Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Obávaný evropský tetorista vystupující pod jménem Bob (hororový veterán Brad Dourif) chystá zničující útok na USA, a to rovnou ve Městě andělů - Los Angeles. Jedinou nadějí lidí na spásu se stává tajemný upír (Bailey Smith) a nevyzpytatelný policista (Brennan Elliott). Ač neochotně, musí ti dva spojit své síly a vydat se vstříc Bobově bandě, než bude příliš pozdě. (akisha)

(více)

Recenze (11)

Dellamorte

všechny recenze uživatele

Na mňa príliš horrorové a akčné. Mala som pocit, že sledujem telenovelu s holohlavým ťažkoodencom, ktorý má v mobile spolu s " Ditrom " vypastelované akčné vsuvky zo Syfy. Monu(de)mentálne ohlodaná vykrádačka vykradnutého námetu, ktorý týmto spracovaním urazil žáner. Brad / Lance / Christopher ukážkovo hľadajú druhé herecké dno. No aspoň viem že ak zaveje stredovýchodný vietor, tak sa zbavíme srandy. Preto mierne nadhodnocujem. ()

George Stobbart 

všechny recenze uživatele

Nepríliš zábavná upírčina s čiernokomediálnym nádychom o upírovi a policajtovi, ktorí sa dajú dokopy, aby zastavili bláznivého teroristu. Trochu zvláštny mix buddy movie, hororu a spoločenskej paródie, no napriek určitej rozmanitosti ma to dosť nudilo, obzvlášť v prvej polovici, vtípky sa mi zdali trápne, hororová stránka podľa očakávania slabučká, no v druhej polovici sa to potom ako-tak rozbehlo a už som aspoň neumieral nudou. ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Dal bych vyšší hodnocení kdyby se to netvářilo až tak hrozně vážně i když je to nepopíratelná ultrakokotina.10% ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Filmy o upírech už dávno nepatří mezi filmy které bych vyloženě vyhledával ikdyž vím, že i tady se dají najít kvalitní kousky. Na tenhle kousek jsem ani původně nechtěl koukat ale nakonec jsem rád, že jsem mu tu šanci dal. Tohle mi fakt sedlo. Je sice evidentní nízkej rozpočet a TV look ale za mě parádní oddechovka. Mix akce hororu a komedie. Hlášek je tady fakt požehnaně(Jmenuje se MUHAMMAD AKEEM BIN FATAH KALAMHI AHKBAH SALLAM FATANM FALLA ABDULLA HASAN YASSAN KWANI srát na to říkejme mu BOB). Za mě jeden z nejzábavnějších upírskejch kousků co jsem za poslední roky viděl. 4hvězdy. ()

SeBig odpad!

všechny recenze uživatele

Strašná uspávačka. Z tý levnosti a kamery mi bylo na blití. Lambert jen na začatku a na konci, Henriksen jen jedna scéna, Dourifa sem si ani nevšiml. Nosferatu co rasí džíhád. Sračka. ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Je to hodně televizní, ale kdyby ten scénář dostal do rukou někdo s větším rozpočtem, byl by to zajímavý filmeček, něco jako byl Hellboy. On je ten příběh totiž docela solidně vystavěný, jen je škoda, že nebylo víc peněz na triky. Jinak ještě poznámka - Lambert se zde objeví dvakrát, sedí v autě a pronese asi tři věty. Ale celkově to bylo vtipné, fungovala tam buddy chemie a celkově mne to fakt pobavilo. Navíc některé hlášky jsou správně nekorektní - "Jak se dostaneme do Ameriky?" - "Jako studenti. V Americe jsou superkorektní, takže vůbec nekontrolují ty, co vypadají jako my, arabští teroristé." ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Ono už načrtnutí děje dává tušit, že to bude blbost, ale tahle blbost je ze škatulky těch zábavných. Sympatický upír-vazoun ve vládních službách jde po islámských teroristech a v patách má tak trochu smolařského poldu, který se ho snaží stůj co stůj zabít, což mu vůbec nejde. Má to slušné tempo, svižnou akci, lehký nádech humoru a pohodové obsazení a to je vlastně víc, než jsem čekal. Možná i proto jsem se bavil mírně nadprůměrně. 60% ()

vegetol.mp 

všechny recenze uživatele

Tak tohle byla švanda. Bishop, Highlander, panenka Chucky a k tomu upír Nosferatu na steroidech a dvojník Richarda Grieca v zábavným béčku, kde dostávají na prdel arabský teroristi. Tvůrcům je u prdele politická korektnost a arabové jsou tu vylíčený zásadně v negativním světle. Film se navíc nebere až tolik vážně a nebojí se např. obsadit Brada Dourifa, s ksichtem namazaným krémem na boty, jako hlavního arabskýho teroristu. Jo a Lambert má ve filmu cameo, který má dohromady tak minutu a půl. Celkově ve všech směrech solidní počin, který si nezaslouží tak mizerný hodnocení. Pokud chtějí natočit druhej díl, jsem pro. ()

VanTom 

všechny recenze uživatele

Houževnatý policista umanutě "loví" krvelačného upíra (na něž ostatní lidé nevěří), který ovšem skrytě pro vládu zabíjí nebezpečné teroristy plánující v Los Angeles odpálit vylepšenou atomovku. Účelně přepálené béčko boduje velkou dávkou nadhledu (fanatické džihádisty, vedené přičmoudlým Bradem Dourifem, až zábavně paroduje), pouze průměrnými přestřelkami neohromí. ()

Reklama

Reklama