Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nepřirozený průběh počasí udeří se smrtícím běsněním na New York City a uvolní Sharknada. Obyvatelé  a nejcennější kultovní místa tohoto města jsou v ohrožení a jen Fin (Ian Ziering) a April (Tara Reid) mohou "Velké jablko" zachránit. (oficiální text distributora)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (249)

TomPrusik1 odpad!

všechny recenze uživatele

Jestli se najde nikdo, kdo by si myslel, že se Sharknado 2 filmově polepšilo oproti jedničce, tak je to blázen. Dvojka je opět plná nesmyslů, o kterých přemýšlíte, jestli je vůbec možné, aby je nikdo vymyslel. Předpověď řekla, že na New York útočí žraloci v tornádu, podobně jako tomu bylo loni v L.A. Shodou náhod letí kolem Fin, zkušený krotitel tornád, který společně se svou snoubenkou napsal praktickou knížku: ,,Jak přežít žraločí tornádo", stejně užitečnou jako manuál: ,,Jak přežít zombie apokalypsu", co byl ve sběratelce Dead Islandu. Žraloci se skutečně vydali přes celou Ameriku (opravdu museli letět z Tichého oceánu) až do dalekého New Yorku. No a Fin je takový Ferda Mravenec a tak to zase vyřeší. Žraloci s fetišem na hlavy (krom toho, že stále koušou něčí hlavy, tak urvali hlavu i soše Svobody) ničí New York a Fin a jeho přátelé obstarávají basebollové pálky, motorové pily, meče a jiné zbraně, které se hodí proti žralokům. Ach jo,a ani to není tak vtipné jako jednička. Sharknado je opravdu stupidita na druhou, která není ani tolik zábavná. Tomu nelze dát nic jiného než odpad. 10% Bojím se co přinese trojka s Davidem Hasselhoffem. ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Ne, ne a prostě ještě jednou ne. Asyláci se můžou snažit jak chtějí, ale nenajdu si ani jako milovník brakové tvorby a zetkových filmů k nim cestu. Jednička měla skvělej ulítlej nápad kterej zabila místy snaha o serióznost a tradičně katastrofální digitální triky (ty vole fakt se na to vyserte nemá to smysl tam ty triky cpát když to vypadá jak kdybych je dělal na svým počítači sám) o dvojce jsem si tu přečetl, že je to větší úlet než jednička, nejlepší film od Asylum, nejlepší zetko všech dob a kdesi cosi... No není no aspoň teda pro mě určitě ne. V podstatě to jenom kopíruje jedničku a ten hustej námět z ní přenáší sem a snaží se z toho vytěžit ještě větší šílenost, ale nedaří se to. Pro mě úplně stejnej film jako neříkám, že to nemá svoje chvilky při kterých jsem se slušně nepobavil, ale celkově mi to furt na vyšší hodnocení nevychází. Prostě těm Asylum filmům na chuť nepřijdu i když je jasný, že tohle patří k tomu lepšímu co je tato velkotovárna na braky schopná vyprodukovat.40% ()

Reklama

Lateef odpad!

všechny recenze uživatele

V životě jsem se najednou poblil, posral a pochcal ze třech věcí: z masky Širokka v deseti letech, z vyprošťováku Jirky Babici v devětadvaceti letech a z gigantomočkorozleptanéočkosračky Sharknado 2 dnes . Ani ten nejvypatlanější mol, co mi jak debil žere věci v šatníku, by nestvořil tohle! Je to odpudivý jako herectví Iana Zieringa a scénář sepsal Člověk Vyjebaný (Homo Fuckensis). Víc nejsem schopen napsat. ()

AlistairMir 

všechny recenze uživatele

Zubatá zkáza se vrací a z nebe nám zase prší žraloci tentokrát v samotném NY a je to opět absolutně pitomé, ale pro mě neskutečně zábavné. Absolutní odvaz kterej se nebere ani trochu vážně. Už u první scény jsem pořád čekal kdy se Ian probudí s tím, že se mu to celé jen zdá a ono ejhle ono se mu to nezdálo ona se ta šílenost fakt děla. Tara zde dostala bohužel méně prostoru než v jedničce, ale nebojte pánové nakonec si i jí užijete a její vytuněná ruka mě fakt dostala stejně tak Ian ke kterému začíná motorovka patřit stejně jako k dacanovi jménem Leatherface. Šílenější než jednička pokud to vůbec jde a jasná ukázka že na ŇůJórčany jsou žraloci krátcí. ()

Morholt odpad!

všechny recenze uživatele

Ve Státech už zase pršej žraloci. Tentokráte je žraločí kalamitou postihnut New York, ale to vůbec nevadí, protože specialista na létající vodní dravce Fin je opět přítomen. Dvojka se, narozdíl od jedničky, už nebere vážně ani trochu. Dávala to tušit už první komická scéna v letadle a pokračovalo to eskapádami v New Yorku až do epického konce, který nejednomu divákovi připomene Bruce Campbella v Evil Dead. Nepamatuju si komedii, u které bych se takhle od srdce zasmál. Je to samozřejmě sračka, ale pevně doufám, že létající žraloci neřekli poslední slovo. :D ()

Galerie (103)

Zajímavosti (9)

  • Cameo roli taxikáře Bena obsadil Judd Hirsch, čímž si zopakoval svoji roli ze seriálu Taxi  (od r. 1978). (KM Phoenix)
  • April Wexler (Tara Reid ) ve filmu podepisuje svou knihu s názvem "Jak přežít šharkonádo". Tato kniha vyšla současně s filmem jako doprovodný merchandise. (Terva)

Reklama

Reklama