Reklama

Reklama

Pět sourozenců Thompsonových skrývá svou upíří identitu a prchá do Anglie. Jsou to vyvrhelové, kteří nemohou žít v lidské společnosti, a snaží se najít někoho, kdo je stejný jako oni. Jejich vlastní druh se však postaví proti nim. Upíři bojují s upíry a v sázce je přežití rodu... (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (27)

Prometheus69 odpad!

všechny recenze uživatele

Čtu... upíři. To mi stačí.... super, tak na to juknu... při nejhorším u toho usnu. Pokud se u stopáže 78minutách dá usnout? Nebudete mi věřit, dá! Nuda, nuda brutální nuda! Člověk prostě žasne jak nějaký patlal, oprava 2 patlalové dokonale dokáží dojebat celkem strohý a jasný scénář... jako že růžová krev je to nejmenší zlo čeho se v tomto snímku dočkáte. Naprosto nefungující totálně dojebanej příběh postavený na nesmyslném ději, chování hlavních postav... jakožto obvyklých upírských schopností které chvilku fungují, pak najednou zase né... prďácky tvářící se herci, kteří snad vyšli právě z famu ze samými čtverkami z odřenýma ušima.... , nebo měli snad ty kokotský role napsaný ve scénáři? I to je možné. Když někdo dokázal napsat tak fekalní scénář.... proč né i role. Triky z pár nesmyslnými digitálními efekty.... zjevu hlavního záporáka, který má tím pádem i zrůdný zjev... Bohužel tím to i končí... plnou hubu prďáckých hlášek upírského kmotra háklivého na běžné pěsti.... finální blitvička odehrávající se na 2 metrech čtverečních v kuchyni, bez jediného rozbitého hrnečku, převrhnutého stolečku.... prostě nic! To vše zabíjí naprosto otřesný vyblitý český dabing... který snad záměrně se nesnaží ani jít postavám do pusy a postava která by ve filmu měli mít asi největší Blaidovský potencionál, né... jen vyšinutá sadistická sestřička z rozpolcenou osobností. Jako že, upír nepozná upíra JAKO VÁŽNĚ? O_O V tomhle případě snad není ani co chválit.... všechno špatně, nevim kde vzal tvůrce inspiraci... možná v prasečím chlívku. Ale větší Upírskou sračku snad nepředvedli ani v pornu... a to jsem ještě hodně hodnej. Nejhorší Upírskej snímek všech dob, taktéž i nejkratší.... DÍKY BOHU! Zkráceně? Ubíjející masochistická nuda které nemůže konkurovat ani Dracula 3000. Gilty v plném rozsahu.... takže zasloužený odpad. ()

drankeryth 

všechny recenze uživatele

Film ma trosku odradzal, ked som sa dopocul, ze je to pokracovanie filmu Hamiltonovci, ktori ma moc neoslovili, skor som sa pri nich nudil. Ked som to dokladne prezrel az do konca, tak tento film je podla mna omnoho lepsi, ako zmienovany film Hamiltonovci. Tu sa to uz uberalo takym viac akcnejsim feelingom, co ma len potesilo. A co ma sklamalo bol hlavny padouch s ostrymi zubkami, ako nejaka zver. Cakal som, ze s nim budu vacsie problemy ho zdolat k zemi, ale ono to dlho netrvalo a cochvila bolo po jeho nadvlade. Troska to bolo odflaknute a akoby sa ponahlali film co najrychlejsie ukoncit, aby to mali co najskor za sebou. Ved ani celkova stopaz filmu neni dlha, skor kratka. Dlzka mala necelych 80 minut pocas ktorych to na niekolkych miestach zavanalo nudou, co zas nenaznacuje, ze by to bolo dobre. Este stastie, ze film neni dlhsi, to by uz bolo absolutne nudne a odpudive. Je to taky priemer, ktory sa drzi tejto hranice a nic ho netlaci dopredu vyssie, pretoze na to nema, aby z toho vytrcal von. ()

Reklama

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Ještě mám v živé paměti první díl The Hamiltons , který sice nebyl bůhvíjak úchvatným kouskem, ale já si doslova zamiloval dvojčata Darlene a Wendella díky jejich „krutosti“ i hrátkám se svou „večeří“. Tady v prequelu to tvůrci ovšem pojali trochu odlišným způsobem a nemyslím si, že to byl zrovna dvakrát dobrý nápad. I zde sice můžeme slyšet zajímavé hlášky typu: „Můžeme spolu odcválat vstříc slunci…“, nebo „Copak, ty jsi sestru nikdy nešoustal?“, ale litry umělé krve, nepříliš atraktivní souboje a „přeslazený“ scénář začnou po čase nudit. Navíc dvojčata jaksi ztratili lesk a jediný povedený fight předvede David s plešounem na ulici. No tak alespoň je tu zas trocha nahoty a ti co shlédnou nesestříhanou (delší) verzi, nebudou ochuzeni o zajímavý (trošku násilný) šoust v přírodě…Tahle série je trošku „drsnější“ verze Twilight Sagy, stejně nudná a naštěstí kratší… ()

ArsenalEagle odpad!

všechny recenze uživatele

Panebože, kam ten svět spěje. My, co jsme vyrostli na Buffy, musíme automaticky sáhnout k nejhorším hodnocením. Proč? Upíři vlastně upíři nejsou. Chodí si venku, ve dne a za bílého světla a jsou úplně v pohodě. (Kdyby aspoň svítili jako ve Stmívání - což je oproti tomu hotovej majstrštyk). Asi budu muset oprášit starou dobrou Přemožitelku upírů a Angela, nebo zapomenu jak se má správný upír chovat a vypadat. ()

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Žiaľ, nebavilo ma to, zase je najlepší plagát. Režisérom sa síce pekne darilo meniť farby tváre živých / mŕtvych / nasraných upírov, ale to je asi tak všetko. Akosi miestami pozabudli, že sa má jednať o horor, a urobiť z upírov takýchto slabochov, to sa naozaj často nevidí. Už len samotný námet ma ničím nenadchol, sú tu proste dva upírske klony a bojujú proti sebe, to je celé. Málo krvi, málo gore, málo mŕtvych. Zbytočne sa tam rozoberá minulosť, do toho kvantum prázdnych rečí, a ak by som mal zhodnotiť charizmu hlavných záporákov, tak asi do rána zabudnem, že tam nejakí boli. Ústredné duo bolo ešte ako tak znesiteľné, všetky ostatné postavy otrasné. Záverečný "akčný" súboj bol už len posledným klincom do rakvy, ale aspoň som sa zasmial. Úplná pohroma to síce tiež nebola, ale či sa k tomu niekedy vrátim, je myslím jasné. ()

Galerie (18)

Zajímavosti (1)

  • V 44. minúte, keď otec rodiny pri schodoch objíma svoju dcéru, si môžete všimnúť, že po každom strihu má dcéra hlavu na jeho ramene položenú inak. (Johnny.ARN)

Reklama

Reklama