Reklama

Reklama

UFO Mimozemská invaze

  • Velká Británie Alien Uprising (více)
Trailer

Pět mladých lidí jednoho krásného rána probudí a zjistí, že jim náhle nefungují mobilní telefony, rozhlas ani elektřina. Hed se vydají zjistit, co se děje, a náhodou zahlédnou obrovský létající talíř. Brzy se civilizace, jak ji známe, začne rozpadat, a pětice přátel se ocitá uprostřed anarchistické vřavy. (Filmbox)

Videa (1)

Trailer

Recenze (31)

jarous odpad!

všechny recenze uživatele

Tohle je snad nejotřesnější film jaký jsem kdy viděl. Nedíval jsem se kvůli Van Dammovi. Tohoto otřesného a toporného neherce neuznávám, ale když je i on o třídu lepší než zbytek hereckého osazenstva, tak je opravdu něco špatně. Myslel jsem si, že by se mohlo jednat i o inteligentní sci-fi. Bohužel jedná se jen o paskvil, který nemůže zaujmout nikoho komu není méně než 10 let. ()

mzss1 odpad!

všechny recenze uživatele

Tak jsem to přežil až do konce. Božeeeee. To byla fakt kravina. Skoro nic se ve většině filmu nedělo, jen debilní dialogy hloupých, mladých lidí. A ta kamera ? Dlouho jsem neviděl tak roztřesenou kameru. JCVD, který se tam na chvíli objeví vůbec nepotěší, nějak neoslní, je tam zbytečný, tak se divím, proč se k téhle břečce vůbec upsal. Ke konci ty efekty a ta hudba divná k tomu, hezké zpívaní a k tomu nějaký útok těch UFO. Bylo to UFO ? Ani nevím. Takže totální kravina, kterou nikomu nedoporučuju, ani kvůli JCVD. Takový peklo jsem teda nečekal. Nemůžu přičíst ani 1 % k filmu. To fakt nejde. Hodnotím na 0% = odpad! ()

Reklama

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Ještě horší, než jsem čekal.Burns dostal rozpočet na 4 vizuální efekty, takže film soustředí především na ústřední postavy.Dialogy jsou tupé a dětinské, postavy přeafektované, nesnesitelně nesympatické a herecky tragicky odehrané.Van Dammova dceruška se pokouší o "kariéru" herečky i mimo vliv svého tatínka a jelikož dostala svojí první hlavní roli, coby pro ní její papí neudělal a tak se nechal uvrtat do malé roličky v tomhle neumětelském škváru, aby svým zvučným jménem tuhle sračku zviditelnil, že Bianca musela kouřit Burnse i vo pauze na kafe mi je jasný, jelikož je herecky nadaná asi jako já znalý ústavního práva, ale jestli musel Burns na kolenou kouřit Van Damma už se asi nikdy nedovíme.K té scénáristické, režisérské a herecké tragédii si připočtěte naprosto zkurvenou kameru, takhle zoufalý nejsou ani ti nejhorší amatéři s mobilem a efekty emzáků opět vypracovalo studio studentů základních škol v adobe after efects a zase urážim ten adobe.1* si to ale přece jen zaslouží a to jedině právě díky Van Dammovi, který si svojí úlohu odehrál víc než se ctí, někdo zmiňuje mizerné souboje, i když jich bylo minimum, mě se moc líbili a jako sladký bonus je právě bitka Jean Clauda, který si to tady "rozdá" s vlastní dcerou :) a vidět jak jí dává votočky mě fakt plavilo.Jinak samozřejmě zoufalý výplod naprosto netalentovaného režiséra.Nechápu jak může někdo jako Burns dostat byť i ty minimální prostředky na natočení nějakého filmu a jestli je Van Damme opravdu tak schovívavý ke své dceři a je ochotný jí svojí účastí pomáhat v těhle sračkách, přemejšlim, že seženu kontakt na Biancu Bree, jestli si nechce zahrát v našem dalším filmečku a ať sebou vezme i otce, jí bych nechal nosit kafe a jemu napsal nějaký prímový amatérský kraťas ;) 15%. ()

iXtr3m3 odpad!

všechny recenze uživatele

Podobne ako som písal v prípade Corporal vs. Napoleon aj tu za účasť JCVDho (našťastie v malinkej úlohe) môže pravdepodobne nejaká prehraná stávka, alebo nadmerné požívanie alkoholu s ťažkými drogami, lebo inak si nedokážem predstaviť, ako sa on, napriek tomu, že je dávno za zenitom, dokáže objaviť vo "fan made filme". Toto bol amatérsky festivalový film, ktorého rozpočet bol asi na úrovni obednej tržby v Mekáči, takže hodnotiť to inak ako odpadom nejde. ()

George Stobbart 

všechny recenze uživatele

Dominic Burns zase raz pokazil nádejný nápad a po nezvládnutom "Airborne" pripravil ešte väčšiu blbosť s názvom "U.F.O". A keďže nebol rozpočet, tak sa rozhodol použiť mimozemskú inváziu iba ako kulisu do pozadia a namiesto nej sa sústrediť na postavy. Ibaže to, čo fungovalo v britských "Monsters" a španielskom "Extraterrestre" v tomto prípade nefunguje a film mi pripadal ako natočený pre divákov do 15 rokov. Nesympatické, afektované a prehrávajúce postavy, trápne akčné scény s ešte trápnejšími spomaľovačkami, UFO vyzerajúce ako vešiak na prádlo a priblblé, farebné svetielka, ktoré asi mali vytvoriť dojem cool sci-fi. Mňa tento bezhlavý, chaotický a hlavne nezaujímavý počin teda vôbec nebavil a tak jediným svetlým bodom bola nakoniec Van Dammova mini úloha. ()

Galerie (17)

Zajímavosti (2)

Reklama

Reklama