Reklama

Reklama

Hrůza v lese

Trailer

Obsahy(1)

Parta přátel se rozhodne jet na venkov. Hned po příjezdu jsou upozorněni na sériového vraha, který řádí v okolí. Rozhodnou se zůstat, což se jim krutě vymstí... (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (77)

Malarkey odpad!

všechny recenze uživatele

Už od začátku filmu mi bylo jasný, že když bych si dal projímadlo, hodně projímadla, a proseděl celou noc na hajzlu, tak udělám líp. Ale nechtělo se mi spát, chtěl jsem se zasmát, kamarád mě k tomu filmu dokopal a tak jsem zapnul televizi. Film s názvem Hrůza v lese se prostě neodmítá. Hrozně se mi líbilo, jak se to všecko tvářilo hrozně vážně. Nejlepší postava byl ten kretén Tristan, co vypadal jak Rasputin po oholení. Od začátku se tvářil jak idiot, až by člověk řek, že on jedinej bude ten rozumnej v celým filmu. Jenže nebyl. Ten film se totiž tak brutálně zvrtnul, že nešlo vůbec očekávat, co se příští minutu stane. Ti lidi se tam chovali tak strašně, že to nešlo předpokládat ani když byste se před filmem dsjeli kokainem. Jedna holka kouká, jak její kamarád vraždí někoho a pak jí prosí, aby mohl vejít dovnitř, do domu. Ona se kroutí, že to neudělá, pak mu otevře dveře a on jí zapíchne. To mě vážně fascinovalo. Nejlepší bylo, jak hned první scéna má v hlavní roli holku v kalhotkách. No řekněte, odolali byste zpocené, špinavé holce, která lesem běží v kalhotkách? A proč vlastně běží v kalhotkách nám pak má vysvětlit celý film. Joo, bylo to sympatický, nejlepší byl ale Tristan. Jen mě tvůrci zklamali, že mu nedali nějaký východňarský původ. Na něj by se hodil nějakej solidní Rumun z Karpat. ()

maxnot odpad!

všechny recenze uživatele

Jelikož se mi probudilo dítko a mělo hlad, musel jsem se vzbudit taky. A vidět tuhle slátaninu, poněvadž jsem nemohl usnout. Musím uznat, že jako ukolébavka to bylo dostatečný. Jeden magor začne vraždit, aby ututlal upálení rodičů, a druhý, aby "nakrmil" stromy. Kdo na takovou hovadinu přišel? Zdeněk Troška? ()

Reklama

KateW odpad!

všechny recenze uživatele

Na jednu stranu by mě zajímalo, proč se takové filmy natáčejí? To vážně nikdo netuší, že to bude úplný odpad? A na druhou stranu se ptám, proč na to koukám? Pořád věřím, že lidé na čsfd se ve svém hodnocení zmýlili, ale oni ne... Scénář by byl líp napsaný i scénáristy Ulice, herci jsou primitivové a celkově to nestojí za zhlédnutí ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Jak již samotný obsah napovídá, rozhodně nejde o nikterak originální námět, který by na poli slasheru odstartoval nějakou revoluci. Když se navíc podíváte na nepříliš lichotivé internetové hodnocení, je vám hned jasné, že tentokrát se český překladatel ani moc nemýlil. Nejde sice o vyložený odpad, ale na moc světlých okamžiků jsem tu tentokrát nenarazil ani já. Každopádně se z toho dalo vytřískat mnohem víc, protože obrovské rezervy jsou tu viditelné na všech frontách. Jako první bych začal u přeobsazení jednotlivých rolí, protože valná většina zúčastněných předvedla doslova otřesné výkony. O jejich přehrávání asi netřeba více diskutovat. Dále bych pokračoval na vypilování scénáře a samozřejmě zvláště na charakteristikách jednotlivých postav. Kromě Tristana (který byl celkem slušný arogantní parchant), se mi tu nelíbil vůbec nikdo. Všichni ostatní byli naprosto mdlí, bez špetky charisma a jejich smrti jsem ani nějak zvlášť neprožíval. Však samotné mord scény, jsou kapitolou samy o sobě. Nepříliš povedená kamera a střih, jen podtrhli celkový zmar, který jsem z toho všeho cítil. Vždyť se dalo tak krásně vytěžit z toho všeho mnohem víc! Okolní lesy, sadistický vrah, jenže to by se tvůrce musel snažit navodit alespoň potřebnou dávku atmosféry a napětí. Místo toho se tu však na nás valí jedna nelogičnost za druhou a ze stupidního chování postav se už stalo jen vyvětralé klišé. Musíme tak vzít povděkem alespoň trochou toho céčkové gore a scénou u rybníka. Samotný závěr mi pak sice trošku zlepšil náladu, ale i toto amatérské provedení bylo spíše k smíchu. 20% ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Uvedomili si niekedy lokálny distribútori, že občas ich preklad pôvodného názvu spraví pre zatratenie filmu veľa? No nič. Sám o sebe je snímok veľká úbohosť, ktorá sa hraje na niečo, čo ani zďaleka nieje. A utvrdzuje ma to na presvedčení, že ktokoľvek môže chytiť do rúk kameru a natočiť film. A netreba na to ani šušky. ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama