Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jako každý den, odchází mistr Vladimír Šmatal (Dominik Hrdý) do zaměstnání redakce pornočasopisu Šuk a Hek. Cestou však potkává vesnického mladíka Maxe (Tadeáš Mudroch), následně se z nich stanou přátelé. Šmatal, je velice konzervativní a přebývá v něm "duch" minulého režimu, a jednoho dne se stane tak aktivním zaměstnancem, že jeho šéfredaktor Viktor Gurd (Jiří Česák), se začné bát o své vlastní místo vedoucího. Gurd tedy nakazuje svému zástupci, Leoši Janáčkovi (Vít Trunc), aby nalezl důvod k propuštění Šmatala z redakce. Leoš volí poněkud neobvyklý postup. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (3)

Allica 

všechny recenze uživatele

Viktor Gurd je prostě šéfík na jedničku. Těšila jsem se na každou další scénu s ním :D Ale k filmu, sice je to natočené tak trochu z ruky, ale já se u toho bavila a svůj účel si myslím, že to splnilo. ()

allthistime 

všechny recenze uživatele

Vadilo mi, jak hlavní postava přehrává a taky pověstné projímadlo, které nesmí chybět snad v žádné komedii psané muži ... Nicméně ráda přimhouřím oko kvůli dokonale zahranému a hláškami oplývajícímu šéfredaktorovi, který mě na tom celém bavil nejvíc. ()

Reklama

blackrain 

všechny recenze uživatele

Já už mám asi nějakou profesionální deformaci z práce nebo co, protože jsem si nejdříve všimla té feldy, která měla ploché stěrače. To se jen tak nevidí. Mě to přišlo vtipné. To bude tím, že nepatřím k té úplně laické veřejnosti, protože dělám s náhradníma dílama každý den. Pak jsem se teprve soustředila na to ostatní. Dialogy byly moc dobré. Evidentně se pánové při natáčení dobře bavili a já taky. Viděno na Youtubu. ()

Galerie (17)

Reklama

Reklama