Reklama

Reklama

Gang nemilosrdných dálničních zabijáků, který zajme mladou dvojici cestující napříč zemí, čeká šokující zjištění - nic totiž není takové, jaké se zdá. Záhy je jasné, že unést psychopatického zabijáka nebyl zrovna ten nejlepší nápad. Nemilosrdný kriminální gang si vezme jako rukojmí párek milenců a odvleče je do sklepa opuštěného domu uprostřed pustiny. Když je ale zajatá dívka zabita, ukáže se, že její přítel rozhodně není bezbranný, a karty se rázem otočí. Členové gangu brzy pochopí, že mají co dočinění s ostříleným zabijákem, který už se postará, aby nikdo z nich nevyvázl živý. (Cinemax)

(více)

Recenze (155)

verbal 

všechny recenze uživatele

Krouhnout psychopatickému, sériovému vrahovi jeho dívku není z hlediska zdravotní kondice zrovna to nejlepší ani pro multikulturní gang bezskrupulózních muklů. Může to totiž přinést celou řadu nežádoucích vedlejších účinků, například smrt. Docela povedená, akční exkurze do masokombinátu, i když Lukovi by to spíše slušelo ve výkladní skříni, navlečenému do nejnovějšího krajkového modelu Victoriina sekretu. Místy mi to kapku připadalo, jako by hrál Sheldon Cooper Terminátora. ()

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Mnoho intelektu No One Lives nepobralo, tak aspoň že to není nuda. Výchozí rozdělení postav na šachovnici není vůbec marné (pomsta psychopata na partě kriminálníků) a i některé dílčí motivy mají něco do sebe (vztah psychopata a jeho obětí). Veškeré přesahy a originální řešení se ale po čase utopí v krvi. Brečet kvůli tomu ale nebudu, v daných podmínkách veledílo asi vzniknout nemohlo - kvůli nekvalitním hercům (členové kriminální party) se z filmu občas stává téměř parodie sebe sama. ()

Cervenak 

všechny recenze uživatele

Úvodný nápad solídny, tempo rýchle, gore výživné a Luke Evans si pobyt v černošských útrobách pomerne užíva. Bohužiaľ, proti nemu stojí banda ochotníkov, ktorí snáď stáli pred kamerou prvýkrát. Scenár tiež za veľa nestojí a prekvapí aj amatérska réžia - Kitamura akoby musel niekedy brať hneď prvú klapku. Bez napätia, bez prekvapenia, celkovo bez zmyslu. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Na Nikdo nepřežije jsem se díval jenom proto, že hlavní roli hrál Luke Evans, a co se týče příběhu, to vypadalo jako vcelku slušný pešek. Pešek to taky pro plno lidí byl. Luke Evans byl totiž psychopat non grata. Film ale nechtěl zaujmout zajímavou thrillerovou zápletkou, ale gore výjevy mnohých budoucích mrtvol, což mě osobně už tak neoslnilo. A jelikož to bylo právě o těch mrtvolách, nemůžu jinak, než dát dvě hvězdy. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $2,9miliónaTržby USA $74,918Tržby Celosvetovo $934,000▐ úžasne zadupaný potenciál, v konečnom výsledku opäť len samoúčelná vyvraždovačka /40%/ ()

Superpero 

všechny recenze uživatele

Není to nějak inteligentní film, ale na odreagování dobrý. Navíc ten námět je dost neokoukanej. Megapsychopat zabiják proti bandě zločinců, které tam stírá psychopatova rukojmí a gebí se jim, jací jsou to kašpaři. Luke Evans je správně zlověstnej a America Olivo opět ukáže kozy. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

,,VŽDYCKY JE ŠANCE. I KDYŽ VÍŠ, JAK TO SKONČÍ“...... /// Von ten název moc prostoru pro držení pěstiček nepřináší. Naštěstí tady nejsme na fotbale, ale sledujem úchyla, co má styl a nadhled. A já dokážu vocenit, když má někdo smysl pro realitu, vhodnou volbu nástrojů a strojů, i cit pro barvu (červenou). Těm vidlákům sice chvilku trvá, než zjistěj, že je něco špatně a taky mohli bejt na můj vkus víc bojovnější. Ovšem brzo zjistíte, že pro děj je podstatnější, že to nejsou žádní géniové. Vo to víc vynikne Luke Evans jako ,,On“, jehož chlápkovi se smyslem pro reality šou bych přál světlou budoucnost. Ve filmu, samozřejmě. Minimálně do tý doby, dokud někdo nepřežije. /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Zajímá mě, jak poznám, že je fotr připravenej do držkový. 2.) Hledám kandidáty pro Hunger Games. 3.) Thx za titule ,,sizok“. /// PŘÍBĚH *** HUMOR ne AKCE *** NAPĚTÍ * ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Fascinující Kitamura! Díky bohu, konečně někdo schopný natočil kvalitní Bloody Slasher se slušným rozpočtem 3 miliony. No one Lives je kvalitní Gore řezba, s neuvěřitelně rychlým tempem, perfektním Gore, super záporákem a s nevšední zápletkou,která může diváky buď naštvat, či potěšit. Za mě jasných 80%.. Pro ty, co jsou z filmu v rozpacích, doporučuji si zjistit, co znamená Stockholmský syndrom..:) ()

tron 

všechny recenze uživatele

Spoilery. Mohol to byť pozoruhodný film. Bohužiaľ, nie je. Napriek tomu sa v scenári zachovalo aspoň zopár pozoruhodných vecí. Toto totiž nie je klasický revenge movie. Tvári sa tak, začína tak, ale rozhodne sa tak nekončí. Vraždiacimi magormi totiž nie sú len hajzli, ktorí sa do tohto páriku pustili. Vraždiacim magorom je aj hlavný hrdina! To radikálne mení situáciu. V praxi to bohužiaľ žiadna bomba nie je. Netrvá to ani hodinu a pol, ale napriek tomu je to nuda. Režisér urobil chybu už v tom, že nás neprinútil dostatočne nenávidieť gang. Je to príliš skratkovité a hoci sú to stopercentní hajzli a suky, mali byť vykreslenejší ešte démonickejšie. Problém je tiež v tom, že ich nemôžeme úprimne nenávidieť za smrť dievčaťa, pretože ho nezabili (čo je u revenge movie „troška“ problém, nemyslíte?) a podľa všetkého ani zabiť neplánovali. Z letargie diváka tak vyruší len pár šťavnatých gore momentiek. ()

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Ta scéna, ve které se hlavní ANTI-hrdina dostane k vrahům svojí dívky je totálně kulervoucí a pro mě kultovní!!! (pro tu scénu žít a umřít ...!!) Brutální malý příběh o pomstě, ve kterém žádná kladná postava neexistuje, všechno jsou to psychopatický hovada, rváči a zabijáci ... Tohle přesně mi sedlo a je to SAKRA dobrej flick!!! A klidně bych snesl okamžitej remake s mnohem větším rozpočtem a více herci ... mazec!! Luke Evans je zde neskutečnej macho, kterej nemá slitování absolutně s nikým, vraždí šílenejma brutálníma způsobama chlapy i ženský, kteří se mu postaví do cesty, všude krev, kosti, sračky z lidskejch těl, jeho nástupy na scénu jsou naprosto "epický" ...!! 4,8*!! ()

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Možná že ten Půlnoční vlak přece jen nebyl náhoda. Kitamura se totiž i u dalšího hororového thrilleru hodně předvádí a podstrkuje nám, divákům, přesně to, co chceme. To jest co nejkratší úvod, rychlý zvrat, dravou akci a hodně krve. Příběh je tentokrát hodně jednoduchý, ale sympatické na něm je to, že díky takto rozehrané partii člověk do poslední chvíle neví, komu fandit: na výběr ale bude mít jen z hajzla, psychopata nebo z vymaštěné blondýnky. Jinak veškeré násilí a gore vypadá výborně. V podstatě se ale není čemu divit, prsty má v nich Robert Hall a studio Almost Human, co se společně vyřádili už na minisérii Laid To Rest. Problém tak vidim jen v nevyváženosti tempa. Protože zatímco první půlka fakt jede a záporáci padají jako švestky, ta druhá lehce přibrzdí a přidává okecávací kaši. Palec ale rozhodně nahoru. ()

Marceloo 

všechny recenze uživatele

Dvojica zalúbencov cestuje po amerických malomestách, pretože bola nútená rýchlo sa odsťahovať. Ich potulky sa im stanú osudnými, keď narazia na rodinu buranov, ktorí sa na nich zamerajú. Ešte ale netušia, že sa ich zdanlivo jednoduchá korisť čoskoro stane lovcom. - V tomto prípade som tých päť pred rokmi udelil spravodlivo. Hlavne kvôli postavám, pretože si ani neviem spomenúť na horor, kde by boli všetky postavy záporné a nikomu by sa v ňom nedalo držať palce aby to prežil. Všetko je tu chladnokrvné, bezútešné a naviac tu je tolko fungujúcich zvratov, že to ja osobne nemôžem oceniť inak ako plnou. Technicky to nie je až také špičkové, pretože napríklad taký strih je na hranici amatérizmu. Ale jednoducho v tomto filme vždy nájdem to, čo od hororu očakávam. Plno gore, psychopatického vraha a nepríjemnú atmosféru. Záver s vynikajúcim soundtrackom a vetou ''No One Lives'' je legendárny. Práve som zistil, že režisér po dlhšej prestávke chystá nový horor, takže si ho rovno značím na zoznam. + herec z The Texas Chainsaw Massacre: The Beginning, Outcast a The Collection + herec z Scream Queens + herečka z Scream + herec z Final Destination 4, Kristy, Smothered a Camera Obscura + herec z Fear the Walking Dead ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Psychopatický vrah s kukučem modela předvádějícího slipy, rodinný gang dvouciferného IQ a jedna dívenka s neléčeným syndromem z místa předávání Nobelových cen. No One Likes.. Gore efekty čachtavě slušné, leč v celku jsou jen songem nesoustředěného vodního ptáka Kitamury od Čajkovského jezera. Hercům jsem nevěřil ani jeden čin, ani jediné slovo a třeba takový Luke Evans se tak snažil být temně nebezpečný, až byl jasně k popukání. Vidět to na cele doktor Lecter, znuděně požádá zřízence, aby uchopili jeho ruce v předloktí a sarkasticky s nimi zatleskali.. ()

George Stobbart 

všechny recenze uživatele

Mladý pár na výlete je unesený gangom kriminálnikov, vďaka ktorým dievča umrie a chlapík, ktorý je v skutočnosti zabijak sa rozhodne pomstiť. Je to totiž neohrozený, bezmenný anti-hrdina, ktorý však čakal aby mu zabili dievča kým ukáže aký je frajer. Akosi som dúfal v niečo viac, keďže režisérov "Midnight Meat Train" patrí k mojim obľúbeným hororom, ale dopadlo to viac-menej podľa očakávania. Opatrný, moderný exploitation, ktorý je pekne natočený, ale v oblasti intenzívnejšieho násilia a hlavne dopadu na diváka sa drží na uzde (podobne ako napr. remaky Last House on the Left či Straw Dogs). Objavia sa síce vydarené slasherovské vraždy a kvalitné gore, ale celé to je také uhladené a predvídateľné, až ma to mrzelo, navyše demencia a nesympatickosť všetkých postáv tiež na celkovom dojme práve nepridali. ()

sniper18 

všechny recenze uživatele

Je to dosť dobrý mierne hororovo ladený thriller. Má veľmi dobrý príbeh o skupine zločincov, ktorých člen sa rozhodol uniesť jeden pár, aby si privylepšili, lenže čoskoro si uvedomujú, že uneseným je veľmi skúsený nemilosrdný vrah. A keďže jeho priateľku stál únos život, nezastaví sa, kým všetkých nedostane a tak zločinci musia bojovať o svoje životy. So spracovaním som dosť spokojný, spočiatku sa dej venuje sympatickej dvojici a aj keď sa nedeje nič výnimočné, cítiť, že ukrývajú nejaké tajomstvo, takže aj toto pôsobí dobrým dojmom a po únose sa to už rozbehne. Už len samotná zápletka, ktorá je vlastne opakom podobných filmov, teda v tomto prípade práve únoscovia musia bojovať o svoje životy pred ich obeťou by stačila na zaujímavý film, ale tu to tvorcovia potiahli ešte trochu ďalej a vytvorili tu prakticky až kult ohľadom tohto zabijaka. Ten tu má mnoho priestoru a ten sa aj výborne využíva, či už prezentáciou jeho schopností, ale aj vlastností a minulosti, takže tu má na pomery žánru až mimoriadne prepracovanú mytológiu, čo povyšuje tento film výrazne vyššie. Takže aj keď trochu cítiť, že potenciál bol ešte trochu vyšší, nesťažujem si, je to vydarená zábava od začiatku až do výborného záveru. Čo sa týka tých hororovejších prvkov, tak o atmosféru alebo napätie tu moc nejde, čo ma ale vôbec neprekvapuje a ani nemrzí, keďže toto nie je ten prípad, kde kladná strana čelí nejakému zlu, ale sú tu dve záporné strany, ktoré si len riešia to svoje a divák má možnosť vybrať si, ktorej bude fandiť a pre mňa je to jasne zabijak. A drsnejšie scény nesklamú, síce samotných úmrtí tu až tak moc nie je, ale viaceré sa vydarili a je tu niekoľko výborných doplnkových scén, hlavne spôsob, akým sa zabijak dostane k svojim protivníkom je teda skutočne originálny a nezabudnuteľný. Herecké obsadenie je na tom dobre, Luke Evans to zahral skvelo a všetky svoje scény ťahá výrazne hore, poteší aj Adelaide Clemens, ostatné postavy ma už moc nezaujali, ale to ma vôbec netrápi, bral som ich len ako obete. Réžia a technická stránka sú iba priemerné, čo ma teda dosť prekvapuje, Ryuhei Kitamura je schopný režisér s výrazným štýlom a toto pôsobí len úplne štandardne, ale zase pre potreby filmu to stačí. Tak toto ma veľmi príjemne potešilo a hlavne kvôli tejto perfektnej postave zabijaka. Ocenil by som pokračovanie. 78% ()

Eliott 

všechny recenze uživatele

Film nebyl nijak složitý a jel si docela přímočaře a vražedně až ke svému konci, který byl asi nejlepší částí příběhu. Pokud máte rádi akci a nevadí vám trochu krve, nudit se určitě nebudete, ale nic velkolepého také nečekejte. Lepší průměr. 65% ()

castor 

všechny recenze uživatele

Páreček se stěhuje. Dalekou cestu proloží odpočinkem v motelu. Večeře přijde vhod. V knajpě ale nechybí parta omezených vidláků, které nevyšel jeden z kšeftů. Z hrozící potyčky zůstane jen u slovních výměn. Pak to ale začne. JEHO naserou, protože ON není tak úplně v pohodě chlapík, kterého okolnosti donutily vzít do ruky nějakou ze svých hračiček. Aneb když se burani s bouchačkami setkají s pořádným magorem, který má v hlavě trochu guláš. Sympatie si tu tak budeme budovat velmi obtížně, na druhou stranu aspoň bude čas na „vychutnání si“ typického slasheru, kde hned několik scén aspiruje na to, že si je po skončení filmu ještě jednou zopakujete, jiné zase překvapí šílenou nápaditostí (hra na schovávanou v lidském těle). Rutinní thrillerová jednohubka bez přetlaku hluchých míst holt vždycky potěší!! ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Skupinka výtržníkov z malého mestečka zhodou náhod a okolností objaví dievča, ktoré je niekoľko mesiacov na pátraní. Bola unesená šialeným mäsovým vrahom. Rodina za jej objavenie vypísala odmenu dva milióny dolárov. Všetci sa zhodnú, že ich postretlo veľké šťastie. Pravda je však úplne niekde inde! Dosť slušný hororový thriller, ktorý ponúka niekoľko nadštandardných gore "vychytáviek". Po dlhej dobe, najmä vďaka príbehu, hereckým výkonom či záveru, niečo čo stojí za pozornosť - 70%. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Banda drsných buranských kriminálnikov unesie a zajme milenecký pár, ktorý prechádza ich krajom. Poriadne sa však prepočítali. Urobili osudovú chybu. Šliapli do poriadneho hovna. Natrafili totiž na ešte väčšieho, nebezpečnejšieho a chladnokrvnejšieho vraždiaceho maniaka ako sú oni. Tento krát si veru nevybrali správnu obeť. Oni sami sa stanú obeťami sociopatického, sadistického, vražedného psychopata. Všetkých ich surovo pozabíja. Nikto z nich neprežije. "No One Lives". ** ()

Reklama

Reklama