Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Tři lidé beznadějně uvíznou v chatce uprostřed hlubokých lesů. Každý z nich směřoval jinam a každý se tu objevil z jiného důvodu. Nedostatek jídla a vody je nutí jednat. Postupně ale zjišťují, že něco není v pořádku. Zvláštní sny jim ukazují cosi z jejich života a přes vzájemnou odlišnost nakonec zjistí, že toho mají společného víc, než je na první pohled zřejmé. (Teabag)

(více)

Recenze (129)

Pítrs85 

všechny recenze uživatele

Spoilerový komentář: Do doby, než začnou všechny tři hlavní postavy odkrývat karty, se jedná o docela zajímavý snímek, kdy po celou dobu cítíte, že ve vzduchu visí něco divnýho. Ještě i samotné rozuzlení zápletky stojí docela za to, poté se však film zvrtne v jeden velký kýč, na jejímž konci se už na sebe všichni usmívají, jak to dobře vymysleli :) Ale i tak jde o celkem fajn film, se sympatickými herci (Sara Paxton je prostě sympoška hadr :) a dobře zvolenými exteriéry navozujícími až blairwitchovskou atmosféru. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Podle mě jedna z nejoriginálnějších žánrových záležitostí s perfektní kamerou a zápletkou, která se plynule vyvíjí, což zase není poslední dobou zvykem. Režie navíc nechává člověka po celou dobu v nejistotě a já si čím dál tím intenzivněji pokládal otázku, co má trojice lidí zavřených v chatě společného. A vysvětlení mě pak mile překvapilo. No možná že na to mnozí jiní přišli už v půlce filmu, ale já prostě ne. Na režisérskou prvotinu překvapivě slušné. 80% ()

Reklama

Hrabka 

všechny recenze uživatele

Určitě to má povedenou mystery atmosféru a dobré zvraty, ale i přesto, že v tomto žánru je možná ledasco, tak mi ten příběh přišel jako až moc velká šílenost. A i když to má opravdu povedený a nečekaný momenty, tak to místy může působit i trochu utahaně. Pro fandy mystery (hororů) je to ale víceméně povinnost a takové příjemné a nenápadné zpestření ve vodách tohoto mnou velmi oblíbeného žánru. 60% ()

George Stobbart 

všechny recenze uživatele

Príjemný mysteriózny thriller s hororovým nádychom o troch ľuďoch, ktorí sa nezávisle od seba, vďaka nehode ocitnú pri chatke v lesoch, odkiaľ sa im však nedarí vymotať. Od prvých scén som bol v tom, že viem o čo tu pôjde (Reeker, Dead End...) a bolo mi až divné, prečo by to urobili tak predvídateľne. Napokon ma to ale prekvapilo a prišiel zvrat, trochu podobný tomu v Identity, ktorý zamiešal karty. Bohužiaľ sa však od tohto momentu upustilo aj od všetkých hororových náznakov, ktoré sa tu objavovali, film zmenil smer v štýle Butterfly Effect a takto doplával až do finále, zakončeného odfláknutým vysvetlením. Na druhej strane som rád, že sa aspoň o nejaké pokúsili, keďže v závere som už mal pocit, že to proste ukončia a objasnenie vypustia úplne. Celkový dojem mám ale pozitívny; bolo to pekne natočené, s dobre vybratými hercami, zaujímavou atmosférou a napriek niekoľkým nudným a predvídateľným úsekom sa mi to páčilo. ()

ledzepfan 

všechny recenze uživatele

Mě se to líbilo protože i přesto, že jsem vůbec netušil do čeho jdu jsem dostal úplně něco jiného než jsem byl schopen předpokládat. Hlavně první 2/3 jsou neuvěřitelně chytlavý blázinec, kdy divák cítí, že je něco blbě ale není schopen přesně určit co. Postupně se ty divnosti začínají rýsovat, odkrývat a pojmenovávat a já si jen s úsměvem říkal".hahá-to je teda psycho". Ke konci to do sebe všechno zacvakne a odhalená konstrukce celého příběhu možná trochu naruší tu skoro mrazivou a mysteriózní atmosféru nejistoty, ale na druhou stranu to celé uzavře do smysluplného celku. Takže jako jó-Pobavil jsem se, ani chvilku to nenudilo a měl jsem pocit, že jsem viděl zase něco trošku jiného a nového. ()

Galerie (7)

Zajímavosti (1)

  • Keď Jody (Sara Paxton) ukázala etiketu značky výrobcu svojej vesty spolu s peniazmi, aby ukázala, z ktorého roku pochádza, na oboch bol rok 1984. O chvíľu neskôr však tvrdí, že pochádza z roku 1985. (misterz)

Reklama

Reklama