Reklama

Reklama

Liga mimořádných tanečníků: Tajemství Ra

  • USA LXD: The Legion of Extraordinary Dancers - The Secrets of the Ra, The (více)

Obsahy(1)

Nastává taneční evoluce. Tento film zaznamenává cestu jedinců s výjimečnými tanečními schopnostmi, kteří se musejí rozhodnout, jestli se v epické válce postaví na stranu dobra nebo zla… V tomto úžasném dobrodružném filmu uvidíte některé z nejlepších tanečníků na světě. Jejich superschopnosti jsou označované jako 'Ra', kromě nich se vám představí také padouchové LXD, mezi které patří ti, kteří si říkají 'Ox' a také Umbras. THE LXD předvádí neuvěřitelné otočky, výpady a zvraty, díky kterému se stal fenoménem pop kultury a jedním z nejvíce očekávaných webových seriálů všech dob. (HBO Europe)

(více)

Recenze (12)

ecceHOMMO 

všechny recenze uživatele

Povstanie pokračuje v hľadaní tajomstva Ra...a ikeď z niektorých tanečných čísel som bol uchvátený, Tajemství Ra ako celok vo mne nezanechal ten skvostný pocit ako to bolo u Povstania. ()

Dixiee odpad!

všechny recenze uživatele

No to je šílený. Dvojka je možná trošku lepší než jednička, protože už člověk ví o co tam tak nějak jde, ale i tak je si ani tu jednu hvězdičku nezaslouží. Zrychlené taneční kreace mi přišly všechny na stejné brdo a to, že to bylo o něco rychleji než normálně, jim na kráse nepřidalo, naopak působily jaksi kostrbatě. Příběh mohl být zajímavý, ale zpracování je naprosto šílený. ()

Bejbinka 

všechny recenze uživatele

Nic podobného jsem neviděla a tak si mě film získal, děj byl sice slabší, ael všechny nedostatky vynahradil tanec, který byl famózní a strhující. ()

wolfkodlak 

všechny recenze uživatele

Je vidět že lidé, kteří zde dávají odpad a 1 hvězdu vůbec nic o tanci neví. Prosím všechny nevzdělance a hlupáky aby nehodnotili co ani hodnotit nemohou a čemu nerozumí aspoň trochu. Možná ani nevíte že ve filmu jsou nejlepší tanečníci světa, a to nejen Ti co jsou ve filmech jako je např. Lets dance a pod . . . možná Vás neuchvátí děj, to je na každém z Vás, ale ten tanec je naprosto dokonalý. ()

Zl0 odpad!

všechny recenze uživatele

Žasnem nad tým aké sprostosti dokážu tvorcov napadnúť. Ešte viac ale žasnem nad tým, že existujú indivíduá, ktoré niečo také zafinancujú. Tí už musia byť úplne padnutí na hlavu. ()

mpet odpad!

všechny recenze uživatele

WTF??? Asi nechápu o co tady šlo. Z tohohle filmu bylo koukatelných asi tak dohromady deset minut, kde byli poměrně zajímavý taneční kreace, ale ten zbytek?? Totální brak. Scénář je tak trapný, že by to i tříleté dítě dokázalo napsat líp. Co se týče děje je vhodný položit otázku: Byl tu vůbec nějaký??? Odpověď je absolutně ne. ()

Reklama

Reklama