Reklama

Reklama

Hra "vadí, nevadí", kterou studenti hrají na univerzitě, se zvrtne poté, co Felix spáchá sebevraždu. Felixův bratr Justin chce vědět, proč ho ztratil. Rozhodne se jej pomstít. Zapojí se do této hry, avšak po svém. (cezero)

Recenze (125)

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Bavil som sa.Aj keď tento film sa vyznačuje dosť dlhými konverzáciami ale malou akciou.Hrať fľašku s neznámym a ešte aj psychopatom sa moc nevypláca.Tento film je predvídateľný a už dopredu viete ako tento film dopadne.Odohrávalo sa to hlavne na chate a v jednej miestnosti,ale vobec to nevadilo.Sympatický herci,vraždy boli niekedy veľmi vynaliezavé a aj natočené to bolo dosť dobré. ()

lillien 

všechny recenze uživatele

Než se děcka prokousala k nějakému tomu napjatému análu, lehce jsem se nudila, ale v rámci seznámení s postavami se to dá odpustit. Když se fakani konečně dostali do průseru, chvíli mi trvalo, než jsem jim začala fandit, neb jednak si na hlavní roli zloducha vybrali takového katalogového hezounka, u něhož mě neustále rušila dokonalá britská dikce (čti očumovala jsem mu konstituci) , a druhak mi z té party nebyl ani jeden kus sympatický. Nu což, není to přehlídka našich nových kamarádů. Bratříček Justin se postupně do mládeže docela nápaditě obuje, děj se rozpumpuje a závěr okoření několik slušně nečekaných situací. Nebýt naprosto neodpustitelně kokotsky alogického chování jedné z postav, která reaguje stylem, že snad jeho roli musela vymýšlet autorova manželka s blond přelivem, prdla bych tomu ještě o jednu hvězdu víc. ()

Reklama

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Svého času jsem taky míval docela rád nejrůznější mimoškolní chlastačky, bečky, párty a během nich jsme taky hráli všelijaké „hříšné hry“. Naštěstí jsem měl to štěstí, že jsem nikdy nebyl třídní otloukánek, takže jsem si je dokázal i náležitě užít. Že dokáží být mladí teenageři a puberťáci zlí, to není žádná novinka a škodolibost (někdy i šikana) k nim prostě patří. Náš chudák Felix si prostě jen vyhlédl pěknou roštěnku, která patřila jinému, no a ostatní z toho měli prdel. Ale zabíjet se jen kvůli ženské (nebo chlapovi)? Ono se ale postupně začne odkrývat i něco jiného, co se během toho večera a následně i potom stalo. A Britové mě tentokrát docela mile překvapili. Po příchodu do lesní chaty výrazně zhoustne atmosféra a dojde i na nějakou tu oku lahodící brutalitu. Justin je totiž přeci bývalý voják, kterému není násilí cizí a omladině se rozhodne ukázat, co že to znamená hájit ČEST své rodiny. Samozřejmě zde nesmí chybět ani psychologické hrátky mezi postavami, jejich staré i ze situace plynoucí křivdy vyplouvají pomalu na povrch, u některých se ukáže i jejich pravý charakter, ale hlavně to většinu z nich bude skutečně bolet. Prostřední část byla super, stejně jako jsem si během filmu oblíbil hlavní mrchu Eleanor, která byla nejen sexy, ale i pořádná děvka. Ostatní charaktery postav taky nebyli nejhorší, ale ona mi prostě padla do oka (no spíš moje oko do výstřihu). Byl jsem i rád, že se děj neodehrával jen v chatě, ale víc nebudu zbytečně prozrazovat. Stejně jako finální překvapení. Mělo to rozhodně zajímavou myšlenku a musím uznat, že jsem se během sledování snad ani nestačil nudit. 50% ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Tenhle film jasně dokazuje,že flaška nemusí být zábava jenom na párty,ale může z toho být i solidní zábava na filmovým plátně.Samozdřejmě pokud se to dobře uchopí.Navíc filmy ve stylu Would You Rather nebo třeba Vile já prostě můžu.Navíc mi to hodně (hlavně ze začátku) připomínalo film The Final.Ale každej z těchto filmů si šlape svou vlastní cestičku a je úplně jinej.Hlavní pošuk hrál skvěle a ostatní herci si to střihli taky dobře.Snímek byl dobře natočenej a hned od začátku mě v táhl do děje.Takže za sebe říkám,že to bylo příjemný a nečekaný hororový překvápko,který můžu klidně doporučit.Snad jen nadšenci gore efektů(což jsem i já) by mohli brblat,ale myslím si,že tenhle kousek to skvěle utáhl i bez nich a to se taky cení.Spokojenost. ()

AlistairMir 

všechny recenze uživatele

Seznamte se s Justinem. Válečný veterán z Afgánistánu milující masakrování lidí a svého brášku. Bráškovi ale někdo psychicky ublížil a to tak moc, že si Felix hodil mašli a zkazil tak rodinné setkání. Kdo to byl? To chce Justin zjistit docela umíněně takže naši pětici přátel (štětku, normal girl, blba na entou, kliďase a podělaného zbabělce) pozve na oslavu kde je hodlá formou zábavné hry vyslýchat. Sakra ten tu nudnou flašku ale dokázal oživit. Dost bylo líbaček a svlíkaček . Na řadu přichází úkoly co mají šťávu. Takže hltneme si kyseliny, dáme ruskou ruletu, ukážeme jak se dá originálně ukončit otravné telefonování, prostřelíme kolínko...No nuda opravdu nehrozila. Justin se určitě bavil a upřímně já se bavil taky. Jednou se nedá úplně odhadnout kdo přežije a máme zde pár milých zvratů. Film nenudí ani chvilku a závěr byl taková třešnička na dortu. Dáme flašku? ()

Galerie (16)

Zajímavosti (1)

  • Film měl premiéru na Americkém filmovém trhu dne 3. listopadu 2011. (Worry77)

Reklama

Reklama