Reklama

Reklama

Hrůza v lese

Trailer

Obsahy(1)

Parta přátel se rozhodne jet na venkov. Hned po příjezdu jsou upozorněni na sériového vraha, který řádí v okolí. Rozhodnou se zůstat, což se jim krutě vymstí... (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (77)

Enšpígl odpad!

všechny recenze uživatele

Jako tohle byl ten námrd první kategorie. Už jen začátek . Odněkud ze země se najednou vynoří ženská v černých kalhotkách a bílým tílku a běží, do toho hraje strašidelná muzika a nějakej zkreslenej hlas tam odpočítává 10, 9, 8 , ... najednou střih a ...."o dva roky dříve" v tu chvíli začalo bejt jasno, že tahle hrůza měla zůstat v lese a ne lézt na obrazovky. Napětí moc nepomáhalo ani to, že stromovej chirurg (tak tomu vrahovi ve filmu říkali :)) ) vydával zvuky jak nastydlej predátor, takže by ho v tom tichým lese slyšel i bezuchej Goya, jen jeho obět dělala že ho neslyší a poctivě čekala až bude mít stromovej chirurg ordinační hodiny. ()

KateW odpad!

všechny recenze uživatele

Na jednu stranu by mě zajímalo, proč se takové filmy natáčejí? To vážně nikdo netuší, že to bude úplný odpad? A na druhou stranu se ptám, proč na to koukám? Pořád věřím, že lidé na čsfd se ve svém hodnocení zmýlili, ale oni ne... Scénář by byl líp napsaný i scénáristy Ulice, herci jsou primitivové a celkově to nestojí za zhlédnutí ()

Reklama

Crazynka odpad!

všechny recenze uživatele

Tak toto se nepovedlo. Nejsem z těch, co se nechají varovat zdejším nízkým hodnocením /včera ještě 25%/ a vzhledem k tomu, že k hororům mám fakt blízko, šla jsem do toho. Bohužel, tentokrát jsem šlápla do hodně velkého ho***. Kde vyhrabali herce? Tlupa komediantů, kde jsem celý film vyčkávala, kdy už konečně zařvou a každá vražda byla malou oslavou. Na britský film mi kamera přišla až moc německá, dialogy nelogické, zmatené a trapné a herce nekomentuji, ten kdo je vybral by se měl jít schovat. Atmosféra nulová, hudba místy sice "vhodná" ale v konečném důsledku nula od nuly pošla. Brak, a ztracených 76 minut života. Nikdy více. ()

J.Mayen 

všechny recenze uživatele

Asi jsem byl právě svědkem zrodu nejhorší a nenesympatičtější herečky všech dob, bloňdatá husa nejen že si koledovala o kudlu v zádech ve filmu, ona si o ní možná koleduje i v reálu. O filmu nemá moc cenu se rozepisovat, vše negativní a trefné už tu kolegové popsali přede mnou, jen bych se opakoval. ()

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Ja proste milujem niektoré scénky v tých hororoch, neuveriteľné. Zabijak povedzme niekoho zavraždí, podarí sa ho však spacifikovať a zamknúť mu dvere pred nosom... ale samozrejme tu musí byť tupá blondína, ktorá mu tie dvere otvorí. Mimochodom, je to taký mix eploiťáku a slasheru, človek nevie, kam sa to všetko zvrtne, a kto je dobrý a kto zlý, takže nejakého maličkého prekvapenia sa dočkáme. Dva páriky si totiž vyrazia na víkend na chatu a budú bojovať o holý život - trochu obohrané, ale stále to baví. Herci však boli strašní (kde na tie masky chodia?), hudba slabá a gore priemerné. Pobavil ma prostý záver, šikovnejšie sa to už ukončiť nedalo. ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama