Reklama

Reklama

Gang nemilosrdných dálničních zabijáků, který zajme mladou dvojici cestující napříč zemí, čeká šokující zjištění - nic totiž není takové, jaké se zdá. Záhy je jasné, že unést psychopatického zabijáka nebyl zrovna ten nejlepší nápad. Nemilosrdný kriminální gang si vezme jako rukojmí párek milenců a odvleče je do sklepa opuštěného domu uprostřed pustiny. Když je ale zajatá dívka zabita, ukáže se, že její přítel rozhodně není bezbranný, a karty se rázem otočí. Členové gangu brzy pochopí, že mají co dočinění s ostříleným zabijákem, který už se postará, aby nikdo z nich nevyvázl živý. (Cinemax)

(více)

Recenze (155)

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Vraždy mají šmrnc a jsou dostatečně nápadité. Luke Evans mi absolutně do role psychopatického zabijáka nesedl. Jeho role byla napsána v rámci žánru zajímavě, ale neseděl mi tam. Stejně jako mi do svých rolí nesedl kompletní zbytek herců a hereček. Děj je béčková záležitost, která nabízí přesně to, co slibuje. Jen ta forma je dost ubohá. Sem tam se objeví velmi trapný flashback a velmi mě zklamalo bídné rozuzlení. Dialogy byly bídné a celkově u mě panovala značná nuda, ze které mě vytáhlo vyloženě jen pár vražd. Lepší hvězdička. Viděno v rámci Filmové výzvy 2017. Film mi vybrala uživatelka Asia_Power a uživatel AlistairMir. ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

No tak to byla jízda.Už nějakou dobu jsem se tomuto snímku vyhýbal a přitom zbytečně.Musím uznat,že ze začátku mě trochu zaskočil zběsilej střih(naštěstí jen v úvodní scéně) a hlavně jsem si nemohl zvyknout na Evanse.Ale postupem času si mě svým herectvím získal a na konci jsem si už jen říkal,že jeho obsazení bylo dobrou volbou,protože roli bezcitnýho psychopatickýho zabijáka zvládl na výbornou.Snímek je totálně bez kladných postav.Za to nabitej gore akcí a krví.Navíc skvělej konec.No 100% to není,ale pořád je to dost dobrá porce kvalitní,krvavé zábavy.A pro ty kdo by měli blbý hemzy se připojuju k EvilPhoEniXovi-najděte si co je STOCKHOLMSKÝ SYNDROM. ()

Reklama

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Možná že ten Půlnoční vlak přece jen nebyl náhoda. Kitamura se totiž i u dalšího hororového thrilleru hodně předvádí a podstrkuje nám, divákům, přesně to, co chceme. To jest co nejkratší úvod, rychlý zvrat, dravou akci a hodně krve. Příběh je tentokrát hodně jednoduchý, ale sympatické na něm je to, že díky takto rozehrané partii člověk do poslední chvíle neví, komu fandit: na výběr ale bude mít jen z hajzla, psychopata nebo z vymaštěné blondýnky. Jinak veškeré násilí a gore vypadá výborně. V podstatě se ale není čemu divit, prsty má v nich Robert Hall a studio Almost Human, co se společně vyřádili už na minisérii Laid To Rest. Problém tak vidim jen v nevyváženosti tempa. Protože zatímco první půlka fakt jede a záporáci padají jako švestky, ta druhá lehce přibrzdí a přidává okecávací kaši. Palec ale rozhodně nahoru. ()

JohnMiller 

všechny recenze uživatele

Námet je tak krutý a originálny, že sa mi ani nechcelo veriť, že by sa to dalo pokaziť. Psychopatovi a vrahovi v jednej osobe unesú a nakoniec zabijú dievča. Na svedomí to má gang mexických vyvrheľov. Tento vrah ich na oplátku začne loviť a vraždiť pekne po jednom. Toto bola moja mylná predstava ktorú som vyčítal s obsahu až také úderné a romantické exploitation to zase nebolo. V skutočnosti vrah žiadne dievča nemá. Tú ktorú unesú spolu s ním spácha samovraždu. Vrah zabíja úplne nereálne, je to absurdné ale hlavne nelogické. Nesympatické postavy a žiadny vzťah ku charakterom zapríčiní to, že divák ani len nerozozná ktorá je tá dobrá a ktorá je tá zlá strana a bude mu fuk kto zomrie a kto prežije. Jediné na čo som čakal bol koniec. ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Ani nie moc klasicky Ryvendz muvi , skor taky priemerny film o gangu dialnicnych zabijkaov, ktori si kapku popalia prsty, lebo narazili. Na koho a na co narazili, to si uz musi divak zistit z filmu. Slusne natoceneho mimochodom, gang je plnych hjazlov a je to tam sama suka , ba poniektori posobia aj demonicky. Asponze to ma par gore momentov jaxa na slusny horor slusi a patri : 60 % ()

Galerie (52)

Zajímavosti (2)

  • Na tvorbe filmu sa podieľalo aj WWE Studios a menšiu rolu si v ňom zahrala aj wrestlingová hviezda Brodus Clay. (ČSFD)
  • Film sa natáčal na viacerých miestach v Louisiane v USA. (Laslo)

Reklama

Reklama