Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nepřirozený průběh počasí udeří se smrtícím běsněním na New York City a uvolní Sharknada. Obyvatelé  a nejcennější kultovní místa tohoto města jsou v ohrožení a jen Fin (Ian Ziering) a April (Tara Reid) mohou "Velké jablko" zachránit. (oficiální text distributora)

Recenze (249)

Toren 

všechny recenze uživatele

Velká škoda, že dvojka nemá takový tah na branku, jak její předchůdce. Fóry s bombou a již trademarková motorovka ale furt baví. ()

Gimli odpad!

všechny recenze uživatele

Věřím, že se na tenhle film lze dívat jako na geniální ve všech ohledech záměrně špatný počin. Skutečně ve všech, v úplně všech. Nejsem si ale jistý, jestli to skutečně záměr byl. Domnívám se totiž, že z udělat ve všech směrech špatný film záměrně zvládne pouze dobrý tvůrce. A to ani jeden z tvůrců Sharknada, soudě podle hodnocení jejich tvorby na ČSFD, není. Spíš to bude tak, že se sešla parta relativně neschopných lidí, kteří si řekli, že než se pokoušet udělat něco dobrého, bude lepší natočit něco, na co stačí, přihodit tam pár očividně záměrných hovadin a tvářit se, že je záměrně špatný je i celek. Ale musím přiznat, že jsem se nenudil. ()

Lateef odpad!

všechny recenze uživatele

V životě jsem se najednou poblil, posral a pochcal ze třech věcí: z masky Širokka v deseti letech, z vyprošťováku Jirky Babici v devětadvaceti letech a z gigantomočkorozleptanéočkosračky Sharknado 2 dnes . Ani ten nejvypatlanější mol, co mi jak debil žere věci v šatníku, by nestvořil tohle! Je to odpudivý jako herectví Iana Zieringa a scénář sepsal Člověk Vyjebaný (Homo Fuckensis). Víc nejsem schopen napsat. ()

Bloody13 

všechny recenze uživatele

„Ten žralok šel po mně. A na čumáku měl tak obrovskou jizvu. Střelila jsem ho do oka, ale ukousl mi ruku. Jako by věděl, kdo jsem.“ Pokračování už brzy kultovního Sharknada je snad ještě brutálnější (rozuměj zábavnější) a absurdnější (rozuměj dementnější), než jednička. Žraloci v letadle, žraloci v metru, žraloci v nemocnici, žraloci jsou prostě všude! K tomu všemu se městem kutálí hlava Sochy Svobody, Tara Reid je bez ruky a Steve Sanders se tu ohání s motorovkou, s níž uprostřed tornáda efektivně zabíjí digitální žraloky. Chuck Norris by záviděl. A divák? Ten se musí bavit. ()

flanker.27 odpad!

všechny recenze uživatele

No real sharks were harmed during making of this film. Nebo něco podobnýho bylo v titulcích. Ano, otázka nastolená jedničkou byla zodpovězena. Splní... ()

George Stobbart 

všechny recenze uživatele

Totálny úlet a podobná haluz ako (ne)obľúbená jednotka. Páčilo sa mi to ale ešte viac, pretože predtým sa Asylum akoby ešte celkom nevedelo rozhodnúť, či pôjde v klasických šľapajách svojich filmov, alebo sa to na všetko vyserie a absolútne utrhne z reťaze. Tu už bolo tvorcom jasné akým smerom ísť a tak sa akoby uvoľnili a nechali debilitu (v tom zábavnom slova zmysle) víťaziť. Už to síce nie je ten konzistentný pobrežný úlet ako prvý diel, ale miestami to pôsobí ako zlepenec scén z viacerých filmoch, v ktorých sa pretŕča kopa známych béčkových tvárí a užíva si to. Ja som si to užil tiež a dúfam, že príde aj trojka, pretože toto už nie je len paródia na žraločie filmy, ale vydarená paródia na xy (nielen) hororových subžánrov, do ktorých si Sharknado 2 surovo nabilo žralokov, tam kde ich človek nikdy predtým nemal šancu vidieť. ()

Ainy 

všechny recenze uživatele

Sharknado aneb Masakr motorovou pilou. Předpověď počasí na dnešní den udává jasnou oblohu, od jihu sílící vítr, bouřky a tornáda. Přiberte si do kabelky požárnickou sekeru, prak, jednu až tři bomby, mačetu, vidle a deštník, budou pršet žraloci. Prosím Vás, hlavně ten deštník! Pokud se k vám náhodou jedna zuřivá bestie vyšplhá po schodech do obýváku, deštníkem mu snadno propíchnete to ... žábro. ()

Spiker01 odpad!

všechny recenze uživatele

Jestli si něco zaslouží odpad, tak právě tahle pecka. Příšerné "herecké" výkony a extra prkenná Tara Reid, výživné triky céčkového bijáku a scénář, který někdo psal při s*aní. Jednička se absurdně stala svou filmovou nekorektností až legendární, dvojka ale kromě camea Willa Whetona a Roberta Heyese nenabízí zhola nic. Tohle může posloužit tak akorát jako biják na opilecké párty a to ještě jako kulisa. ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Obrovská búrka nad New Yorkom spôsobila nevídané Sharknádo. Ľudožravé žraloky z oceánu voľne plávajú mestom, pričom ich jedinou potravou sa stáva - človek! Hovorím si len tak pred spaním, pusti si nejakú kok****u, veď aj tak zaspíš. A viete čo? Nemýlil som sa, no zaspať sa mi nepodarilo. Bohužiaľ, túto prejebanú šialenosť som dopozeral dokonca. A je mi ozaj ľúto, že neviem byť tak nad vecou, ako podaktorí užívatelia, ktorí smelo, bez výčitiek svedomia šlahli tomuto skvostu z produkcie Tv Noe 4 ★ ( kiež by som toto raz dokázal! ). Rozmýšľam či má ozaj zmysel opisovať klady a zápory tohto "Eco hororu", ale zrejme postačí keď napíšem, že v hlavnej úlohe hrá Steve z Beverlyho hory č. 902/10 - 20%. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Prečo padajú z oblohy žraloci a útočia na ľudí? Čo je to za nezmysel?! Taká hlúposť sa veru len tak nevidí. To som si hovoril, keď som si pred časom pustil film "Žraločie tornádo 3". Bolo to až prehnane uletené. Navyše to bolo celé natočené v lacnom televíznom štýle. Stupidný scenár, úbohé herecké výkony, debilné dialógy, primitívne digitálne triky a mizerná réžia. Dal som tomu jednu hviezdičku. Takže ani sám neviem prečo som si teraz pustil diel s poradovým číslom dva. Veď som vedel, že to bude taká istá blbosť. * ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Ne, ne a prostě ještě jednou ne. Asyláci se můžou snažit jak chtějí, ale nenajdu si ani jako milovník brakové tvorby a zetkových filmů k nim cestu. Jednička měla skvělej ulítlej nápad kterej zabila místy snaha o serióznost a tradičně katastrofální digitální triky (ty vole fakt se na to vyserte nemá to smysl tam ty triky cpát když to vypadá jak kdybych je dělal na svým počítači sám) o dvojce jsem si tu přečetl, že je to větší úlet než jednička, nejlepší film od Asylum, nejlepší zetko všech dob a kdesi cosi... No není no aspoň teda pro mě určitě ne. V podstatě to jenom kopíruje jedničku a ten hustej námět z ní přenáší sem a snaží se z toho vytěžit ještě větší šílenost, ale nedaří se to. Pro mě úplně stejnej film jako neříkám, že to nemá svoje chvilky při kterých jsem se slušně nepobavil, ale celkově mi to furt na vyšší hodnocení nevychází. Prostě těm Asylum filmům na chuť nepřijdu i když je jasný, že tohle patří k tomu lepšímu co je tato velkotovárna na braky schopná vyprodukovat.40% ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Jo, vypadá to na rozdíl od jedničky už trochu jako film a najde se zde pár záměrně vtipných momentů (ano, jsou opravdu jenom dva). Jinak je to ale stejné peklo, jako posledně. Je sice hezké, že tvůrci věděli jakou srágoru točí a chtěli si z toho udělat prdel. Jenže nekoukatelná srágora vždycky zůstane jen nekoukatelnou srágorou. A u téhle bohužel nepomůže ani několik piv. ()

