Reklama

Reklama

Gang nemilosrdných dálničních zabijáků, který zajme mladou dvojici cestující napříč zemí, čeká šokující zjištění - nic totiž není takové, jaké se zdá. Záhy je jasné, že unést psychopatického zabijáka nebyl zrovna ten nejlepší nápad. Nemilosrdný kriminální gang si vezme jako rukojmí párek milenců a odvleče je do sklepa opuštěného domu uprostřed pustiny. Když je ale zajatá dívka zabita, ukáže se, že její přítel rozhodně není bezbranný, a karty se rázem otočí. Členové gangu brzy pochopí, že mají co dočinění s ostříleným zabijákem, který už se postará, aby nikdo z nich nevyvázl živý. (Cinemax)

(více)

Recenze (155)

SaNcHeZ_cz 

všechny recenze uživatele

Příjemné oddychové krvavé béčko. Nenadchne ani neurazí. No One Lives nabízí přesně to, co se od takovéhoto filmu sluší a patří. Nehraje se na nic víc a v tom co předvádí v rámci možností funguje bez problému. Antihrdina hlavním hrdinou tu zase tak často nebývá, Evans svoji roli emocionálně narušeného psychopata zvládá bez problému a pár krvavých lahůdek vyloženě potěší. Pokud potřebujete u něčeho vypnout, nebo vás jen baví béčková produkce, v případě No One Lives nemůžete sáhnout vedle. [50%] ()

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Možná že ten Půlnoční vlak přece jen nebyl náhoda. Kitamura se totiž i u dalšího hororového thrilleru hodně předvádí a podstrkuje nám, divákům, přesně to, co chceme. To jest co nejkratší úvod, rychlý zvrat, dravou akci a hodně krve. Příběh je tentokrát hodně jednoduchý, ale sympatické na něm je to, že díky takto rozehrané partii člověk do poslední chvíle neví, komu fandit: na výběr ale bude mít jen z hajzla, psychopata nebo z vymaštěné blondýnky. Jinak veškeré násilí a gore vypadá výborně. V podstatě se ale není čemu divit, prsty má v nich Robert Hall a studio Almost Human, co se společně vyřádili už na minisérii Laid To Rest. Problém tak vidim jen v nevyváženosti tempa. Protože zatímco první půlka fakt jede a záporáci padají jako švestky, ta druhá lehce přibrzdí a přidává okecávací kaši. Palec ale rozhodně nahoru. ()

Reklama

MightyHal 

všechny recenze uživatele

Luke Evans musí být nový Punisher, jinak to jako nevidím. Ne jako vážně, jeho výkon v roli sociopatickýho vraha je fakt top notch, věřil jsem mu to a každá jeho suchá hláška spadla na úrodnou půdu. Jako bez debat, ten film si celý krade pro sebe a to spolu s fajn góre efekty. Jasně, příběh o tom že šílenému vrahovi jeden člen gangu ukradl holku a on se proto rozhodne jeho a zbytek  party zmasakrovat, není nic originálního. Ale jako, o originálnost tu fakt nejde, tohle je čistá poctivá old school akční vyvražďovačka s pádícím tempem a lehkým suchým humorem. Ano ze začátku je film docela prkený spolu s některými výkony, ale to opravdu připisuji záměru Kitamuri, jelikož pokud jste viděli jeho Versus, tak to bylo úplně to samý. Herci tam přehrávali či prováděli absurdní dialogy. Za mě tedy fakt příjemná jízda s kvalitním soundtrackem a neskutečným Evansem! ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Předchozí Kitamurův film Půlnoční vlak se mi docela líbil a tak jsem se samozřejmě těšil na další porci kvalitní řezničiny a tu jsem nakonec i dostal. Přiznám se, očekával jsem ještě trochu větší masakr (dle ohlasů na internetu), ale ve své podstatě si nemůžu zas tak moc stěžovat. Měl bych sice menší výhrady k jisté naivitě samotného příběhu, ale u podobně laděných kousků je stejně nejdůležitější brutální pomsta a co možná nejkrvavější podívaná. Nu a ta nám zde byla nabídnuta ve vcelku slušné porci. Luke Evans se role psychopatického vraha ujal velmi svědomitě a podal solidní výkon. Sice mi trošku lezly na nervy ty filozofické kecy (to však počítám na vrub scénáři), ale jinak předvedený masakr stál za to. Gore mělo slušnou úroveň, krve tu rovněž bylo dostatek a dočkáme se i nějaké té morbidity a brutality, takže co víc si může člověk od béčkového kousku přát. Atmosféra taky nebyla zrovna nejhorší, tu a tam se dostala ke slovu i nahota a hlavně jsem se u toho ani moc nenudil. Však k tomu nebyla ani moc příležitost. Navíc já mám docela rád filmy, ve kterých vlastně není žádná kladná hlavní postava a tak si ti „zlí“ dají pořádně přes hubu, až se u toho lámou kosti i vazy, nebo se ven valí vnitřnosti. Dokonce i celková stopáž byla přijatelná – žádné zbytečné natahování.60% ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Banda kriminálnikov má smolu, že napadnú ešte väčšieho kriminálnika a zabijú mu dievča. Pomsta príde hneď a je riadne krvavá. Niektoré nápady na zabitie priam sršia originalitou, najlepší bol asi ten mlynček na mäso :). Dejová linka pekne odsýpa a od momentu, čo si banda grázlov uvedomí, že sú v riadnom prúsere sa dostaví aj solídna atmosféra. U mňa preto celkom spokojnosť. V každom prípade som nečakal také kvalitné gore efekty. 69/100 ()

Galerie (52)

Zajímavosti (2)

  • Film sa natáčal na viacerých miestach v Louisiane v USA. (Laslo)
  • Na tvorbe filmu sa podieľalo aj WWE Studios a menšiu rolu si v ňom zahrala aj wrestlingová hviezda Brodus Clay. (ČSFD)

Reklama

Reklama