Reklama

Reklama

Hitparáda

(pořad)
všechny plakáty

Obsahy(1)

Martin Hrdinka uvádí televizní hitparádu, která ale není sestavována na základě hlasování diváků, ale pouze a jedině na základě statistik dvaceti nejvíce prodaných LP desek ryze tuzemských skupin v celém Československu. Součástí pořadu budou také hudební novinky, spolu se soutěží o zajímavé ceny. V silvestrovském vydání pak následuje 'Galahitparáda', což je shrnutí dvaceti nejprodávanějších desek za celý rok a deseti nejprodávanějších desek zahraničních. Televizní Hitparáda je doplněna ještě další hudební hitparádou Superset. (CANNIBAL)

(více)

Recenze (5)

topi80 

všechny recenze uživatele

Jelikož na počátku 90. let vládly prodejním žebříčkům kapely jako Arakain, Kreyson, Tři sestry, Debustrol či Torr, což bylo jediné období, kdy se "mainstreem" setkal v jedné množině s mým vkusem, není divu, že této hitparádě dávám o poznání lepší hodnocení než všemožným Esům, Paskvilům a Medůzám. ()

Lukrecie 

všechny recenze uživatele

Martin Hrdinka a jeho hitparáda, mělo to své velké kouzlo :-). Tenkrát v podstatě jediné zprostředkování soudobé moderní hudby (ještě dávno před Esem). Navíc ji uváděl skvělý moderátor. Dokonce jsme jezdily se školou na natáčení ČST. Nedávno jsem jej slyšela někde mluvit a má stále velkou úroveň mluveného slova, což se o dnešních moderátorech říci nedá! ()

Jello Biafra 

všechny recenze uživatele

Priznám sa že nie som pamätník časov, kedy táto relácia bežala v TV. Narodil som sa až na jeseň 1992, takže si túto éru nemôžem pamätať. Internetová doba a geniálny vynález zvaný Youtube mi však umožnili pozrieť si 6 dielov tejto relácie z rokov 1991-1992 a z jednotlivých dielov dýchá úžasná atmosféra 90tých rokov a dobovej muziky a interpretov, z ktorých je dnes známych už možno len 10% (napríklad Kabáti, Lucie či Wanastowky). V rámci "noviniek" sa tu dnes propagovali vinyly a mnoho LP, ktoré dnes zoženiete snad už len v antikvariáte. A môžem s hrdosťou prehlásiť, že napríklad LPčky od skupín ako Shalom, Oceán, Lucie či Kreyson zdobia moju zbierku vinylov. Navyše celú reláciu moderoval sympaťák Martin Hrdinka, ktorý dnes patrí medzi významné osobnosti českej popkultúry a hudobného priemyslu. ()

JARDAHONDA 

všechny recenze uživatele

To byla paráda sledovat česko-slovenské hity 90 let,když nic lepšího nebylo :)) Po totáči se to vše začlo pomalu rozjíždět...,Nic méně zůstávám věrný **** ()

Reklama

Reklama