Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Film se točí kolem skupiny vysokoškolských kamarádů, kteří odhalí rakev z 15. století, která jim umožňuje vstoupit do světa duchů. Zatímco jejich první dobrodružství v duchovním světě je zábavné a nevinné, brzy se tato zábava stane nebezpečnou... (cezero)

Recenze (15)

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Taká rozprávočka, obsahom podobná "Flatliners", ale spracovaním a efektami niekde na úrovni 80. rokov, pretože vytvoriť priesvitných fosforeskujúcich duchov zvládol každý dement už vtedy. Film sa vážne netváril, takže ani ja som ho nebral vážne - po pozretí traileru sa to ani nedalo. Jeden sa chce ako duch pomstiť feťákom a kradne im drogy, ďalší špehuje frajerku svojho kamaráta, ďalší sa hraje na detektíva, až kým jednému z nich načisto neprepne, dokonca sa objaví aj smiešny digitálny bubák, ktorý by nevydesil ani kojencov. Na druhej strane je to aj napriek celej tejto debilite celkom zábavné, odsýpa to rýchlo a nenudil som sa. Inými slovami - je to až také zlé, až je to dobré. Teda aspoň pre mňa. ()

Dellamorte 

všechny recenze uživatele

Tak toto bola očividná snaha potopiť zohyzdenou formou duchárčinu. Zmätkovia , niekde na " suburban street " skomplikujú šaškárnu na duchov, vďaka stroja ukradnutého zo " STROJ ČASU "a ako bonus , vyškrabkaný Jacksonov "FRIGHTENERS " so svojou komickou ghost nadsádzkou. Celé je to naložené v plesnivej krabici od žánrovo s danou témou vysporiadaných režisérov z dôb pradávnych.Takéto " Frankenbleskujúce " NIČ len hyzdí filmárčinu. Bodík za stroj! (tie kolieska mali zapadať v mysli režiséra). ()

Reklama

jkpj22 

všechny recenze uživatele

Nápad na film je to dobrý, dívat se na to dá, ale nečekejte od toho moc. Spíš než horor bych to nazval mysteriózním thrillerem s prvky hororu. Problém je, že s postupem času hororové prvky ustoupí konfliktu mezi postavami. Tato část filmu mě moc nebavila. Opravdu hororové scény tu nenajdete, pár záběrů je ale dobrých. Příšera není nijak oslnivá, ale nevadila mi. Konec, resp. konečný konec (LOL) ušel. Dvě a půl hvězdy aka 50 procent, hlavně díky nápadu. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Maníci přijdou k staré rakvi a vzápětí zjistí, že s její pomocí jsou schopni přejít na druhou stranu a pohybovat po světě jako duchové. Jenže jak už to bývá, všechno má svou cenu. Inspirace Flaitliners je sice zřejmá, ale je tu i dost vlastní invence, takže potud dobré. Ačkoliv je tu znát nedostatek financí, tak celkový vizuál zase nepůsobí až tak lacině, jak by mohl. To samozřejmě neplatí o bubákovi, který by sice mohl působit solidně, ale to by chtělo nastrkat pár dolarů do efektů. Nejhorší to bylo s herci. Hlavní hrdina byl celkem v pohodě, ale jeho chromý kámoš byl mizerný a přítelkyně ještě o fous horší. Každopádně jsem dostal víc, než jsem čekal, takže jsem nakonec docela spokojen. 55% ()

zsn 

všechny recenze uživatele

Nápad s výstavní rakví - Von Tristen - Mechanical Death - úžasnej, doplněn o autentické rytiny, ovlivnil mou osobu k tak vysokému hodnocení. Ovšem ta Casperovská entita, dealeři a láska ze školy z tohoto filmu udělali klasické béčko. I na to ale ráda kouknu, když chci vypnout mozek, například nabodnutím se na jehlu :-) Pochválit musím i filmový plakát, jako vystřižené z přebalu nebo desek Stop hrůz, tohle retro bych si okamžitě pověsila na stěnu. ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama