Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pracovitá cukrářka se nedopatřením stane starostkou malého městečka zatíženého dluhem. Pilná žena postrádá odpovídající vzdělání a zkušenosti, a tak se ve snaze vyřešit místní problémy spolehne pouze na svůj selský rozum. (Canal+)

Recenze (5)

peetriss 

všechny recenze uživatele

Jednohubka svou koncepcí a vzezřením zapadající spíše do vod americké televizní tvorby, která je zajímavá spíš bizarností úřadu amerického maloměsta, nikoli kvalitou a množstvím humoru v ní obsaženém. Americká rodinná podívaná v té nejjednodušší formě. ()

Faustka 

všechny recenze uživatele

Tento styl americké politiky se mi zdá až příliš přeslazený. Starostka "Dortíková" by ve volebním štábu Donalda Trumpa určitě pracovat nemohla. Krotká komedie, vhodná na sobotní odpoledne ke kafíčku pro diabetiky. ()

Jirkacek 

všechny recenze uživatele

Na snímek Starostka z cukrárny jsme se doma podívali jednoho večera, kdy jsme si potřebovali odpočinout od pracovního shonu a nechtěli jsme se zabývat žádnou složitou zápletkou či sledovat výkony herců. Přesně takovým filmem na pohodu je právě tento americký počin z roku 2011. Během 83 minut jsme sledovali jednoduchý děj, kdy se z oblíbené pekařky v cukrárně v malém městečku stala náhodou starostka a to proti své vůli. Ale když už se jí stala, začala řešit dluhy, které předchozí zkorumpované vedení nahromadilo a snažila se místním lidem pomoci v jejich běžných problémech. A vlastně o tom celý ten snímek byl a my jsme si při něm báječně odpočinuli. Byla jen škoda, že tvůrci filmu nevymysleli více vtipnějších zápletek a nepřichystali alespoň nějaké překvapení, protože děj byl čitelný jako kniha napsaná dvaceticentimetrovými písmeny. Když se poprvé objevila hlavní představitelka starostky a cukrářky Lea Thompson, říkal jsem si, že jsem ji už někdy viděl. Později při hodnocení filmu jsem si přečetl, že se objevila v mé oblíbené trilogii Návrat do budoucnosti. Tehdy se mi jako mladinká líbila hodně, teď už moc ne. Jména ostatních herců mi neříkala vůbec nic a jejich výkony byl ohodnotil velmi průměrnou známkou. Bohužel ve filmu hráli hodně nesympatičtí herci a to i v kladných rolích, protože mi do oka nepadl ani policista a manžel cukrářky Judd Nelson, ani někdejší obtloustlý starosta se svou nechutnou a ještě tlustější dcerou a ani jeho tajemník, slizký už od pohledu. Proto jsem srazil pár cípatých z hodnocení a celkové moje hodnocení pro film Starostka z cukrárny tedy čítá dvě cukrové hvězdy **. ()

Lvísrdce 

všechny recenze uživatele

Příběh jednoduchý, snaží se být co nejvíc realistický. Tím se z toho bohužel tak nějak vytratil humor. Je to sledovatelné, mírně úsměvné, ale tak trochu nuda. ()

Galerie (2)

Reklama

Reklama