Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Vo filme Collection (Zbierka) sa Arkinovi (Josh Stewart) ako jedinému podarilo uniknúť z rúk sériového vraha známeho ako The Collector (Zberateľ). Zabijakovi sa však podarí zajať nádherné dievča menom Elena (Emma Fitzpatrick). Hoci Arkin s tým nechce mať nič spoločné, nemá na výber, pretože ho z nemocnice unesú žoldnieri najatí Eleniným bohatým otcom. Tí Arkina vydierajú a donútia ho pridať sa k ich tímu, ktorého cieľom je zachrániť nevinnú dievčinu z vrahovho úkrytu v starom hoteli, ktorý je plný smrteľných pascí. (nessbeal)

(více)

Videa (17)

Trailer

Recenze (294)

Flipnic 

všechny recenze uživatele

První díl se mi moc nezamlouval. Na rozdíl od většiny hororových nadšenců jsem jím byl docela znuděn. Moc mě to prostě nebavilo, hrálo se to na víc než na kolik to mělo. U druhého dílu je tomu naopak. Právě že film ze sebe nic moc nedělá, je to takové akční brutální Béčko, které má ale od začátku spád. Od začátku se na diváka leje krav, Gore scény a brutalita je na divána pravidelně sypaná v dostatečně přiměřených dávkách. Má to perfektní vizual, je to šílená a úsměvná vykrádačka série SAW a to se mi líbí a zamlouvá. "SAW was raped!! Excelent!!" První díl 3/5, tady trochu nadhodnocuju na 4/5. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Hey Saw! Welcome BACK in da House full of TRAPS!! Parádní Moderní Horor s bravůrním Gore a výtečnou Kamerou neustále se něco děje, každou chvíli někdo příjde k zranění,né zrovna hezkým způsobem ! Záporák opět drsný, chladnokrevný a nekompromisní! Zdálo se mi, že občas slyším Hudbu i ze Sawu,což mě příjemně naladilo ! jOO jOO Něco takového tady tenhle rok Chybělo ! Scéna v 11 Minutě jednoznačně TOP of Year ! 80% ()

Reklama

AlistairMir 

všechny recenze uživatele

Tak zase jednou bomba. Přímo na solar. Když se objevilo pokračování Collectora tetelil jsem se blahem. První díl mě dostal natolik že jsem mu dal 5* . Druhý díl mě dostal taky...DO KOLEN (následek úderu na solar) tak tedy : Na začátku kde máme "vytuněnou" dízu jsem už tušil že tohle nebude jaksi úplně ončo a zase jsem měl pravdu.Korunu tomu nasadil přeživší z jedničky jelikož být zavřenej v kufru a poslepu si na ruku vyřezat mapu a podle ní pak určit kam mě to tehdy milej Collík dovezl kolikrát jsme kam zatočili, spočítat průměrnou rychlost vozidla a dovést tým likvidátorů přímo ke dveřím bodu B...no Einstein musel mít syna jinak nevím...pak nás čeká opuštěný hotel plný pastí a labilních jedinců všude jsou kusy těl potoky krve Collík jednoho likvidátora po druhém likviduje a to vše za přítomnosti vaší totální ignorace...dobrá hudba, kamera, atmosféra, napětí...to vše chybí a já byl rozhodnut dát jednu hvězdičku aby Collík neřekl že jsem na něj zlej...posledních 20 minut se stal zázrak seslaný z hororového nebe... film začal funguvat najednou to bylo ončo a já se bavil...rejža se asi probral z kocoviny a díky mocnému finiši, borci z jedničky a panu Chůvě kterej mi celkem sedl nakonec dávám tři ale na jedničku to nemá dle mého ani omylem vážení ()

dr.horrible 

všechny recenze uživatele

Tu niekto zase zobral pravidlá sequelov príliš doslovne. Už jednotka nebola nijak zvlášť objavný horor, ale mala zopár silnejších momentov, bola napínavá a hlavne mala atmosféru. Dvojka nie je nič než torture porno, navyše akčné, čo je sám o sebe dosť blbý nápad. Niečo ako megalomanská verzia Saw a prvého Resident Evilu dohromady. Všetkého je veľa; iba v úvode v bare zomre tak stovka ľudí, a celé je to prekombinované dosť divným spôsobom (keď sa ku koncu filmu otvoria dvere a tam stojí Collector, v ruke samopal a po bokoch psi, už som iba čakal, že začne hláškovať). Ten Collector, on je tu vlastne superhrdina. Je nadpriemerne inteligentný (chcelo by sa napísať génius), má značne neobmedzené finančné prostriedky, pod kontrolou všetko tak päť ťahov dopredu, prežije niekoľko smrtí a nemá z toho ani jazvy....... a to je všetko pekné, akurát to nedáva zmysel. Ako béčko ok, ale do kín toto nepatrí. Smola je, že aj Saw začalo jedným malým originálnym hororom a pokračovalo ako pokračovalo, a všetko nasvedčuje tomu, že aj z Collectora bude ďalšia stupídna, komerčná, hororová, nekonečná séria. Super. ()

S.Quentin QUALE 

všechny recenze uživatele

Tomuhle pokračování se dá vytknout několik stupidit, ale zase oproti tomu jsem až do finiše bavil dost slušně, kdy jsem potom (bohužel) v závěru z pár scén málem padnul do mdlob. Že pokračování ztratí na originalitě jsem očekával, ale je škoda, že oproti Sběrateli ztratilo také velkou část napětí, které je nahrazeno poměrně lacinou akcí. První půlka filmu je lepší, příjemná je naštěstí stopáž. Co se gore týče, není to tak hrozný, existují daleko větší řezničiny. Hodnocení v rozmezí 65-70% je adekvátní. ()

Galerie (58)

Zajímavosti (2)

  • Když psi Collectora (Randall Archer) napadnou Arkina (Josh Stewart) a ostatní, tetování na Arkinově pravém rameni zmizí poté, co je pokousán. (ČSFD)
  • Arkin (Josh Stewart) má na pravém rameni vytetováno motto skotského clanu Stewartů "Virescit Vulnere Virtus", v překladu "Mužnost sílí utrpením". (JASON_X)

Reklama

Reklama