Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Hvězdy Starship Troopers jsou zpět v akci! Mike (Casper Van Dien) se rozhodne vyrazit na cestu na svojí zrekonstruované motorce spolu s nejlepším kamarádem Alexem (Patrick Muldoon), ale jejich putování změní překvapivý zvrat, když se zapojí do politického vydírání a korupce. (oficiální text distributora)

Recenze (9)

ShotgunED 

všechny recenze uživatele

Mám pocit, že tohle si dělal někdo jen srandu, nebo v to jen doufám. Polovina motorkářských filmů z let 70-tých a 80-tých má lepší příběh, dialogy, nápad nebo cokoli vás napadne. A to nemluvím o té světlejší polovině této filmové tvorby, ale té brakovější části. Vše je uříznuté tak úděsným koncem, že jsem nestačil být ani rád za přišlé uzavření. P.S. Casperovi nevěřím ani ty jeho vousy na ksychtu, natož že je vysloužilý voják a motorkář. ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Jakmile jsem viděl v obsazení Caspera Van Diena, neočekával jsem lecjaké dílo k popukání. Ale kupodivu zase až tak hrozné to není. Levný příběh o vydírání politika, dvou mafiánských poskoků (vida, Branscombe Richmond se po seriálu ´Odpadlík´ vrátil ke svým rolím, se kterými začínal) snažící se získat kompromitující nahrávku a dvou motorkářích, kteří se k tomu tak nějak připletli. O napětí tu nijak nejde, ani o nějaký dramatický příběh. Vše se kupodivu drží na skopičinách oněch dvou poskoků, ale bohužel ty jejich komické šarády nějak vyznívají v niveč. On ten český dabing tomu také nijak nepřidal. Dokonce lze těžko rozpoznat, o kom ten příběh vlastně je. Na druhou stranu je poklidnost celého snímku pro TV přijatelný a k odpočinku vhodný. Nemusí se u toho moc přemýšlet. ()

Reklama

smalldevil 

všechny recenze uživatele

Týjó...drsnej vousatej biker, co vypadá jak homosexuální, kanadskej dřevorubec. Ani nevím, jestli má cenu o tom psát. Dal jsem zrychlených cca 10 minut, víc fakt nešlo. Nepochopil jsem ani komu je film určen, zda divným bikerům, malým dětem a nebo zda má pozvednout ego naší čtyřprocentní menšině. "Chceš panáka, nebo ho vykouřit?" Za tuhle hlášku, náhodou viděnou a slyšenou, dávám 1 hvězdu, protože byla úsměvná, neboť jí řekla žena, přestože bych jí v tomhle čekal spíš od "chlapa". No nic, jdu si pustit vetřelce, tomu víc uvěřím, že existuje. ()

Galerie (178)

Zajímavosti (1)

  • Tesne pred začatím naháňačky prenasledovateľov a motorkárov si môžete všimnúť, že opravené zadné koleso nemalo puklicu. Počas naháňačky ju opäť malo a pri následnej havárii puklica zase chýbala. (Johnny.ARN)

Reklama

Reklama