Reklama

Reklama

Šest výstřelů

  • USA 6 Bullets (více)
Trailer

Bývalý profesionálny vojak Samson Gaul (Jean-Claude Van Damme) sa špecializuje na pátranie po nezvestných deťoch. Po poslednej a, žiaľ, nevydarenej akcii, ktorá stála životy niekoľkých nevinných obetí, svoju kariéru ukončí a pracuje ako obyčajný predavač. Do Moldavska prichádza bývalý športovec MMA Andrew Fayden (Joe Flanigan) aj s rodinou, aby sa pripravil na zápas, ktorý by ho vrátil späť do najvyššej ligy majstrov bojových umení. Keď jeho dcéru z hotela unesú obchodníci s bielym mäsom, priatelia mu odporúčajú, aby sa obrátil s prosbou o pomoc na Samsona, bývalého žoldniera s bohatými skúsenosťami. Samson najskôr odmietne, pretože ho ťažia výčitky z posledného neúspechu, ale napokon prípad vezme a rozbieha pátraciu akciu. (TV JOJ)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (193)

castor 

všechny recenze uživatele

Ale jo, když bude mít belgický pantáta štěstí na ne úplně triviální „zápletky“ a v rámci béčkového žánru alespoň průměrné režiséry, může nás svými evropskými výlety za levnou produkcí ještě nějaký ten pátek obšťastňovat. Musím přiznat, že zhruba první hodinku jsem si říkal, že tentokrát jde o látku, za kterou se Van Damme nemusí příliš červenat. Ba co víc, třeba úvodní mlátička v bordelu je docela slušná (stejně jako bitka mezi visícím masem) – a to myslím bez ironie a zcela upřímně. Pak se ale základní logika začíná rozpadat, postavy jednají, jako kdyby se přecpali Van Dammeovým prošlým kabanosem, dostáváme se do seagalovských kvalit a úvodní „nadšení“ je bohužel pryč. Přesto bývalý žoldák, nyní vodkou se uklidňující řezník potěší v úctyhodné stopáži mnohem víc, než Jean-Claudovi totální přešlapy z let 1999 až 2006.. ()

Ainy 

všechny recenze uživatele

Jako akční hrdina se mi Žán zdá už hooodně za zenitem. Čas nikdo z nás nezastaví, ale na jeho povislá oční víčka i ochablou svalovou hmotu už moc pěkný pohled fakt není. Nemůžu říct, že bych se nějak nudila, to né, ale Žán si mohl vyprodukovat kvalitnější biják, zároveň sehnat kvalitního scénáristu a skladatele. Chápu, že všechno stojí prachy, ale než živořit na dřívější slávě a pár béčkových titulů ... to jít třeba do politiky a usednout do senátorské jezdící židle. Ve scénáři jsou velké díry a ty díry ve formě různých nahodilostí mi vadily. Jako je fajn, že to šlo vše tou správnou cestou, ale děly se věci a situace, které jsem si nedokázala vysvětlit. Kupříkladu ze zabijácké šlapky se stala mávnutím kouzelné hůlky ochránkyně nevinných pannen. JAK? A bylo toho víc. Někdy se mi stane, že se mi zalíbí druhořadý snímek, ale tady to bylo všechno splácáno a ušito horkou jehlou. 2,5* ()

Reklama

upson 

všechny recenze uživatele

70% :-) JCVD se zbavil křeče a unaveného výrazu, herecky zdatný. Časem zrají jeho kreace jako dobré víno a je použitelný i do větších projektů :-) do budoucna se na něj velmi těším :-) avšak snímku uškodila jak prdelácká lokace východního bloku tak především herci z této rodné hroudy, kteří byli opravdu toporní a samotná rodinka Faydenů také nebourala žebříčky popularity :- / ale je to přeci jen Béčková vlna tudíž se toto musí zákonitě odpustit :-) ()

mzss1 

všechny recenze uživatele

Ale jo, tenhle film se povedl. Chybou je, že je film na béčko poměrně dlouhej, ale úplně mě to netrápí. Trošku kamera jde jinam, hlavně ke konci ... Co se týče příběhu, tak nemám nic proti, Van Damme tu hraje opravdu přesvědčivého zabijáka, akční scény tu jsou, není jich kvantum, ale je jich poměrně dost. Film je docela drsnej a krvavej, ještě víc než Assassination games. Takže hodnotím : 82% = **** ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Řezník JCVD je pro mě nejlepší postavou, co JCVD v 21. století natočil. Výborný, vůbec ne béčkový film, plný slušné akce, která se sice klepe, ale ne zase tolik, zajímavého příběhu a hlavně perfektního zpracování, s čímž si Ernie Barbarash fakt dal fest práci. Film se sice odehrává v Kišiněvě, ale musím říct, že kulisy jsou naprosto boží. Kišiněv vůbec nevypadá špatně a konečně také ve filmu vidím jinou evropskou zemi. Dobře, Moldavané by se mohli rozčilovat, že scénárista z jejich země udělal jedno velké skladiště zčorovaných dětí, který jdou dál na prodej do Ruska, ale ten film byl tak dobře zpracovaný, že i toho by se mohli vyvarovat. Koneckonců, každej zlej člověk, co se ve filmu objeví, je stejně Rus. Nečekaně. Ale ne, opravdu. Tenhle film je skvělej. Kromě JCVD se tu předvedl ještě Joe Flanigan, kterého z Hvězdné Brány mám moc rád a dokonce i syn Jean Clauda - Kristopher Van Varenberg, mi nevadil. Jeden z těch nejlepších filmů JCVD současnosti a musím říct, že se mi v hlavě začíná rodit kultovka. Po Peklu a Az do smrti konečně film, u kterého vím, že se na něj podívám zaručeně víckrát. A co víckrát. Že když bude, budu na něj koukat pořád. Až tak mě potěšil. ()

Galerie (33)

Zajímavosti (8)

  • Natáčanie prebiehalo od 29. augusta 2011 do 25. septembra 2011 v Budapešti a Bukurešti. (Laslo)
  • Andrew Fayden (Joe Flaningan) ve filmu jezdí s vozem Mercedes Benz S-klasse vyrobeném v letech 2005-2009. V závěrečné scéně nasedá taktéž do Mercedesu, ale modelu E- klasse vyrobeném v letech 1999-2002. (JARDAHONDA)
  • Pri záverečnej prestrelke v starom ruskom väzení nepriateľský ostreľovač nabíja svoju pušku slepým nábojom. (Johnny.ARN)

Reklama

Reklama