Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Film se točí kolem skupiny vysokoškolských kamarádů, kteří odhalí rakev z 15. století, která jim umožňuje vstoupit do světa duchů. Zatímco jejich první dobrodružství v duchovním světě je zábavné a nevinné, brzy se tato zábava stane nebezpečnou... (cezero)

Recenze (15)

Deratizer 

všechny recenze uživatele

Film mě navzdory zdejšímu nízkému hodnocení velmi zaujal a překvapil. Má to zajímavý a originální nápad a dobře se na to dívá. Film neni založen na lekačkách, což je jen dobře, protože kdyby byly, jednalo by se stejně klasicky jen o zvukové exploze s absencí skutečného strašení na scéně. Bát se divák taky nebude, což mnohé zklame, přestože to hororem nasáklé je. Takže se nejedná o strašidelný horor pro milovníky lekaček, ale o celkem zajímavou a záživnou mysteriozní jednohubku. Konečně něco netuctového.... ()

jkpj22 

všechny recenze uživatele

Nápad na film je to dobrý, dívat se na to dá, ale nečekejte od toho moc. Spíš než horor bych to nazval mysteriózním thrillerem s prvky hororu. Problém je, že s postupem času hororové prvky ustoupí konfliktu mezi postavami. Tato část filmu mě moc nebavila. Opravdu hororové scény tu nenajdete, pár záběrů je ale dobrých. Příšera není nijak oslnivá, ale nevadila mi. Konec, resp. konečný konec (LOL) ušel. Dvě a půl hvězdy aka 50 procent, hlavně díky nápadu. ()

Reklama

misterz 

všechny recenze uživatele

Nebolo to až tak zlé, ako by sa snáď dalo čakať. Mám rád zaujímavé fantasy alebo scifi námety a to je rozhodne aj tento prípad - tajomná truhla, ktorá ponúkne výlet na druhý svet... no smrti sa ujsť nedá... Škoda, že tie efekty a vôbec celá vizuálna stránka nebola lepšie spracovaná, tiež by sa sem hodil ešte aspoň jeden nápad na oživenie dejovej linky. Ale inak moc nešomrem. Priemer. 60/100 ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Maníci přijdou k staré rakvi a vzápětí zjistí, že s její pomocí jsou schopni přejít na druhou stranu a pohybovat po světě jako duchové. Jenže jak už to bývá, všechno má svou cenu. Inspirace Flaitliners je sice zřejmá, ale je tu i dost vlastní invence, takže potud dobré. Ačkoliv je tu znát nedostatek financí, tak celkový vizuál zase nepůsobí až tak lacině, jak by mohl. To samozřejmě neplatí o bubákovi, který by sice mohl působit solidně, ale to by chtělo nastrkat pár dolarů do efektů. Nejhorší to bylo s herci. Hlavní hrdina byl celkem v pohodě, ale jeho chromý kámoš byl mizerný a přítelkyně ještě o fous horší. Každopádně jsem dostal víc, než jsem čekal, takže jsem nakonec docela spokojen. 55% ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Flatliners asi tak 3x horší. Škoda že tady ten malý rozpočet vážně ublížil, protože se rozhodně nedá říct že je to hloupý film ale režie je neuvěřitelně unylá a pomalá. Tam kde se tvůrci mohly otpoutat tak se raději drželi při zdi a každá scéna s feťákama byla hodně špatná ať už herecky tak chováním. Je to škoda protože film měl hodně velký potenciál, ale takhle zůstal tak nějak na půl cesty. ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama