Reklama

Reklama

Paranormal Xperience 3D

Trailer

Obsahy(1)

Angela (Amaia Salamanca) je studentkou psychiatrie a nevěří na žádné nadpřirozené úkazy. Její profesor navrhuje, aby ještě s několika studenty zorganizovali expedici, která má vyvrátit existenci posmrtného života. Vydávájí se do solného dolu jednoho hornického městečka, o kterém se tvrdí, že v něm přežívá něco nadpřirozeného. Ignorují tak varování s nepředvídatelnými důsledky a vstupují do dolu. Zlo, které zde přežívá už na ně čeká. (Terva)

(více)

Recenze (27)

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

No vida, tak už si i španělští tvůrci parádně vymáchali hubu v téhle teenagerské "hororové" mainstreamové žumpě. Pro podobné bezatmosférické sterility Španělsko za současnou hororovou velmoc rozhodně neplatí, takže jsem zklamán, že se odtud vůbec něco takového vynořilo. Tuctová báchorka o studentech, kteří se vydají dělat průzkum o jakémsi lékaři-psychopatovi do opuštěného hornického městečka uprostřed španělského vidlákova. Potenciál by to mělo, neboť prostředí opuštěných měst na mě působí takřka kdykoli a kdekoli, ale způsob, jakým je film natočen, je tak absolutně neinvenční - a nejen neinvenční, ale i nezajímavý, nemastný a neslaný - že to po hororové stránce (alespoň pro trochu odrostlejší diváky) nemůže nabídnout vůbec nic. Je tam pár cudně krvavých vražd, přesvětlené doly, několik šílených 3D efektů a průhledná zápletka, na níž je nejvíc šokující fakt, že ji tvůrci asi mysleli vážně. Ztráta času. 3/10 ()

LIVINGDEAD 

všechny recenze uživatele

Opět musím pochválit skvělý obraz a zejména zvuk. Ten byl parádní, zejména u lekaček. A opět mne Rusové překvapili s perfektním dabingem (naposled u One Way Trip 3D). Herci sympatičtí a jejich výkony byly dobré. Šílený doktor byl hnusný a šel z něho strach. Trošku mi tam vadilo to proplétání současnosti a vzpomínek, ale na konci filmu divák pochopí, proč tomu tak je. Nechápu to slabé hodnocení jak na IMDb, tak v Rusku? Je to jeden z mála filmů, kdy Vám těch 90 min. rychle uteče. ()

ricci.s 

všechny recenze uživatele

No ja nejaké veľké nadšenie z tohto hororu nezdieľam. Preplietanie spomienok so súčasnosťou mi ani tak nevadilo, viac ma už ubíjala celá prvá hodina, v ktorej sa okrem jednej ako tak podarnej scénky s ostnatým drôtom nedialo vôbec nič. Čakal som podľa názvu duchárinu, napokon bol z toho slasher s náznakmi exploitation, ale toho mučenia veľmi veľa nebolo a ľakačky som nezaznamenal žiadne. Prvá odvážna gore scénka prišla poriadne neskoro (nejakých 20-25 minút pred koncom), maska pána doktora mi taktiež nepripadala veľmi pútavá, takže u mňa to bolo celú dobu niekde medzi dvoma a troma hviezdami. Ku koncu sa to konečne poriadne rozbehne, ale proste celkovo mne osobne tých 90 minút ubiehalo dosť pomaly, navyše pointu nie je veľký problém uhádnuť. Nakrútené je to zručne, herci fajn, jaskyňa pekná (žiaľ, väčšina deja sa v nej vlastne ani neodohrávala), atmosféra chýbala, k väčšiemu napätiu nedošlo. Uznávam, že hodnotenia na imdb sú zatiaľ až prehnane nízke, ale žiadna veľká pecka to nie je. Priemer. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

A já se tak těšil !! Slabota, Bída a především dlouhosáhlá NUDA.. Pochválil bych snad jen Zadek jedné Herečky a masku Vraha,která byla ucházející, ale že by se nějak předvedl ten MANÍK.. Gore obyčejné.. Hodně špatný Slasher, který zaujme snad jen 15 leté PIPINY! ()

