Reklama

Reklama

Česko k neuvěření

(pořad)
všechny plakáty
Publicistický
Česko, 2011, 35 min

Obsahy(1)

100+1 nej tuzemských zajímavostí ze zpravodajství televize Nova. Letní speciál. (CANNIBAL)

Recenze (12)

juta 

všechny recenze uživatele

Ještě minulý rok to bylo dobrý, to když tam bylo to nejlepší, co se u nás stalo. Letos už je to dost nuda, a dost mi to připomíná současné zprávy Novy, na které se už radši nedívám. Právě to co na nich nejvíc kritizuju se začalo objevovat i tady a to zbytečně zdlouhavé reportáže. ()

Jacinda 

všechny recenze uživatele

Další možnost novy hlásat tragicky tragické příběhy a radovat se nad radostnými příběhy. Fakt mě ty jejich komentáře neuvěřitelně serou a vyloženě nenávidím Lucii Borhyovou...každopádně umí celkem dobře shrnout zajímavosti, takže průměr ()

mil@n.fanatik 

všechny recenze uživatele

Nevypadá tento pořad špatně... Zajimavé scénky, katastrofy, zázraky a jiné životní situace a soutěže mě vždycky braly, takže to vítám.. ()

duklak2 

všechny recenze uživatele

Zajímavé zpestření ve skromné televizní nabídce. Rád zhlédnu každý díl. Dozvídáme se různé zajímavosti z naší krásné České republiky:) Rozhodně dobrý nápad od TV NOVA ztvořit tento počin. V jednom díle je zajímavá reportáž o proslulém opilci Milanu Čurdovi, určítě většinu z Vás zajímá, jak se dnes má. Pije, nebo nepije?:) Doufám, že sledovanost bude dostačující, aby nedošlo ke zrušení natáčení nových dílů. ()

Hnedoocko 

všechny recenze uživatele

Je opravdu k neuvěření, čeho se člověk u nás může dožít, co vše nás potkalo a potkat může, kolik kuriozit život přináší. ()

Paity 

všechny recenze uživatele

Markéta Fialová a Lucie Borhyová, tedy dvě "hvězdy" naší největší komerční televize (nikoli nejlepší), se vydaly na cestu provázení diváků zajímavostmi toho, co se všechno v Česku stalo a co zaznamenali novácké kamery. Prostě "super zábava". ()

alambert 

všechny recenze uživatele

Jednu hvězdu dávám za zprávy typu: V ČR se vyrábí činely, které se prodávají po celém světě. Takovýhle typ reportáží se mi líbí. Zato z reportáží typu už je to deset let, co umřel Svoboda a na veřejnost se dostaly fotky jeho těla, bych zvracel... ()

Ospalek 

všechny recenze uživatele

Hodnotit to, co nám pořad ukazuje a to, jakým způsobem to dělá - to jsou dvě zcela odlišné věci a spousta uživatelů zde hodnotí jen tu jednu stránku pořadu. Poslání pořadu: Pořad je určitě zajímavým zpestřením, dozvíte se zajímavé věci a také to, o čem jste dosud neslyšeli. Způsob podání: To, že tam stojí jedna polonahá moderátorka je možná plus, ale jinak je to pořád to samé, co můžeme vidět v jakýchkoli diskuzních pořadech. 45%. ()

Reklama

Reklama