít. Zatímco pomáhá vypátrat dalšího maniaka, bojuje ve svém soukromém životě se svou bývalou ženou o to, co je mu v životě nejdražší – o své děti. (HBO Europe)

(více)

Recenze (30)

Ded@M@tes 

všechny recenze uživatele

Ještě že ta bomba tikala a dala hlavním hrdinům dostatek času, aby stihli utéct, prostě drama pro diváka. ( Hodnocení: 2/10 ) ()

DEXTER099 

všechny recenze uživatele

Průměrná TV detektivka o vrahovi co chce výkupné a přitom zabije mnoho lidí.Navíc dost přehrávané herecké výkony.Nic co by vám utkvělo na dlouho v paměti.Za mě celkově 40 % a dvě hvězdy. ()

PROCESOR 

všechny recenze uživatele

Famózní pan spisovatel Jeferry Deaver by si zasloužil jistě lepší filmový zpracování svého románů. Píše naprosto skvěle a já mám od něj snad všechno, co u nás vyšlo. Snímek na mě působí i přesto, že je poměrně mladý svým pojetím a naprosto bez charismatických herců, jako kdyby byl z osmdesátých let. ()

Lisabellla 

všechny recenze uživatele

Naprosto standardní kriminálka. Vložit jiné herce, trochu více akce a schématické vypočítavosti, snad o něco méně rádoby dramatických kliček s hloupou muzikou a trochu pozměnit předvídatelný konec a je z toho trhák. Známe to. Hrát tam Angelina Jolie s jiným holywoodským krasavcem ... dostane se to na plátna kin ani nemrkneme. Problém je, že je toho už moc. Kriminální seriály nám lezou pomalu ušima a pak se divíme, že natočit dobrou a zajímavou kriminálku s neotřelým tématem za nízký rozpočet je tolik těžké.. ()

filipvrbik 

všechny recenze uživatele

Není to vůbec špatné, má to svým způsobem poutavý příběh a není to zbytečně brutální-bohužel konec je poměrně špatný....60% ()

Ydrosten 

všechny recenze uživatele

Jeferry Deaver , je dobrý autor , dobrých knich , s dobrým příběhem a setsakra dobrým talentem. Kniha je ovšem kniha a každý přechod na plátno je riziko. Tady se to povedlo tak napůl. Povedlo se to mnohem méně než Sběratel kostí , který taky trochu pokulhává za knihou. Před lety sem četl knihu ( od Jeferryho Deavera ) která se jmenuje Modrá sféra. Na přebalu sem se dozvěděl že se podle knihy chystá film - už pár let čekám kdy to zfilmujou , protože Modrou sféru považuju za nejlepší co kdy napsal. No ale zpět k ďáblově slze. Sice se děj trochu liší od knihy , ale nějak mi to tady nevadí a herci jsou příjemní - není to sice veledílo hodné oscara nebo tak , ale je to dobrá krimi. ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Detektivní příběh ve stylu současných krimiseriálů. Neobtěžuje se diváka seznámit s hlavními aktéry příběhu a rovnou skáče do akce. Vyšetřovatelé mají co do činění se šílencem a tak povolají na výpomoc odborníka. Ten kvůli minulosti nejdříve odmítá, ale nakonec se do toho pustí. Jak originální. Stejně tak jako jeho soukromý život. Po rozvodu pečuje o dvě děti, o které jejich matka zažádá o péči. Jak to dopadne je už opravdu klišé. Proč po takové lacinosti tvůrci stále sahají? Že by v tom hráli city vůči dětem? Jenomže je to už poněkud ohrané. Snímek je jinak značně jednoduchý a běží v televizním tempu. Tam v konkurenci nezaostává a skvěle zapadne. Po shlédnutí však záhy upadne v zapomnění. To je už takový TV osud. ()

Richie1 

všechny recenze uživatele

Průměrná krimi, trochu vylepšená rodinnými problémy hlavního hrdiny (ala Kramerová versus Kramer). Vcelku příjemné pokoukání. ()

curil 

všechny recenze uživatele

Průměrný thriller, kde mi vadí několik věcí. Naivně pojaté vyšetřování na bázi zkoumání vyděračských dopisů, expert Parker, který už byl a jeho rodina napaden vrahem Převozníkem. Vše od počátku spěje k   závěru, kde se další masový vrah, tentokrát   "Hrobař" objeví. Vyšetřovatelka FBI Margaret, i když   miluju Natashu Henstridge a její postavu, myslím   figuru, je taky jedlá. Když je zjištěno, kde   vrah pobývá, vydá se tam sama se svým asistentem. Takže dost naivní, navíc druhý plán filmu a zápletka o svěření péče Parkerových dětí do péče manželky, vyléčené alkoholičky, to mě taky iritovalo. A jak Joan nakonec prohlédne a zjistí, že dětem bude u manžela lépe? Pánové, rozvedení, s dětmi, zažili jste to někdy? ()

PamelaJJK 

všechny recenze uživatele

Knižní předlohu neznám. Bohužel. Takže jsem na tento snímek pohlížel nezatížen subjektivními představami na základě knihy. Z tohoto pohledu na mě Ďáblova slza působí jako standardní televizní krimi film s happy endem. Je to taková šedá myška průměru, která nenaštve ani nenadchne. Typická jednorázovka. S větším přísunem dolarů by z toho šel asi udělat bezva biják... ()

Phate72 

všechny recenze uživatele

Tento příběh znám od Deavera z knižní podoby a patří mezi mé nejnapínavější knihy, jaké jsem kdy četl, ale toto filmové zpracování je, jak to říct, břitké a osekané tak, že se z něj úplně vytratilo vše, co bylo v knize tak strhující... Herecké výkony velice průměrné, kamera podprůměrná, hudba mizerná. Zde je dokonale vidět, jak snadno lze z vynikajícího knižního díla udělat naprosto béčkový filmový příběh, když ho dostane do rukou nesprávná osoba. Pokud jste Ďáblovu slzu četli, rozhodně na tento film nemá smysl koukat, pokud jste nečetli, raději si přečtěte knihu. ()

Mukade 

všechny recenze uživatele

typický (vrátane rodinných prvkov) TV film, nic moc. Tie rodinné prvky siahajú až tak ďaleko že nadpriemerne inteligentný chlapík povie Natashi - "víte o co mi jde, jistě máte deti" , čo by mohla byť netaktná poznámka keby ich nemala (a čo nie je zrovna úplne nepravdepodobné). ale proste je to taká "rodinná" veta tak ju tam fukli LOL ()

bimbama 

všechny recenze uživatele

Nic lepšího v noci nedávali a tak .... zkoukla jsem to. Tuctová "kriminálka" pro nenáročného diváka (což mimochodem já jsem), která neohromí, ale v případě probdělé noci jako nouzovka postačí. ()

DejnaDee 

všechny recenze uživatele

Hm, hm, tak kniha byla výborná, četla jsem ji jedním, bylo to napínavé, dobře napsané. Film pro mne byl nudný a nebavil mě. Nemělo to šmrnc. ()

carnacv 

všechny recenze uživatele

Povedený představitel průměru. Je to čitelné již od prvních minut. Při sledováni raději nedomýšlet pohnutky některých postav, neboť by člověk musel dospět k závěru, že jsou značně dementní. ()

Reklama

Reklama