Reklama

Reklama

Tajný projekt

(TV film)
  • USA Flesh Wounds
všechny plakáty
Trailer 2

V přísně střeženém vojenském zařízení, které „oficiálně neexistuje“, provádí skupina vědců testy nové tajné zbraně. Projekt má za cíl stvořit robotického supervojáka, napůl stroj, napůl člověka, který necítí lítost ani bolest a jeho jediným posláním je zabíjet. Když osazenstvo laboratoře beze stopy zmizí, je do oblasti vysláno elitní komando vedené poručíkem Tylerem (Kevin Sorbo). Na místě výsadku však tito otrlí váleční veteráni nacházejí už jen bezvládná těla lidí, kteří zjevně umírali bolestivou smrtí. Při jejich pátrání v krajině plné zrádných močálů je z korun stromů neustále sledují robotické oči krvežíznivého monstra… (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (26)

Campbell 

všechny recenze uživatele

Tak trochu film ve stylu Predator se Sorbem? Co jsem od toho čekal? Akční nálož která se ani na vteřinu nebude brát vážně. A sakra ona se bere hodně vážně, ale na druhou stranu se mi tu líbilo že je tu fakt dostatek akce a munice se nešetřilo. Sice po půlce filmu film padá do honu na kočku a myš a divák málem usne, ale film jsem dokoukal prakticky bez mrknutí. Jen škoda že film je tak debilní co se dialogů týče. Sorbo neustále chrlí srajdy typu "Jsou to mí muži" a to mě neskutečně rozesmívá. Stejně jako když všichni vojáci hrají na strašně drsný chlápky a při tom jdou úplně v pohodě na odstřel. Navíc mi dost vadilo že hlavní hajzl je prakticky nezranitelnej. Nečekal jsem moc a moc jsem nedostal ale aspoň jsem se nenudil. ()

SeBig 

všechny recenze uživatele

Má to drsnej nádech, asi jako když tě chytne sračka. Sobro s nožíkem a roztrhanejma rukávama jak Rambo dva, zbytky lidí, kteří nikoho nezajímají versus les. Drsnej, nemilosrdnej les. ()

vegetol.mp odpad!

všechny recenze uživatele

Jestli tohle stálo 2,5 milionu dolarů, tak to fakt nevím, kam je páni filmaři vrazili. Jinak jde o milionkrát vylouhovaný čajíček z Predátora, říznutý troškou Univerzálního vojáka. To, že tvůrci vykrádají Predátora, až zas tolik nevadí, ani Predátor nebyl původní. Co ovšem vadí, jsou strašlivé dialogy, které působí dojmem, že někdo projel dětské žvásty ze hry na vojáky Google překladačem. Všichni se vůči všem pořád vymezují, padají hlášky, že tohle komando je ze všech nejlepší, přitom se Sorbo a jeho banda potácejí nazdařbůh džunglí jako děcka na školním výletě. Největší švanda ale přichází ve chvíli, kdy se hlavní příšerák, jehož IQ má být za hranicí lidské představivosti, nechá nachytat jako malé děcko, nebo spíš jako naprostý idiot bez mozku. Režisér Dan Garcia je obyčejný fušer, který by si měl vzít příklad z Jima Wynorského nebo Freda Olena Raye. Ti by z podobné zápletky dokázali udělat o poznání explozivnější materiál. ()

mosnak odpad!

všechny recenze uživatele

Nechutná vykrádačka skvělého Predátora s Arniem! Kevin Sorbo v tom filmu vypadá jak rozteklá hromada ochablého svalstva,která vede svou jednotku do pralesa,aby zabila cosi... neviditelného (nějakého robotického vojáka,který se je snaží kuchat jako Predouš). Nejlepší scéna filmu je; "...počkejte,v těch stromech něco je!" Kevin; "...a co?", voják: "...nevím,asi to byl planý poplach!"... 0% ()

Rambo159 odpad!

všechny recenze uživatele

Tuposť, vyslovene chujovina. Len idiot môže natočiť tento film a ešte ho aj pustiť do éteru. Herkules sa tu hrá (neúspešne) na Schwarzeneggera a jeho tím je banda teplých kreténov s nevyvinutými mozgovňami a nulovými vojenskými vedomosťami. Nad nepriateľom len rozum zastáva, kradnutie konceptu Predátora je do očí bijúce. Jedine tá ženská ma pri tom držala. Neskutočná sexica :) A tie efekty....chojte mi do čerta s takýma filmama....0,5* ()

