Reklama

Reklama

VOD (1)

Divoká Beatrice je unavená životem a hledá lásku a pochopení, aby našla východisko z drogové závislosti. Utíká od nebezpečí, ale zaplete se do ozbrojené loupeže. Každou chvilku si myslí, že je v pasti, že svět pro ni má připraveno jen to nejhorší. Po propuštění z vězení se snaží začít nový život, ale jednoho dne se však objeví její starý přítel Paul... (Bonton Home Video)

(více)

Recenze (16)

Gemini 

všechny recenze uživatele

Poněkud drsnější love story z londýnského podsvětí, ve které excelují především Asia Argento a Rupert Everett. Ale na můj vkus trochu moc jazzu;) ()

Superpero 

všechny recenze uživatele

Asia Argento je jediný důvod proč na to koukat. Je to sympaťačka a ukáže tam všechno. Čekal jsem nějakou svižnou gangsterku a ona je to nezáživná lovestory, kde se lupička Asia Argento zamiluje do meganesympatickýho prdelního ksichta. Pak tam jsou jakýsi dva teplí kumpáni a hodně sociální mafián. Prostě bez šťávy a bez nápadu. Gangsterku, kde je nejdramatičtější moment popichování (doslova) dětí ve školce fakt nebrat. ()

emma53 

všechny recenze uživatele

Obsah nahoře film vystihuje velmi dobře, ale už tam chybí pocity, které tenhle příběh vyvolal, to už nechali tvůrci na mně a to je jedině dobře, protože na každého bude působit asi trochu jinak. Ano, je tam romantiky celá hora, ale se slovíčky se tam moc nemazlí, ano je to thriller, ale možná trochu atypický než jsme zvyklí. A jsou tam herci, kteří tomu dali tu zvláštní rozháranou a zmatenou duši, kde měla prim pochopitelně ta vnitřně neuchopitelná a krásná Beatrice alias B.Monkey. A hudba dokonale podkreslila atmosféru celé té party ztracenců. Pravda, scénář malinko pokulhával, ale dnes to nechám u ledu. ()

Morien 

všechny recenze uživatele

Vulgární romance s poetickým nádechem prostoupená břitkým humorem, jazzem a Jonathanem Rhysem Meyersem. Co víc by si mohl člověk přát, když každá z ingrediencí by mohla fungovat i sama o sobě, snad kromě té vulgarity. Jenomže právě (a nejen) díky ní působí film opravdově a civilně; klidně bych věřila, že takhle se to opravdu někde stalo. "Do you know if you're gonna hit me or kiss me?" ()

Tyler 

všechny recenze uživatele

Povedený mix film-noir a romance.Poměrně nápaditý scénář,odpovídající režie.Výborná ( a krásná ) Asia "Beatriče" Argento.Kouzelné scény typu půjčování Porsche nemůžou nudit. ()

Slarque 

všechny recenze uživatele

Docela slušná kriminální romance o tom jak ňoumovitý učitel ke krásné zlodějce přišel. Škoda, že někteří herci nedostali více prostoru, takhle jsou (s výjimkou ústřední dvojice) jen figurkami s nepříliš pochopitelnými motivy. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Po rokoch som si to zopakoval a musím zdvihnúť hodnotenie. V jadre to je klasická romantika o drsniakovi a krehotinke. Ale role majú genderovo vymenené, tak ako sa dnes patrí, takže za drsniaka je žena a za ňoumu chlap. A pritom riadny Quasimodo, takže fakt príliš nedáva zmysel, že sa do neho zapozerala. Asi sa len chcela pobaviť a nakoniec mu úplne podľahla a polepšila sa. Hlavne som ale nechápal, že sa mu nechcel postaviť, keď došlo na sex. Ona na to síce išla trochu rýchlejšie, ale sakra keď sa Asia Argento vyzlečie, tak môj penis krútil hlavou nad tým, že hlavný hrdina bol taký mäkký. Našťastie v tej dobe ešte nebola tak hardcore potetovaná jak dnes. Ešte tam mal pár prázdnych miest. No a aby to nebola čistá romanca, tak je to trochu okorenené zápletkou s druhoradými mafiánmi. Ale tá je vzhľadom na tých mantákov fakt len druhoradá a zaujme len tým, že sa tam mihne pár budúcich hviezd. Napríklad mladučký Eddie Marsan alebo Jonathan Rhys Meyers. Celkovo to je príjemná pomalá romanca so sympatickým obsadením. 7/10. ()

ConanVJ 

všechny recenze uživatele

Pěkný chytlavý příběh, u kterého se člověk nestačí ani na chvíli nudit i přes své pomalejší tempo vyprávění. Hlavní charaktery jsou parádně zahrané a člověk jim postupem filmu začne i fandit. Za mě 85%:) ()

Gaskin 

všechny recenze uživatele

Tak tenhle film mám rád, a to hodně. Přisuzuji to ale nejen kvalitě filmu, která je nepochybně dobrá, ale též nesetřesitelnému pocitu, že je film o mě. Abychom si rozumněli, nesnažím se ztotožnit s každou atraktivní postavou - když jsem četl Na cestě, nechtěl jsem být Deanem Moriartym a když jsem viděl matrix, nekoupil jsem si černé brýle - ale postava trumpetisty s vlastním, ač malým jazzovým rádiem (nějakou dobu jsem vysílal internetové rádio, které mělo také asi pět posluchačů ve špičce), ubitým svou prací, která ho skličuje ačkoliv jí má rád a při tom všem očekává příchod víly- je jako by mi z oka vypadla. Po filmové stránce je film na "nezávislák" na hodně dobré úrovni, všechny aspekty, které mne obyčejně zajímají (kamera, režie, herecké výkony) jsou bez výtky, hudební doprovod brnká na můj vkus a navíc je i dobře posazený do děje. Nemylte se ale v jedné věci - přes četnost násil a máchání zbraněmi jde o romantický film - a od toho se vše odvíjí. Proto nemá cenu ho hodnotit jako akční nebo gangsterku a proto si zaslouží pět hvězd. Nechápu to slabé hodnocení, abych řekl pravdu. Tenhle film by měl mít dost slušný rozsah - je v něm sex, násilí i rychlá auta. Navíc pozadí asie argento by měl ocenit nejeden nenáročný divák. ()

Savo 

všechny recenze uživatele

Pohádka o polepšeném kriminálníkovi či zde spíš "kriminálnici" je už celkem otřepané téma, ale to neznamená že s divokou kočkou Asiou Argento budete nudit. ()

VanTom 

všechny recenze uživatele

Slušný kriminální thriller a romance v jednom. Sice není možné nezaznamenat určité trhliny ve scénáři a nepříliš jistou ruku režiséra, ale už jenom kvůli Asii Argentoové stojí za opakované shlédnutí. ()

ink flo 

všechny recenze uživatele

Originální love story/lehce noir kriminálka o bankovní lupičce a grafiťačce B. Monkey (Asia Argento), která se zamiluje do učitele, který bydlí na hausbótu a po nocích hraje pacientům jazz v nemocničním rádiu (zajímalo by mě, jestli opravdu něco takovýho v UK existovalo :-)). Hraje k tomu 90s trip-hop a hraje tam Asia Argento, která opět ukáže, kde má vytetovaného anděla. Významný přínos tohoto filmu tkví i v objevení tohoto skvostu, který si tam pouštěla Asia Argento. Už jsem říkal Asia Argento? https://www.youtube.com/watch?v=X19H4UiN5xg ()

Kalimero13 

všechny recenze uživatele

nemůžu si pomoct, ale když sem tento film viděl na čt2 v originálním znění, naprosto mě uchvátil svou atmosférou a uvěřitelností, přesto že to nebylo klasické sociální drama ale pro mě exotická (ne torpickká) love story (noir?) podívaná. Krásná Asia Argento, Zajímavý Harris a úchvatně hrající Meyers. Všem doporučuji. Myslím že toto byl film, díky němuž sem začal koukat na originální dabing ()

vla_kor 

všechny recenze uživatele

Skvělý nízkorozpočtový film. Je docela možné, že na podlaze skončili scény s Rupertem Everettem a Jonathanem Rhys-Meyersem. Jestli to tak je (a doba výroby filmu tomu opravdu napovídá), tak nás tvůrci připravili o šlehačku na dortu. Ani z amerického DVD se to ale nedozvíme, protože takhle levným filmům se přílišná pozornost nevěnuje. Škoda! ()

src 

všechny recenze uživatele

Nic jsem od toho necekal a byl jsem mile prekvapen. Trochu neobvykla romance s kriminalnim podtextem a trocha nahoty i humoru navrch. Misty trochu slabsi scenar je vyvazen kvalitnimi hereckymi vykony. ()

Reklama

Reklama