zelvopyr 

všechny recenze uživatele

Na můj vkus příliš vysvětlený traumatický psycho... horror? Ani moc ne. Španělští šampóni a modelky se odjedou nechat zmasakrovat, v odlehlé industriální kulise. Hrozně povrchní a průhledné, inspirované kdečím... ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Vcelku průměrná podívaná, která trochu připomene Houbičky nebo Noc s nabroušenou břitvou. Problém je, že snímek nemá spád a patřičné napětí. Těch několik podařených gore scének je na pořádný horror opravdu málo. Navíc poměrně brzy divák odhalí skutečného pachatele i jeho zatemnělou minulost. Chválím, že strašení neprovádí asijští bubáci a jim podobné dnes již trapné existence, na druhou stranu se zoufale nedostává atmosféry, jež by vyděsila. Krásné interiéry solného dolu s bohatou krápníkovou výzdobou filmaři využili jen zčásti (nejspíš měli při natáčení za zadkem ostrahu a ochránce dohromady). Oddechovka k odpolední kávě, když není nic lepšího po ruce. ()

chezush 

všechny recenze uživatele

Tenhle horor je špatný v mnoha směrech. Slabý scénář, otřesné herecké výkony a těch 90 minut pro mě bylo nekonečných. Celkově mi to přišlo jako parodie na horor.. jednoduše tu nenajdete nic originálního. ()

AppleCore 

všechny recenze uživatele

Neskutečně trapný a stokrát viděný, bez atmosféry či náznaku strachu, umocněno debilním a zde naprosto zbytečným 3D s vizuálem, kterej pro horor zkrátka neni určenej, pakliže s nim režisér takhle naloží (všechny španělský horory, který jsem viděl, byly vizuálně hodně podobný a i tak na mě ze všech dejchala hutná atmosféra, ale na Paranormal Xperience jsem po celou dobu koukal s úsměvem na tváři a čekal, kdy se to zvrtne v lacinej blockbuster. V rámci hororu neni prosluněnej vizuál pro amatéry). Všechno to pak padá ještě víc k odpadu díky debilnímu hudebnímu doprovodu. Zkrátka tohle není paranormal experience! Hvězda nevim za co. ()

iamek 

všechny recenze uživatele

Paranormal Xperience je další z řady průměrných teen slasherů. Ve snímku zaujal maximálně šílený doktor z kterého šel trošku strach. Gore scény taky průměr a casting rovněž tak. ()

rollman1 odpad!

všechny recenze uživatele

Byl jednou LivingGay a ten mě rád sračky, které hodnotil 4-5* a pak hodnotil dobré horory velice záporně. Tenhle kluk nebo co to je za placentu, byl asi rebel a chtěl si na CSFD udělat dobré jméno. Svými komentáři nadchnul tisíce uživatelů a všichni ho milovali a ctili ho. Postavili mu sochu obří placenty v Ghettu na ulici Míru. Pak se LivingGay probudil a byl zase ten otravný, špinavý bezdomovec, který hodnotí filmy podle toho, kolik lístků má ve scéně čtyřlístek a kolik kachliček cesta ve scéně druhé. Horory hodnotí tak, že předtím sežere 4 konzervy fazolí a pustí si nějakou sračku. Když se u toho posere, což ještě doprovází ultimátní tlačení aby to mělo nějaký ten efekt, naloží 4-5 hvězdiček a je klid, jelikož se u filmu děsně posral strachy ( Každý ví, že se posral z fazolí, když si pčiknul) . Tímto tě zdravím a doufám, že tento film máš ve svojí TOP fazolové 50. Jinak film byl děsná srajda a u filmu jsem si utíral pěnu z pusy i z uší. ()

Karamanlis 

všechny recenze uživatele

Z môho pohľadu čistý priemer. Teenagerské vyvražďovačky už sotva niečím prekvapia, identita vraha je žánrovo zbehlejšiemu divákovi už po prvom morde jasná a pre 3D projekciu určené gore efekty to síce možno trochu zachránili (aj keď určite ich mohlo byť viacej), to je však už v dnešnej dobe v podstate tiež obkukaný štandard. ()

ARI50 

všechny recenze uživatele

Je to další slabší horor s hodně slabým námětem a ne moc výraznými výkony co se týče herců ale přeci se mi na tom něco líbilo mělo to svoje kouzlo a trocha atmosféry co mě na příběhu zaujala takže dalo se. ()

Beastmaster4 

všechny recenze uživatele

Španělské horory miluju, ale tohle se vůbec nepovedlo. PX 3D je hodně slabá záležitost s předem prokouknutou zápletkou a tudíž je zbytečné sledovat film od půlky do konce. Španělsko evidentně převzalo koncept podobných filmů od Amerických kolegů a tak tu máme partičku hezkých mladých lidí, kteří se potýkají s vraždícím monstrem. Nechybí tu jedna pipinka, jedna generálka týmu, jeden ukecanej hezounek atd. Prostě klišé za klišé se suneme dál k danému konci. A jak to skončí? Jen si řeknete "já to věděl/a" a this is end ;) ()

