Reklama

Reklama

Paranormal Xperience 3D

Trailer

Obsahy(1)

Angela (Amaia Salamanca) je studentkou psychiatrie a nevěří na žádné nadpřirozené úkazy. Její profesor navrhuje, aby ještě s několika studenty zorganizovali expedici, která má vyvrátit existenci posmrtného života. Vydávájí se do solného dolu jednoho hornického městečka, o kterém se tvrdí, že v něm přežívá něco nadpřirozeného. Ignorují tak varování s nepředvídatelnými důsledky a vstupují do dolu. Zlo, které zde přežívá už na ně čeká. (Terva)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (27)

bourec 

všechny recenze uživatele

Podobnejch filmů je habaděj.I tohle začínalo poměrně solidně,ty reálie starýho hornickýho městečka s polorozpadlejma budovama slibovali pěknej horůrek,ale skutek utek.Zase nějaká schíza.Tohle nesnášim,navíc si u podobnejch filmů vzpomenu na děsnou ptákovinu Noc s nabroušenou břitvou,a je po zábavě.Proč ty režiséři nedokážou budovat strach,napětí.Prostě nepovedený ve všech směrech.30%. ()

LIVINGDEAD 

všechny recenze uživatele

Opět musím pochválit skvělý obraz a zejména zvuk. Ten byl parádní, zejména u lekaček. A opět mne Rusové překvapili s perfektním dabingem (naposled u One Way Trip 3D). Herci sympatičtí a jejich výkony byly dobré. Šílený doktor byl hnusný a šel z něho strach. Trošku mi tam vadilo to proplétání současnosti a vzpomínek, ale na konci filmu divák pochopí, proč tomu tak je. Nechápu to slabé hodnocení jak na IMDb, tak v Rusku? Je to jeden z mála filmů, kdy Vám těch 90 min. rychle uteče. ()

Reklama

rollman1 odpad!

všechny recenze uživatele

Byl jednou LivingGay a ten mě rád sračky, které hodnotil 4-5* a pak hodnotil dobré horory velice záporně. Tenhle kluk nebo co to je za placentu, byl asi rebel a chtěl si na CSFD udělat dobré jméno. Svými komentáři nadchnul tisíce uživatelů a všichni ho milovali a ctili ho. Postavili mu sochu obří placenty v Ghettu na ulici Míru. Pak se LivingGay probudil a byl zase ten otravný, špinavý bezdomovec, který hodnotí filmy podle toho, kolik lístků má ve scéně čtyřlístek a kolik kachliček cesta ve scéně druhé. Horory hodnotí tak, že předtím sežere 4 konzervy fazolí a pustí si nějakou sračku. Když se u toho posere, což ještě doprovází ultimátní tlačení aby to mělo nějaký ten efekt, naloží 4-5 hvězdiček a je klid, jelikož se u filmu děsně posral strachy ( Každý ví, že se posral z fazolí, když si pčiknul) . Tímto tě zdravím a doufám, že tento film máš ve svojí TOP fazolové 50. Jinak film byl děsná srajda a u filmu jsem si utíral pěnu z pusy i z uší. ()

Karamanlis 

všechny recenze uživatele

Z môho pohľadu čistý priemer. Teenagerské vyvražďovačky už sotva niečím prekvapia, identita vraha je žánrovo zbehlejšiemu divákovi už po prvom morde jasná a pre 3D projekciu určené gore efekty to síce možno trochu zachránili (aj keď určite ich mohlo byť viacej), to je však už v dnešnej dobe v podstate tiež obkukaný štandard. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Vcelku průměrná podívaná, která trochu připomene Houbičky nebo Noc s nabroušenou břitvou. Problém je, že snímek nemá spád a patřičné napětí. Těch několik podařených gore scének je na pořádný horror opravdu málo. Navíc poměrně brzy divák odhalí skutečného pachatele i jeho zatemnělou minulost. Chválím, že strašení neprovádí asijští bubáci a jim podobné dnes již trapné existence, na druhou stranu se zoufale nedostává atmosféry, jež by vyděsila. Krásné interiéry solného dolu s bohatou krápníkovou výzdobou filmaři využili jen zčásti (nejspíš měli při natáčení za zadkem ostrahu a ochránce dohromady). Oddechovka k odpolední kávě, když není nic lepšího po ruce. ()

Galerie (36)

Zajímavosti (2)

  • Beeléniným (Úrsula Corberó) mobilem je Sony Ericsson Xperia Play a závodní hra, s níž si během čekání s přáteli zkracuje volnou chvíli, je "Asphalt 6". (Conspi)
  • Snímek je prvním 3D hororem ve španělské filmové historii. (Terva)

Reklama

Reklama