Reklama

Reklama

Playback

všechny plakáty
Trailer

Harlan Diehl zavraždí celou svou rodinu aniž by k tomu měl jediný důvod, a vše natočí na kameru. Po 15 letech skupina studentů náhodně narazí na tento děsivý případ. Nechtěně však uvolní zlého ducha, který ničí své oběti přehráním pásky. Zloduch se nezastaví, dokud nenalezne svého opravdového následníka. (LIVINGDEAD)

Recenze (18)

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Nic, z čeho by mi oční bulvy chtěly spáchat sebevraždu, ale součaně far away from dobrá hororová zábava. Přesně takovej ten typ filmu, kterej se u nás nedostane do kina, prošumí na DVD, pak ho za levno koupí televize Nova a bude lákat na nový horor s megahvězdou Christianem Slaterem. Ale nechci si hrát na Libuši. 4/10 ()

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Musel som sa premáhať, aby som tie dve hviezdy vôbec dal. Mohlo z toho niečo byť, ale tvorcovia znudili čo sa dalo a prepchali film toľkými hluchými miestami a nezaujímavými dialógmi, že som sa mal problém koncentrovať na dej - skôr som pozeral na hodinky, kedy táto blbosť skončí. Ale akoby náročky to naťahovali ako žuvačku. A pritom ten scenár bol úplne primitívny, proste jeden blbeček posadnutý tragickou minulosťou (a nie len tou) začal vraždiť. Sem tam podarený mordík, ktorý okorenil tú zbytočnú zdĺhavosť, ale bolo toho minimum. Táto vyvražďovačka skončí v zabudnutí veľmi rýchlo. ()

George Stobbart 

všechny recenze uživatele

Mohla to byť sympatická žánrovka priživujúca sa na úspechu Kruhu, keďže ide o podobnú tematiku, no nejak sa to tvorcom vymklo z rúk. Konkrétne sa mi zdalo, že väčšina scén je zostrihaná a pozliepaná len tak od brucha, bez citu a snahy o hororové vyrozprávanie a tak som ako divák postupne stratil záujem o dianie a o to, ako dopadne finále. Pritom to nebolo natočené úplne zle a ani lacno, ako tu kúsok nižšie drísta od veci Šakalík. Myslím, že je to celkom škoda. A korunu nepodarenosti tomu nasadzuje zbytočná účasť divného Christiana Slatera, ktorý zase raz ukázal, že už 37 rokov hráva s rovnakým výrazom. ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Stokrát vylouhovanej námět. Navrch ještě podanej v děsným zpracování. Slater už taky vleze do kdejaký sračky. Takže si to zrekapitulujme příběh nula, postavy nula, atmosféra nula. No občas je to tak blbý, že mě i něco pobavilo, takže to nakonec odpad nebude, ale jenom o vlásek.10% ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Další zbytečná blbost napodobující Kruh a dalších milion jinejch hororů. Tenhle film mi přišel fakt neuvěřitelně zbytečnej. A vůbec nechápu proč se pod to podepsal Slater, příběh je nulovej a atmosféra nijaká, jediný co to drží nad vodou jsou sem tam krvavé scény není jich moc ale aspon něco. Sakra já si ten film pustil v noci abych se bál ale nebál jsem se ani jednou. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Duch, který vraždí za pomoci obrazovky a kamery. Klasické béčko s mizivou atmosférou a bez napětí, ve kterém stojí za pozornost dvě tři scény, hlavní záporák a zoufalec Slater, který je schopný upsat se čemukoliv. 20% ()

zolo23 

všechny recenze uživatele

Celkom slušný námet, práve takéto filmy môžem. Veľká škoda, že Playback nepokračoval v takom zaujímavom tempe ako bola prvá päťminútovka. Herci mi boli sympatický, nepostrehol som, žeby sa správali nejako nelogicky, alebo žeby "prehrávali", proste u mňa priemerná žánrovka. ()

Šakalík 

všechny recenze uživatele

Slabota s velkým S. Tyhle teenagerovské „horory“ jsou dneska prostě o ničem a já se rozhodl, že na ně už koukat nebudu, pač to je ztráta času. Co se týče Playbacku, zpočátku to ještě vypadalo docela nadějně. Úvodní napínavé intro bylo docela fajn, ale jakmile se děj přenesl do současnosti, šlo to celé do kytek. Pak taky ústřední motiv o přenášení zlého ducha skrz videonahrávku nejspíše pochází z pera pacienta docenta Chocholouška, protože to je prostě blbost na kvadrát. O již tradičně výborných hereckých výkonech mladistvého ansámblu se tady rozepisovat asi nemá cenu, takže to zkrátím – Playback je zářivý příklad moderního levného hororu "pro mladé" made in USA. Nebrat, nebrat, NEBRAT! ()

Prochy38 

všechny recenze uživatele

No, já nevím. Nijak mě to neoslnilo. Nějak mi to přišlo hrozně nedomyšlený. Nikdo nic nevysvětlil. Bylo to jako teda divné, ale čekal bych alespoň nějaké přiblížení toho, co se vlastně děje... Nic. OK, víme, kdo byl kdo, ale víc ne. Spousta mrtvých, ale k ničemu. 2* za solidní neokoukané tváře a teda hodně krásní holky. Zvláště ta, co nabalila Ch. Slatera - jméno nedám už dohromady.... ()

Baštipán odpad!

všechny recenze uživatele

Neskutečně nudný, divný, vleklý film. Neříkám, že bych natočil něco lepšího, ale tohle opravdu pouze pohřbí 98 minut života... Btw. nesnáším, když někdo hodnotí film podle traileru. V tomhle případě byste měli zjevně štěstí... Bohužel. ()

MrBaker 

všechny recenze uživatele

Byl jsem mile překvapen, film mě zaujal, děj je slušný a krev tam rozhodně nechyběla. Někteří z Vás si řeknou, že se jedná o strašný film, ale možná jste jen moc nároční. Další takové horory bych rád přivítal. A vsadím se, že někteří kteří film hodnotili ani film nezkoukli a kazí tomu celkové hodnocení. ()

fabregas1 

všechny recenze uživatele

Hezké čičiny tam sice najdete,ale to je asi tak vše.Odpad to určitě není, ale o zázrak se nejedná a tak nějak si na druhý den asi na tenhle kousek ani nevzpomenete. ()

montel 

všechny recenze uživatele

Julian (Johnny Pacar) natáčí se svou kamarádkou Riley (Ambyr Childers) dokument o vraždách, které se před lety odehráli v jejich městečku. Nevědomky však rozpletou dávnou historii videofilmu, jehož duch posedne jejich kamaráda...Zní ten popis jako blbost? Ono to jinak ani napsat nejde, protože když se hodnotí naprostá a ujetá kokotina, nic jiného se ani napsat nedá. Film nemá hlavu ani patu, tvůrci se pokoušali trošku napodobit slavný Kruh a situace se jim naprosto vymkla kontrole. Ten kdo film stříhal by si zasloužil nakopat. 15% ()

chaosteory 

všechny recenze uživatele

Jeden ze zdejších komentářů praví, že to není špatné a že jsme možná jen nároční. Opravdu jsem tak náročný, když mě nebere děj křížící CUT (2000) a Chuckyho s Kruhem, nulová atmosféra, vraždy bez nápadu a od pohledu nesympatičtí herci? To chci vážně toho tolik? Já myslím, že chyba nebude u diváka ()

Patrix000 

všechny recenze uživatele

Hodne se mi libil dobre zpracovani a pekny pribeh jen sem si rikal že to mohlo byt udelany tajemneji a ne hned ukazovat toho vraha ale jinak je to moc hezky horor!!! ()

Reklama

Reklama