MickeyStuma odpad!

všechny recenze uživatele

V podstatě se jedná o mockbuster a není těžké uhodnout k čemu. Kosmetické úpravy určitých detailů a přidání citací či přímo scén z jiných filmů už je jen třešničkou na dortu. Nebo si tu opravdu nikdo nevšiml například úryvků ze snímku ´Rambo 2´ ? Jako obvykle, od televizní společnosti nelze očekávat takový rozpočet, aby to k něčemu vypadalo. A tak se opět jedná o naprosto katastrofální příšernost. Spousta nelogičností a potrhlých dialogů předčí veškerou amatérskost. Ale když chce televize ušetřit za práva nesporně kvalitního filmu, co jiného se dá dělat. Otázkou je, kdo se na tohle bude dívat a považovat to za filmový skvost. ()

deLaFere odpad!

všechny recenze uživatele

To je opravdu brutální hovadina. Vykrádačka jako hrom a ještě totálně zkažená. Vsadil bych se, že Ti herci nemohou být tak hloupí, aby se před kamerou nestyděli za to, co točí. Dokonalý způsob jak se odepsat. ()

Kritiq odpad!

všechny recenze uživatele

Tak já nevim.. Tomuhle "filmu" se musí dát buď za plnej počet, nebo to vyhodit do koše. Už dlouho jsem se u nečeho tak nezasmál, jako při sledování této slátaniny. :-D I tak dám odpad, ale dlouho na takový zážitek nezapomenu :-D ()

beso74 

všechny recenze uživatele

A je to tu zas. Ďalšia jednotka sa vydáva kamsi do stredoamerického pralesa, aby potrestala útok na svoju "vedeckú " výpravu. Ale ako to už od dôb Predátora býva pekným zvykom, aj keď zmasakrujú nič netušiacich partizánov, vinník tragédie ostáva nepotrestaný a dokonca má chuť sa s nimi trošičku pohrať, rozohrá hru na mačku a myš, v ktorej myš nemôže dopadnúť ináč ako veľmi škaredo. Pridrbané hlášky, otrasné herecké predstavenie, nanič efekty a na konci veľukážka amerického patriotizmu, ktorú som si pustil niekokokrát, aby som odhalil možnú iróniu a potom som to pochopil, tvorcovia to spravili geniálne, irónia totiž spočíva v tom, že oni to mysleli vážne... :D ()

Ondrew 

všechny recenze uživatele

Fuha, co napisat k tejto sr@gorine? Ok, vedel som, ze idem pozerat nejake to becko, ale vysledok je naozaj dost strasny. Bol som zvedavy na ucinkovanie Kevina Sorba alias Herkula, nuz a prave to sa mi stalo "osudnym". Co je tento TV film (to zdoraznujem) zac? Ide o akysi okopirovany klon "Predatora" a "Univerzalneho vojaka". Vskutku, ked spominam dane dva filmy, rozhodne si nevymyslam. "Flesh Wounds" ponuka mnozstvo scen, ktore sme mohli vidiet v danych filmoch, avsak -- cuduj_sa_svete -- v tomto prevedeni su doslova traaapne. K tomu si pripocitajme absolutne nelogickosti ohladne "elitneho komanda", ktore svojim spravanim takmer totalne zakopava vsetky existujuce stvarnenia vojenskych jednotiek. Dalej tu mame vcelku priserne digitalne efekty... Ehm, preco tomu vlastne mienim dat jednu hviezdu??? Neviem, snad za snahu autorov pripomenut nam prave taku klasiku, akou je "Predator" ;). No i tak si myslim, ze K. Sorbo ma na viac, nez par otrasnych akcnych scen. Alebo by mal ostat na veky vekov Herkulom? Nuz... 10%. ()

rigby 

všechny recenze uživatele

Už počáteční sekvence mě rozesmála, takže jsem se těšil, jak se budu bavit lidskou blbostí. Nakonec z toho byl laciný a nudný odvar Predátora. Kam svět spěje, když se natáčejí takovéhle zbytečné filmy? ()

Kecman odpad!

všechny recenze uživatele

Velmi nerad a zcela výjimečně používám vulgarismy.Nicméně ,nemám jiné volby.Sráááááááááááčkáááááááááááááááááá!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jedině snad,obsadil by nějaký pornorežisér to děvčátko do nějaké své slátaniny,dávalo by to smysl.Hi. ()

Reklama

Reklama