Davies182 

všechny recenze uživatele

Zplodit něco tak šíleně dementního a zároveň zábavného, tomu říkám umění! Účel "snímku" snadno objeví každý, kdo k němu zasedne s minimálně dvěmi promilemi alkoholu v krvi. ()

pepo 

všechny recenze uživatele

Opakovany vtip nie je vtipom. a niektore vynimky potvrdzuju pravidlo. Navyse je super, ze tvorcovia mali vyssi rozpocet, takze si mohli dovolit malickosti na ktore sa v jednotke nedostalo. Napr. graiding a....a tak. takze je to automaticky lepsie ako original. Tym padom minimalne na 11/10😂 ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Nebýt užvaněných pasáží, tak to byla superjízda. V rámci série sice slabší díl, ale některé scény jsou fajnové - v letadle, na hřišti, socha hlavy Svobody a samozřejmě finále na vrcholu mrakodrapu, kdy z Fina a Skye se stali dva Thorové v jednom. Létající motorové pily neměly chybu, i když mohly být déle v záběru. Stejně jako v ostatních dílech je nejlepší černý humor typu -dal bych si rybu- nebo -nastane soudný den a zemřete- či -neboj, mně se nic nestane-. K pěkným zákusům, uhryznutým hlavám a pažím přibylo třeba rozčísnutí zad hlavou sochy. Už samotný nápad s létajícími a padajícími žraloky je prostě skvělý, tudíž člověk neumětelství a levnou produkci skousne. ()

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Po žraločím útoku ploutev zbyla mi v oku. Krční svalstvo nas*ačku, neužil jsem řezačku. Snad uchrání mě Stývova robotická Rajdová. A když bude nejhůře, schovám já se do móře. /// Páč to je jediný místo ve Vesmíru, kde v tomhle filmu není žralok. Jinak jsou teda úplně všude: v kanálech, v metru, ve vejtahu, v sifonu... Já po půl hodině nadzvednul gauč a jasně že tam byl žralok! Zase jsme na to čuměli ve třech a zase jsme u toho řvali. První bolestí, druhej radostí a třetí řval na celej barák "Já chci bejt žralóóók!" Škoda jen dvou zásadních nedostatků - chybí tu madam bikinová Scerbová a nikdo za celejch 88 minut ani jednou neproletí žralokem. No ty volé, tak snad žralokonádo, ne?!? ()

666teen odpad!

všechny recenze uživatele

Prvorozené Sharknado je ve své naprosté debilitě takřka geniální. Vlastně ne takřka. Je to smršť neuvěřitelných haluzí, která nutí diváka přemýšlet o lobotomii pletacím drátem a zároveň o Oskarovi pro všechny zúčastněné, včetně malovaných žraloků, kteří vypadají, jako by je kreslil Lada. Druhý díl je ještě větší (a zbytečnější) psycho. A protože jsem se při sledování obou potácel v bodech mezi naprostým Odpadem a diváckým Olympem, podělím je spravedlivě. ()

S.Quentin QUALE 

všechny recenze uživatele

Guilty pleasure to je, o tom žádná, akorát nevidím moc rozdíl mezi prvním a druhým dílem (ano, NYC), takže byť jsem se bavil zhruba stejně, já bych znova žraloky nevolil. 45% ()

Rominator 

všechny recenze uživatele

Nejlepšími herci z celého filmu jsou ve vedlejších rolích hrající Judd Hirsch (taxikář Ben) a profesionální wrestler Kurt Angle (velitel hasičů). Jede se podle stejné šablony jako v předchozím snímku, ale výsledek je tentokrát horší. Tohle by nesvedl ani Chuck Norris, protože Steve z Beverly Hills 90210 dokáže motorovkou přeříznout velkého padajícího žraloka napodél a ještě si zopakuje proskočení žralokem tentokrát za letu. Závěrečná šestivteřinová potitulková scéna nedávala moc smysl. HODNOCENÍ 10% ()

Peytl

všechny recenze uživatele

Prvotřídní a ultrarealistický dokument ze života paryb a vyčpělých céčkových nikdyhvězd, proč ne? Navíc, když se vše povaří na patentovaném dnu s tajnou složkou a jako bonus získáte kosmické nůžky s červenou tečkou? Jen katastrofální tornáda měla stylově předpovídat Alena Zárybnická, tak snad ve trojce... ale no tak, myslím ve třetím legendárním pokračování, čuně. Nehodnotitelné. ()

Reklama

Reklama