Reklama

Reklama

Hrůza v lese

Trailer

Obsahy(1)

Parta přátel se rozhodne jet na venkov. Hned po příjezdu jsou upozorněni na sériového vraha, který řádí v okolí. Rozhodnou se zůstat, což se jim krutě vymstí... (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (77)

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Ja proste milujem niektoré scénky v tých hororoch, neuveriteľné. Zabijak povedzme niekoho zavraždí, podarí sa ho však spacifikovať a zamknúť mu dvere pred nosom... ale samozrejme tu musí byť tupá blondína, ktorá mu tie dvere otvorí. Mimochodom, je to taký mix eploiťáku a slasheru, človek nevie, kam sa to všetko zvrtne, a kto je dobrý a kto zlý, takže nejakého maličkého prekvapenia sa dočkáme. Dva páriky si totiž vyrazia na víkend na chatu a budú bojovať o holý život - trochu obohrané, ale stále to baví. Herci však boli strašní (kde na tie masky chodia?), hudba slabá a gore priemerné. Pobavil ma prostý záver, šikovnejšie sa to už ukončiť nedalo. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Štyria mladí Angličania si chcú užiť voľný víkend na vidieku. Naštartujú auto a vydajú sa na chalupu v horách. Lenže tento ich nevinný výlet sa zmení na krvavý masaker. Snímok "Don´t Let Him In" je hodne slabý slasher horror. Scenár je totálne hlúpy, herci sú mizerní, rozpočet minimálny, dialógy kostrbaté, kamera nudná a réžia amatérska. Je tam síce trocha násilia, trocha krvi a nejaká tá vražda, ale i tak je to neskutočne úbohý pokus o horror. * ()

Reklama

racing666 

všechny recenze uživatele

Ze začátku to vypadalo docela na dobrej film, ale po 20ti minutách z toho vzniknul nehoráznej galimatyáš. Nejvíc mě v tom filmu nasral Tristan, kterej byl naprostej idiot a ono vlastně všichni se tam pak chovali jak idioti. Akorát mi bylo líto chudáka policajta na konci, jak do něj bodla vidle s domněním, že se blíží vrah :-D a když už si teda myslíte, že poslední hrdinka filmu přežije.... OMYL.... nabodne se s vrahem na železnou špičatou tyč, tlemí se mu a chcípnou oba :-D 1 hvězdička za tu až komickou stupiditu :-D ()

Crazynka odpad!

všechny recenze uživatele

Tak toto se nepovedlo. Nejsem z těch, co se nechají varovat zdejším nízkým hodnocením /včera ještě 25%/ a vzhledem k tomu, že k hororům mám fakt blízko, šla jsem do toho. Bohužel, tentokrát jsem šlápla do hodně velkého ho***. Kde vyhrabali herce? Tlupa komediantů, kde jsem celý film vyčkávala, kdy už konečně zařvou a každá vražda byla malou oslavou. Na britský film mi kamera přišla až moc německá, dialogy nelogické, zmatené a trapné a herce nekomentuji, ten kdo je vybral by se měl jít schovat. Atmosféra nulová, hudba místy sice "vhodná" ale v konečném důsledku nula od nuly pošla. Brak, a ztracených 76 minut života. Nikdy více. ()

juta 

všechny recenze uživatele

Hrůza nejenom v lese, ale i na plátně. Snažil jsem se tomuhle filmu dokonce nadržovat, ale nemělo to cenu. Nápad to byl sice dobrý, ale provedení stálo za prd. Plakát je to nejlepší na celém filmu. Herci mi vůbec nepřirostly k srdci a výkony některých mi připadaly jak z amaterského filmu. Trvalo to jen hodinu a patnáct minut, i tak jsem se nudil. Některým momentům jsem se musel zasmát. Spoiler! Na konci říká vrah poslední přeživší, že ho pobodala ženská, kterou skupinka potkala v lese, ale jak mohl vrah vědět, že jí potkali? ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama