Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nepřirozený průběh počasí udeří se smrtícím běsněním na New York City a uvolní Sharknada. Obyvatelé  a nejcennější kultovní místa tohoto města jsou v ohrožení a jen Fin (Ian Ziering) a April (Tara Reid) mohou "Velké jablko" zachránit. (oficiální text distributora)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (249)

hansel97 

všechny recenze uživatele

Oproti jedničce aspoň nějaký posun a rozhodně k lepšímu. Víc akce, víc srandy a ještě ulítlejší zábavy, rozhodně je to film, který stačí jednou a je to fakt ten nejlevnější a nejubožejší způsob zábavy, co existuje, ale co... V rámci žánru vážně praštěnýho hororu, který je spíš komedie, se to dá tak nějak akceptovat. Ale z braku prostě oscarovej film neuděláme, co si budem... ()

Spiker01 odpad!

všechny recenze uživatele

Jestli si něco zaslouží odpad, tak právě tahle pecka. Příšerné "herecké" výkony a extra prkenná Tara Reid, výživné triky céčkového bijáku a scénář, který někdo psal při s*aní. Jednička se absurdně stala svou filmovou nekorektností až legendární, dvojka ale kromě camea Willa Whetona a Roberta Heyese nenabízí zhola nic. Tohle může posloužit tak akorát jako biják na opilecké párty a to ještě jako kulisa. ()

Reklama

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Jednička byla ve světě Asylum takové malé zjevení.Samozřejmě, že je to pořád naprostá filmařská zoufalost, ale první díl byla sranda a vyloženě chtěná, nebralo se to vážně a vidět Steva z Heverly Debills jak skáče s motorovkou do chřtánu lítajícího žraloka byla fakt prdel.Jenže dvojka je typický příklad nechtěné parodie a křeče.Absolutní diletanství, šíleně umělé proslovy a dialogy tak imbecilně stupidní, že se vám z nich chtělo opravdu zvracet a vtipných, opravdu vtipných momentů najdete absolutní minimum a spíš jsem v šoku, jací herci skončí v takových břečkách.Asylum je dno a když vidím kolik celkem známých herců padlo za oběť takovým diletantským mrdkám, je mi to skoro až líto.A zjištění, že kdysi překrásná Tara Reid vypadá jako navoskovaný transsexuál bolí taky.Žralokonádo 2 (už ten název je prostě masakr) nemá ani špetku sebereflexního kouzla prvního dílu a jedná se pouze o další, monumentálně příšerný film z dílny těhle filmových masochistů.15%. ()

UncleG 

všechny recenze uživatele

Otázka dnešního dne zní: Z jakého důvodu by se kdokoli koukal na film s názvem Žraloknádo Dvě: Druhé ? A odpověď bude pravděpodobně následující: Protože to bude ubohá příšerná spatlanina, která se při troše štěstí nebere vážně a tím, jak je to celý děsně pitomý, je to vlastně zábava. A protože těmhle formám zvrácenýho humoru celkem holduju, tak jsem se na Žraloknádo opravdu podíval. Že by se ale tenhle kousek dal považovat za skvost Béčkových braků, to se bohužel říct nedá. To, že je to utradebilně utratrapný, je zcela na místě. Ale nedokážu tomu odpustit tu příšernou nudu, kterou jsem protrpěl i za občasného Fast Forward Rewindu... ()

Bloody13 

všechny recenze uživatele

„Ten žralok šel po mně. A na čumáku měl tak obrovskou jizvu. Střelila jsem ho do oka, ale ukousl mi ruku. Jako by věděl, kdo jsem.“ Pokračování už brzy kultovního Sharknada je snad ještě brutálnější (rozuměj zábavnější) a absurdnější (rozuměj dementnější), než jednička. Žraloci v letadle, žraloci v metru, žraloci v nemocnici, žraloci jsou prostě všude! K tomu všemu se městem kutálí hlava Sochy Svobody, Tara Reid je bez ruky a Steve Sanders se tu ohání s motorovkou, s níž uprostřed tornáda efektivně zabíjí digitální žraloky. Chuck Norris by záviděl. A divák? Ten se musí bavit. ()

Galerie (103)

Zajímavosti (9)

  • Během scény v letadle se objevil v malé cameo roli Wil Wheaton. V závěrečných titulcích nebyl uveden. (KM Phoenix)
  • April Wexler (Tara Reid ) ve filmu podepisuje svou knihu s názvem "Jak přežít šharkonádo". Tato kniha vyšla současně s filmem jako doprovodný merchandise. (Terva)

Reklama

Reklama