Reklama

Reklama

Playback

všechny plakáty
Trailer

Harlan Diehl zavraždí celou svou rodinu aniž by k tomu měl jediný důvod, a vše natočí na kameru. Po 15 letech skupina studentů náhodně narazí na tento děsivý případ. Nechtěně však uvolní zlého ducha, který ničí své oběti přehráním pásky. Zloduch se nezastaví, dokud nenalezne svého opravdového následníka. (LIVINGDEAD)

Videa (3)

Trailer

Recenze (18)

Šakalík 

všechny recenze uživatele

Slabota s velkým S. Tyhle teenagerovské „horory“ jsou dneska prostě o ničem a já se rozhodl, že na ně už koukat nebudu, pač to je ztráta času. Co se týče Playbacku, zpočátku to ještě vypadalo docela nadějně. Úvodní napínavé intro bylo docela fajn, ale jakmile se děj přenesl do současnosti, šlo to celé do kytek. Pak taky ústřední motiv o přenášení zlého ducha skrz videonahrávku nejspíše pochází z pera pacienta docenta Chocholouška, protože to je prostě blbost na kvadrát. O již tradičně výborných hereckých výkonech mladistvého ansámblu se tady rozepisovat asi nemá cenu, takže to zkrátím – Playback je zářivý příklad moderního levného hororu "pro mladé" made in USA. Nebrat, nebrat, NEBRAT! ()

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Musel som sa premáhať, aby som tie dve hviezdy vôbec dal. Mohlo z toho niečo byť, ale tvorcovia znudili čo sa dalo a prepchali film toľkými hluchými miestami a nezaujímavými dialógmi, že som sa mal problém koncentrovať na dej - skôr som pozeral na hodinky, kedy táto blbosť skončí. Ale akoby náročky to naťahovali ako žuvačku. A pritom ten scenár bol úplne primitívny, proste jeden blbeček posadnutý tragickou minulosťou (a nie len tou) začal vraždiť. Sem tam podarený mordík, ktorý okorenil tú zbytočnú zdĺhavosť, ale bolo toho minimum. Táto vyvražďovačka skončí v zabudnutí veľmi rýchlo. ()

Reklama

MrBaker 

všechny recenze uživatele

Byl jsem mile překvapen, film mě zaujal, děj je slušný a krev tam rozhodně nechyběla. Někteří z Vás si řeknou, že se jedná o strašný film, ale možná jste jen moc nároční. Další takové horory bych rád přivítal. A vsadím se, že někteří kteří film hodnotili ani film nezkoukli a kazí tomu celkové hodnocení. ()

montel 

všechny recenze uživatele

Julian (Johnny Pacar) natáčí se svou kamarádkou Riley (Ambyr Childers) dokument o vraždách, které se před lety odehráli v jejich městečku. Nevědomky však rozpletou dávnou historii videofilmu, jehož duch posedne jejich kamaráda...Zní ten popis jako blbost? Ono to jinak ani napsat nejde, protože když se hodnotí naprostá a ujetá kokotina, nic jiného se ani napsat nedá. Film nemá hlavu ani patu, tvůrci se pokoušali trošku napodobit slavný Kruh a situace se jim naprosto vymkla kontrole. Ten kdo film stříhal by si zasloužil nakopat. 15% ()

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Nic, z čeho by mi oční bulvy chtěly spáchat sebevraždu, ale součaně far away from dobrá hororová zábava. Přesně takovej ten typ filmu, kterej se u nás nedostane do kina, prošumí na DVD, pak ho za levno koupí televize Nova a bude lákat na nový horor s megahvězdou Christianem Slaterem. Ale nechci si hrát na Libuši. 4/10 ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama