Reklama

Reklama

Pět sourozenců Thompsonových skrývá svou upíří identitu a prchá do Anglie. Jsou to vyvrhelové, kteří nemohou žít v lidské společnosti, a snaží se najít někoho, kdo je stejný jako oni. Jejich vlastní druh se však postaví proti nim. Upíři bojují s upíry a v sázce je přežití rodu... (oficiální text distributora)

Recenze (27)

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

The Hamiltons jsem viděl asi před pěti lety a vůbec si nepamatuju, o čem to bylo. The Thompsons jsem viděl před necelým týdnem a už teď mám podobný problém... ()

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Žiaľ, nebavilo ma to, zase je najlepší plagát. Režisérom sa síce pekne darilo meniť farby tváre živých / mŕtvych / nasraných upírov, ale to je asi tak všetko. Akosi miestami pozabudli, že sa má jednať o horor, a urobiť z upírov takýchto slabochov, to sa naozaj často nevidí. Už len samotný námet ma ničím nenadchol, sú tu proste dva upírske klony a bojujú proti sebe, to je celé. Málo krvi, málo gore, málo mŕtvych. Zbytočne sa tam rozoberá minulosť, do toho kvantum prázdnych rečí, a ak by som mal zhodnotiť charizmu hlavných záporákov, tak asi do rána zabudnem, že tam nejakí boli. Ústredné duo bolo ešte ako tak znesiteľné, všetky ostatné postavy otrasné. Záverečný "akčný" súboj bol už len posledným klincom do rakvy, ale aspoň som sa zasmial. Úplná pohroma to síce tiež nebola, ale či sa k tomu niekedy vrátim, je myslím jasné. ()

George Stobbart 

všechny recenze uživatele

Nenápadný sequel k 6 rokov starej, príjemnej upírčine "The Hamiltons" sa zaoberá upírskou famíliou, ktorá uteká pred zákonom, tentoraz už ako Thompsonovci, no v Anglicku sa im náhodou podarí dostať do spárov inej upírskej rodinky. Dosť času je venovaného vysvetľovaniu minulosti a udalostiam po prvom filme, vďaka čomu to pôsobí konzistentne a osobne som tomu rád, keďže už som si ani na Hamiltonovcov nepamätal detailne. Štýlovo je film podobný ako jeho predchodca; temný, tichý, pomalý, s melancholickým audiovizuálom a výrazným rodinným motívom, čo s upírskou tematikou tvorí skôr hororovú drámu než krvavú zábavu. Páčilo sa mi to, no už to nebolo také originálne ani zaujímavé a teda ma to nebavilo natoľko, aby som bol z toho vyložene nadšený. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Asi jako jednička. Nudná, hloupá vykopávka o sourozencích upírech kteří cestujou a sajou krev. Začínám mít hodně velkou alergii na moderní upíry, kde jsou ty časy kvalitních Leeovek a Lugosy? Tihle moderní upíři jsou nesympatictí, trapní a hlavně děsně nudný, proč do prdele musí trpět láskou a musí furt někoho chránit. Je to trapná kravina o ničem a i na těch 75 minut je to sakra dlouhý. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Ještě mám v živé paměti první díl The Hamiltons , který sice nebyl bůhvíjak úchvatným kouskem, ale já si doslova zamiloval dvojčata Darlene a Wendella díky jejich „krutosti“ i hrátkám se svou „večeří“. Tady v prequelu to tvůrci ovšem pojali trochu odlišným způsobem a nemyslím si, že to byl zrovna dvakrát dobrý nápad. I zde sice můžeme slyšet zajímavé hlášky typu: „Můžeme spolu odcválat vstříc slunci…“, nebo „Copak, ty jsi sestru nikdy nešoustal?“, ale litry umělé krve, nepříliš atraktivní souboje a „přeslazený“ scénář začnou po čase nudit. Navíc dvojčata jaksi ztratili lesk a jediný povedený fight předvede David s plešounem na ulici. No tak alespoň je tu zas trocha nahoty a ti co shlédnou nesestříhanou (delší) verzi, nebudou ochuzeni o zajímavý (trošku násilný) šoust v přírodě…Tahle série je trošku „drsnější“ verze Twilight Sagy, stejně nudná a naštěstí kratší… ()

ARI50 

všechny recenze uživatele

Debilní scénář a herci hrozní, co to mělo být za upírskou sračku. Všechno špatně celý příběh hrozný jejich hlad po krvi katastrofa hrozný nemám slov kravina. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Akčnější, krvavější, zubatější a hlavně zábavnější než jednička. I tak to samozřejmě zůstává hroznou pitomostí, ale v rámci pokleslého žánru teenagersko-upírského hororu to patří k tomu lepšímu. 50% ()

Litsarch 

všechny recenze uživatele

Jedno plus je, že v sequelu se objevují stejní představitelé Hamiltonových (až na Lennyho samozřejmě). Další plus je, že sequel mají v režii opět Altieri s Floresem, jelikož se často stává, že sequel točí někdo jiný. Bohužel, ostatní aspekty filmu značně klesly. Jelikož na konci prvního dílu zjistíme, čím Hamiltonovy ve skutečnosti jsou, tak nyní již bez ostychu se jde "do akce". To samo o sobě by problém nebyl, jelikož myšlenka scénáře není úplně špatná (naopak ale také není nic extra). Dokáže ale trochu divákovi zamotat šišku v tom smyslu, jak to všechno vlastně sakra je. Největší "průser" oproti dílu prvnímu je ale provedení, jelikož člověk neví zda má Thompsonovi brát vážně a nebo jako jakousi hororovou komedii s upíry-neupíry. Kdybych měl snímek brát vážně, tak na plné čáře pohoří. Pokud ale beru Thompsonovi jako odlehčené a volné pokračování, které nelze brát nějak vážně, tak snímek je fajnová jednohubka, na kterou se vcelku dobře kouká, ale narozdíl od prvního dílu se na ní za čas znovu asi již nepodívám. ()

FromHell 

všechny recenze uživatele

Oproti prvej totálne sračkovej prvej časti je toto celkom príjemne prekvapenie.Samozrejme že je to taká zlátanina,no dokázalo to udržať moju pozornosť po celú (aj keď krátku) stopáž.Som si vedomý že troška nadhodnocujem ale čo už..tri hviezdy s odretými ušami. 45% ()

ArsenalEagle odpad!

všechny recenze uživatele

Panebože, kam ten svět spěje. My, co jsme vyrostli na Buffy, musíme automaticky sáhnout k nejhorším hodnocením. Proč? Upíři vlastně upíři nejsou. Chodí si venku, ve dne a za bílého světla a jsou úplně v pohodě. (Kdyby aspoň svítili jako ve Stmívání - což je oproti tomu hotovej majstrštyk). Asi budu muset oprášit starou dobrou Přemožitelku upírů a Angela, nebo zapomenu jak se má správný upír chovat a vypadat. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Americko-britská koprodukce snímku „Thompsonovi: Hlad po krvi“ nijak zásadně neprospěla. Jedná se jednoduše o hororový snímek s upíry, který nepřináší nic zásadně zajímavého, jen trochu drsnější souboj mezi dvěma upírskými rodinami. Ale i v tomhle směru to mohlo být sakra drsnější. Skoro to připomíná „Twilight“, jen to chce být rádoby dospělejší. A méně se to blýská. ()

OG_Swifty odpad!

všechny recenze uživatele

Ve filmu jsou vidět nějaký prsa, nějaký to lízání klitorisu (samozřejmě přes polštář) a spousta stříkání (krve). Bohužel ani ty prsíčka to nezachrání, to by jich v tom filmu muselo být mnohem víc než těch Thompsonových... ()

cariada 

všechny recenze uživatele

Ale jo něco na způsob Hamiltonovi, akorád, že tady to jsou upíři tak trochu jinak a je jich víc. Celkem i slušný herci. Byť jak se tady ukazuje dle hodnocení moc se to nelíbí. Ale u mě pohoda. ()

Prometheus69 odpad!

všechny recenze uživatele

Čtu... upíři. To mi stačí.... super, tak na to juknu... při nejhorším u toho usnu. Pokud se u stopáže 78minutách dá usnout? Nebudete mi věřit, dá! Nuda, nuda brutální nuda! Člověk prostě žasne jak nějaký patlal, oprava 2 patlalové dokonale dokáží dojebat celkem strohý a jasný scénář... jako že růžová krev je to nejmenší zlo čeho se v tomto snímku dočkáte. Naprosto nefungující totálně dojebanej příběh postavený na nesmyslném ději, chování hlavních postav... jakožto obvyklých upírských schopností které chvilku fungují, pak najednou zase né... prďácky tvářící se herci, kteří snad vyšli právě z famu ze samými čtverkami z odřenýma ušima.... , nebo měli snad ty kokotský role napsaný ve scénáři? I to je možné. Když někdo dokázal napsat tak fekalní scénář.... proč né i role. Triky z pár nesmyslnými digitálními efekty.... zjevu hlavního záporáka, který má tím pádem i zrůdný zjev... Bohužel tím to i končí... plnou hubu prďáckých hlášek upírského kmotra háklivého na běžné pěsti.... finální blitvička odehrávající se na 2 metrech čtverečních v kuchyni, bez jediného rozbitého hrnečku, převrhnutého stolečku.... prostě nic! To vše zabíjí naprosto otřesný vyblitý český dabing... který snad záměrně se nesnaží ani jít postavám do pusy a postava která by ve filmu měli mít asi největší Blaidovský potencionál, né... jen vyšinutá sadistická sestřička z rozpolcenou osobností. Jako že, upír nepozná upíra JAKO VÁŽNĚ? O_O V tomhle případě snad není ani co chválit.... všechno špatně, nevim kde vzal tvůrce inspiraci... možná v prasečím chlívku. Ale větší Upírskou sračku snad nepředvedli ani v pornu... a to jsem ještě hodně hodnej. Nejhorší Upírskej snímek všech dob, taktéž i nejkratší.... DÍKY BOHU! Zkráceně? Ubíjející masochistická nuda které nemůže konkurovat ani Dracula 3000. Gilty v plném rozsahu.... takže zasloužený odpad. ()

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

Oceňujem cicky. Ani som nečakal, že ich tam bude toľko. A taktiež oceňuj, že to tvorcovia zbytočne nenaťahovali. Vtesnali do minutáže všetko podstatné, cicky, bitky, lietajúce vnútornosti a zápletku s vyvrcholením. 1 z 5 ()

MickeyStuma odpad!

všechny recenze uživatele

U tohoto snímku jsem postrádal jedno, a to logiku. Děs, hrůza, strach? Ale kdepak. Jen trapnost nad trapnost. Jestli si tvůrci takhle představují upírský horor, tak jsou na tom opravdu hodně špatně. Chvílemi mi to připadalo jako pokus o Tarantina, což se ani za mák nezdařilo. Styl vyprávění hlavní postavy mi zní ve stylu: 'Můj milý deníčku.' I poměrně krátká stopáž je na tuto nepovedenost až příliš. Kdepak, vyhnout se tomu pokud možno co největším obloukem. ()

drankeryth 

všechny recenze uživatele

Film ma trosku odradzal, ked som sa dopocul, ze je to pokracovanie filmu Hamiltonovci, ktori ma moc neoslovili, skor som sa pri nich nudil. Ked som to dokladne prezrel az do konca, tak tento film je podla mna omnoho lepsi, ako zmienovany film Hamiltonovci. Tu sa to uz uberalo takym viac akcnejsim feelingom, co ma len potesilo. A co ma sklamalo bol hlavny padouch s ostrymi zubkami, ako nejaka zver. Cakal som, ze s nim budu vacsie problemy ho zdolat k zemi, ale ono to dlho netrvalo a cochvila bolo po jeho nadvlade. Troska to bolo odflaknute a akoby sa ponahlali film co najrychlejsie ukoncit, aby to mali co najskor za sebou. Ved ani celkova stopaz filmu neni dlha, skor kratka. Dlzka mala necelych 80 minut pocas ktorych to na niekolkych miestach zavanalo nudou, co zas nenaznacuje, ze by to bolo dobre. Este stastie, ze film neni dlhsi, to by uz bolo absolutne nudne a odpudive. Je to taky priemer, ktory sa drzi tejto hranice a nic ho netlaci dopredu vyssie, pretoze na to nema, aby z toho vytrcal von. ()

Hellknight12 

všechny recenze uživatele

Včera pozreté toto vcelku lepšie pokračovanie než prvý film Hamiltonivci. Je to krvavejšie akčnejšie. Dĺžka je 78 min čož je fajn. Herecké výkony sú slabé tak isto ako boli v prvom filme žiadne zlepšenie. Scenár je o niečo zaujímavejší ale tiež nieje to žiadna sláva. Celkové hodnotenie za mňa je 40% ()

honzic odpad!

všechny recenze uživatele

Tradiční milionkrát obemletá upírárna v naprosto nekvalitním provedení po všech stránkách, škoda peněz za film. Podobn2 je plno upírských a zombií hororů či thrillerů, tohle není ale nic, jen odporná podívaná, která nedává žádný smysl. Hodnocení: 5 % ()

Reklama

Reklama