Reklama

Reklama

UFO Mimozemská invaze

  • Velká Británie Alien Uprising (více)
Trailer

Pět mladých lidí jednoho krásného rána probudí a zjistí, že jim náhle nefungují mobilní telefony, rozhlas ani elektřina. Hed se vydají zjistit, co se děje, a náhodou zahlédnou obrovský létající talíř. Brzy se civilizace, jak ji známe, začne rozpadat, a pětice přátel se ocitá uprostřed anarchistické vřavy. (Filmbox)

Diskuze

Ondrej1115

Ondrej1115 (hodnocení, recenze)

Katastrofalny film scenár oničom, strih a kamera no comment, efekty amaterska ala Asylum, Van Damme ako tak ale nič moc.Toto by sa ani na VHS neoplatilo davat :D

perseus1989

perseus1989 (hodnocení, recenze)

Zdravím poradte někdo kde to stáhnu? Na uložto cz to neni! Ani na Cz torrent to není!

mzss1

mzss1 (hodnocení, recenze)

Wacoslav1

Kámo, stahuju to a podívám se na to v AJ, protože je mi ajsné, že tit nikdy nebudou :-) navíc k nám nevyjde ani DVD, tohle je jasný C.

na příspěvěk reagoval Wacoslav1

Wacoslav1

Wacoslav1 (hodnocení, recenze)

mzss1

Je to super mega brak a ani těch současných 14% nemůžeš brát vážně protože to hodnotil kripl honekxxx kterej dává zásadně nevznikunutým filmům i vzniknutým co neviděl 5* no a tady už ho nikdo nemůže zastavit protože film už k dostání je takže si odečti to jeho pětihvězdičkový hodnocení který je na 100% fake a dostaneš se na nějakých 5% což je podle mě pořád moc tohle si zaslouží 0% nejstrašnější sračka jakou sem za hezky dlouhou dobu viděl fakt se tomu vyhni i 100 minut života má větší cenu než koukat na tohle. Navíc počítej s tím, že když neodoláš a stejně se na to koukneš budeš si to muset dát na 100% v Angličtině, protože fakt pochybuju, že by se našel nějakej masochista co by se na tohle zvěrstvo obtěžoval z titulkama :-)

na příspěvěk reagoval mzss1

blade212

blade212 (hodnocení, recenze)

to je snad nejvetsi kravovina co jsme videl... a nechapu jak se k tomuhle mohl JCVD propujcit snad mozna kvuli tomu ze tam hraje jeho dcera...?..!

Wacoslav1

Wacoslav1 (hodnocení, recenze)

Tak odvolávám co jsem odvolal myslel jsem, že by to nemuselo dopadnout zase až tak hrozně, ale bohužel dopadlo nebudu se tu rozepisovat kdo chcete přečtěte si můj koment a k němu přidávám jednu cenou radu vyhněte se tomu je to fakt zlý hodně zlý...

Uživatel Wacoslav1 smazal svůj příspěvek.

mzss1

mzss1 (hodnocení, recenze)

Wacoslav1: O Van Damma zde vůbec nejde, myslím si, že jeho minirole potěší :_) Hlavní je jak bude vypadat film, má hodně malý rozpočet, tak uvidiíme ..

Wacoslav1

Wacoslav1 (hodnocení, recenze)

No ted sem koukal na ten trailer a musím říct,že to zase nevypadá až tak špatně tak se necháme překvapit každopádně se obávám,že role JCVD se smrskne opravdu jenom na nějaký cameo soudím podle toho ,že v traileru se objevil až na konci. Každopádně na ten malej rozpočet to vypadá celkem slibně já se na to snad ještě začnu těšit nebo co...

Wacoslav1

Wacoslav1 (hodnocení, recenze)

POZOR POZOR! Tak podle IMDb to má dnes premiéru ve Velké Británii,takže si myslím,že to nebude trvat dlouho a i u nás se již tohoto skvostu brzy dočkáme.

Wacoslav1

Wacoslav1 (hodnocení, recenze)

dustur: Jo tak to Enemies closer nemusí dopadnout špatně. Na to sem taky zvědavej,ale asi se ze zvědavosti podívám na i na tohle jenom si dost dobře neumím představit co tam bude JCVD hrát...

dustur

dustur (hodnocení, recenze)

Wacoslav1.: bracho,ja viem na co si narazal,a aj ja sa hlavne od toho rezisera bojim, ale hlavne nechapem JCVD,ze asi..... a naco vosiel do tochto projektu... Ale z jeho novsich filmov,sa tesim hlavne na jeho novy film od Petera Hyamsa ktory ma aku taku nadej... Lebo,som niekde cital,ze mu v minulosti Steven E.De Souza skoro dojebal karieru skrz Street Fighter:Posledny boj...

Wacoslav1

Wacoslav1 (hodnocení, recenze)

dustur: Ale tak jasně jde jenom o to aby ta role za něco stála filmům který lákaj na na nějaký akční legendy aby tam byly potom pár minut já říkám podvod na fanoušky podívej se na výtvor tohoto režiséra jménem Airborne pak budeš zhruba vědět co od toho očekávat no možná se zlepší ale nevim nevim...

dustur

dustur (hodnocení, recenze)

Wacoslav1.: tak urcite,ze to nema zapotrebu,ale ako fanusik JCVD,som zvedavy na tento film...

Wacoslav1

Wacoslav1 (hodnocení, recenze)

Hodnocení na CSFD věru není dokonalé,ale tohle bude sračka na 99% Stačí se podívat na některý z předchozích výtvorů rádoby režiséra tohohle a propo jestli bude mít JCVD jenom nějaký cameo tak to vážně nemá smysl. Sice tu je uvedenej jako druhej hlavní herec,ale nevidím v tom nic jiného než reklamu jak na to přitáhnout jeho fanoušky. Má tohle Van Damme zapotřebí?!

ywo666

ywo666 (hodnocení, recenze)

mzss1: Ja si k tomu vždy prečítam pár komentárov a väčšinou viem ktorá bije. Hodnotenie na csfd nie je dokonalé, ale veľa napovedá.

mzss1

mzss1 (hodnocení, recenze)

ywo666: Tak mě je jedno jaký to bude mít hodnocení na CSFD. Zhodnotím dle svého :-) Pochopitelně, pokud to bude mít okolo 20% tak je jasný, že něco nehraje :)

ywo666

ywo666 (hodnocení, recenze)

mzss1: Uvidím, čo je zač ten hlavný predstaviteľ. Film neodpisujem nadobro. Ale osobne tipujem, že pre mňa to na 90% bude úplná sračka. A ak to klesne moc hlboko na csfd, tak si to ani nepozriem.

mzss1

mzss1 (hodnocení, recenze)

ywo666: Ještě nezoufej, myslím si, že to odpad nebude, já tipuju 2 až 3* u mě ;) Ikdyž je takového tipování někdy blbé, mnohdy mě filmy překvapí, nebo naopak zklamou.

ywo666

ywo666 (hodnocení, recenze)

No nič moc. Najprv som myslel, že to bude vandamovka. Nebude. A točiť takýto film s tak malým rozpočtom je vcelku debilina. Pre mňa viac menej nezaujímavý projekt, ktorý ma prekvapí ak nebude úplný odpad.

MIG29

MIG29 (hodnocení, recenze)

Podľa traileru a profilu režiséra si dovolím povedať, že to bude pekná sračka zapadajúca do šedej farby.

Lacike

Lacike (hodnocení, recenze)

skipercak: asi chce svojou star power vypomoct k uspechu tohto filmu, ked uz tam hra jeho dcera.

Reklama

Reklama