Marsik 

všechny recenze uživatele

Typická vyvražďovačka a typické bu bu bu. Sice nic nového pod sluncem, ale finální dojem mám z filmu poměrně kladný. Bylo to solidně natočené, ozvučené i zahrané. HD formát dopomohl mému lepšímu dojmu z filmu. Španělé občas překvapí (např. Atrocious), a nebo v tomto případě. 67% ()

bourec 

všechny recenze uživatele

Podobnejch filmů je habaděj.I tohle začínalo poměrně solidně,ty reálie starýho hornickýho městečka s polorozpadlejma budovama slibovali pěknej horůrek,ale skutek utek.Zase nějaká schíza.Tohle nesnášim,navíc si u podobnejch filmů vzpomenu na děsnou ptákovinu Noc s nabroušenou břitvou,a je po zábavě.Proč ty režiséři nedokážou budovat strach,napětí.Prostě nepovedený ve všech směrech.30%. ()

Pilgrimka 

všechny recenze uživatele

Doufám, že španělé tenhle xperience už nikdy nezopakují, jinak zeznají můj hněv. Španělské horory mám hodně v oblibě, takže bych byla dost nerada, kdyby se snesli na stezku ala americký šitózní horor s lehkým nádechem erotiky a demence. ()

Šakalík 

všechny recenze uživatele

Já to viděl sice jenom 2D, ale myslím, že ani ten třetí rozměr by to nezachránil. Film má docela nadějný námět, jenomže autoři si zjevně pod pojmem „paranormal“ představují něco úplně jiného než já. Jeden neviditelný doktůrek mě teda z klidu nevyvede, zvláště když se jeho mordy zmůžou jen na omotaný ostnatý drát, pár useknutých prstů a jednu sešitou držku. Vůbec celý film působí tak, že byl dělaný na koleně a že peníze původně určené pro scénáristu schramstly 3D efekty, takže z hlediska scénáře je to bída s nouzí. Herecké výkony jsou řekněme odpovídající mladistvému ansámblu, byť na jeho dívčí polovinu je radost pohledět. :-) Takže za pěkné holky a působivý doktorův kukuč uděluji dvě hvězdy, byť popravdě je tento film opravdu VELMI podprůměrný. ()

davena27 

všechny recenze uživatele

Sergi Vizcaino natočil velice zajímavý slasher s motivy ghost horroru,který rozdělil do dvou navzájem se proplétajících příběhů.Prvním je ona výprava šesti mladých lidí do hornického městečka,kde roku 1963 šílený místní doktor ukojil svou touhu po krvi tak že umučil a zabil dvacet místních obyvatel.Ti mu krvavou řež opětovali po svém,a v místní hornické štole jej přikovali ke stěně solné skály kde zemřel hlady.Druhý přiběh je příběh dvou sester Diany a Angely,které po smrti jejich matky vychovává jejich otec,nesmířený se smrtí své ženy.Režisér servíruje dějovou linku postupně,film má rychlý spád,hluchých míst je velice málo,a stopáž 86 min je akorát.3D efekty jsou chudší ale působivé.Ze snímku je cítit motivace ala Haute Tension a na minutku také Blair Witch, a celý film budete míti pocit že není španělský nýbrž velice čpí po snímcích z Hollywoodu.Po delší době konečně něco co bylo koukatelné a snesitelné natolik že čtyři hvězdy jsou tak akorát. ()

Flopik 

všechny recenze uživatele

Jaj dosť veľké sklamanie a to som sa tešil.Jasne nič nové pod slnkom ale tak dúfal som že ma to prekvapí.Bohužiaľ nie.Bolo to nudné bez nejakého nápadu.Doktor bol spravený fakt zle.Nič strašidelné na ňom nebolo,Dosť dlho sa tam nič nedialo až zrazu postavy umreli.Aj to strašne lacno.2* určite zato že som to vydržal pozerať v Španielskom dabingu a za sexy ženské postavy. ()

Game90 

všechny recenze uživatele

Partia vysokoškolákov sa vydáva na expedíciu za údajným doktorom, ktorý mučil svoje obete v soľnom dole. Takže, celý film sa nič nedeje až na pár svetlých zábleskov. Film som pozeral asi na 3 krát, pretože sa to strašne dlho ťahalo. Postava doktora nič moc, asi španielom došli nápady. Pre mňa priemer. ()

Reklama

Reklama