Reklama

Reklama

Hluboko v lesích

  • Chile En las afueras de la ciudad (více)
Trailer

Jsou dětmi drogového dealera, který je zneužíval. Jejich budoucnost je černá. Čeká je totiž jen krev, bída a slzy. Jejich otec a jeho přátelé jsou totiž lidské zrůdy... Dvě dívky a mentálně postižený mladík Manuel vyrůstají ve venkovské chatrči se svým násilnickým otcem Felipem. Ten v minulosti utopil v lavoru svou manželku a matku dívek a teď se jeho zvrhlé chování plně otočilo proti jeho dětem. Chlapce krmí syrovým masem a zavírá ho do boudy v lese, dívky znásilňuje a mučí. S jednou z dívek má dokonce dítě. Felipe se živí jako překupník drog a pracuje pro místního mocného drogového bosse, dona Costella. Jednoho dne se u Felipeho chatrče objeví dva policisté, kteří přijeli prověřit udání, že zneužívá své dcery. Felipe policisty zabije motorovou pilou. Dívkám a Manuelovi se však podaří uprchnout. Po vraždě policistů se Felipe obrátí o pomoc na dona Costella. Ten ho pošle na autobusové nádraží, aby tam počkal, až mu pošle peníze, aby mohl zmizet. Felipe však na nádraží zastřelí jednoho z cestujících, a tak ho zatknou policisté. Dívky a Manuel zatím prchají do hor, kde má Felipe druhou chatrč. Don Costello však neví, kam Felipe ukryl drogy, a tak na něj ve vězení pošle zabijáka, který z něj má informaci o drogách dostat a následně ho zabít. Felipe ale zabijáka vyřídí, proto Costello dává pokyn, aby jeho lidé našli dívky a dostali informaci o drogách z nich... (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (70)

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Felipe je násilník, ktorý po smrti manželky veškerú svoju zlosť obracia voči svojim deťom. Jedného dňa zavraždí niekoľko policajtov, následkom čoho sa dostáva do vezenia. Felipe pracoval ako drogový dealer pre miestneho mafiána menom Costello. Ten sa po jeho zatknutí rozhodne prebrať jeho biznis. Nakoľko sa mu nedarí nájsť zásielky, uvedomuje si, že jediný spôsob, ako sa dostať k odpovediam na svoje otázky, je vypátranie Felipeho potomkov na úteku. Exploitation, rape and revenge ako sa patrí! Neviem komu sa čo nepáči, ale prinajmenšom gore spĺňalo tú najvyššiu kvalitu vyobrazenia. Tento horor by mal byť dokonca ( údajne ) podľa skutočnosti. Áno, režisér sa v snímku dopúšťa niekoľkých nezrovnalostí na zamyslenie, ale myslím, že fanúšik žánru horor by si mal prísť na svoje. Úvodná 15 minútovka nastavila latku skutočne vysoko. Niet sa čo čudovať, že následne nastal akýsi pokles deja. No nie na dlho. Zhruba od polky, snímok opäť naberá na obrátkach a záver prináša ( aj keď očakávaný, zároveň jednou vecou prekvapivý ) "spravodlivý, šťastný happy end" – 70%. ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 3/10 Děj 5/10 Atmosféra 5/10 Kamera 2/10/// PLUS: zřejmě moje první setkání s Chilským filmem vůbec, snímek vám dá celkem jasnou představu jak může vzniknou buranský horor z pohledu hlavních aktérů, nikoliv jejich objetí, zdá se to být uvěřitelná sonda do jejich světa, myšlení a chování MÍNUS: nejvíc mi asi vadila kamera a obraz samotný, mohl to být záměr, ale působí to na mě hodně amatérsky, levně, rušivě, rovněž snaha vedlejších postav něco hrát je hodně mizerná, ale na obranu řeknu, že Chilský režisér nemá velký výběr hereckých představitelů./// Shrnutí: Ze zmíněných herců výjimku tvoří hlavní dívčí dvojice, který je velice přesvědčivá, až občas máte pocit, že to není hraný. Brutalita filmu je obrovská a přesto že kamera všechno neukáže, i to co uvidíte může leckomu pocuchat žaludek. Zhruba po první polovině bych dal filmu tak 4* nehledě na zmíněnou technickou a hereckou stránku filmu. Rozhodně vás film nenechá klidným. Pokazil to závěr, řekněme posledních 15 minut, kdy máloco dávalo logiku nebo nějaký smysl a je tu vidět snaha nějak to zakončit a není to konec zrovna šťastný. Závěrečných cca 15 vteřin jsem nepochopil./// Celkem 40%/// ()

Reklama

George Stobbart 

všechny recenze uživatele

Podľa skutočných udalostí natočený exploitation z Chile, o rodinke týranej násilníckym otcom, ktorý sa však dostane do väzenia po tom, ako zabije policajtov. Dcéry sa spolu so zmutovaným chlapcom musia následne skrývať v lesoch, keďže po nich ide drogový boss, ktorý má s otcom nedokončený obchod. Skĺbenie špinavého, krvavého masakru a rodinnej drámy dopadlo celkom dobre, aj vďaka tomu, že sa režisér vykašľal na nejakú zhovievavosť či korektnosť. Len škoda, že niektoré scény boli nezmyselne prehnané, čo pôsobilo už príliš samoúčelne, obzvlášť v kontraste s nekonzistentným dejom. Na rok 2014 sa ale chystá americký remake pod taktovkou rovnakého režiséra, ktorému by sa pri troche šťastia mohlo podariť vychytať muchy originálu. // 2016: nepodarilo sa, remake bol nakoniec zbytočný. ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Snímok s veľa plusmi ale aj mínusmi. Pozitíva spočívajú hlavne v zaujímavejšom a prepracovanejšom príbehu (čo pri hororoch nie je vôbec bežný jav) s dôrazom na psychologickú stránku hlavných postáv. Ani atmosféra nebola najhoršia, všade samá špina a hnus, čo vytváralo veľmi príhodné podhubie pre hororové prvky. Ono vlastne brutalita a krvavý masaker je to najhlavnejšie, čoho si tu divák užije, dokonca tu nechýbajú ani rôzne chuťovky ako napr. kanibalizmus a pod. V tomto smere film vážne vyniká. Avšak čo sa týka logickosti a nereálnosti niektorých scén tak to bolo miestami až na zaplakanie. Tiež by som privítal úplne iný koniec, za niečo tak presladené by sa nemusela hanbiť ani R. Pilcher. Vychádza mi to na priemer. 60/100 ()

ledzepfan 

všechny recenze uživatele

Špinavé psycho z Chile, které rozhodně boduje! Z mého úhlu pohledu musím říct, že ta základní dějová kostra-působící jako mutant řecké tragédie a Jodorowského komiksů, je zatraceně působivá, a nebýt chvílema dost bídných hereckých projevů(hlavně obou holek), nedotažené režie, občas nepřehledné kamery a sřihu-nebál bych se vpálit tomu plný kotel, protože takhle syrovou, dobře napsanou, neprvoplánovou a chytlavou jízdu nežeru zrovna každý den. ()

Galerie (5)

Zajímavosti (3)

  • Film měl premiéru na Filmovém festivalu Fantasia 2012 konaném v kanadském Montrealu. (Terva)
  • Natáčelo se v chilských lokalitách Chillián, Los Lieuques, Pinto nebo Concepción. (Terva)
  • Carolina Escobar, která hraje Anny, byla obsazena tři dny před začátkem natáčení. (Terva)

Reklama

Reklama