Reklama

Reklama

Hra "vadí, nevadí", kterou studenti hrají na univerzitě, se zvrtne poté, co Felix spáchá sebevraždu. Felixův bratr Justin chce vědět, proč ho ztratil. Rozhodne se jej pomstít. Zapojí se do této hry, avšak po svém. (cezero)

Recenze (125)

verbal 

všechny recenze uživatele

Zahrát si flašku s pošahaným veteránem z Afgánistánu nemusí být nutně od věci, zvláště pak, jste li už znuděni z toho věčného ukazování koz a jiných vypelichaných pohlavních znaků, pohled na franckující pipky vám evokuje pouze to, že jste večer zapomněli vrazit nevylízaný pekáč od nedělní husy do myčky a ráno bude pěkně smrdět, anebo vás vyloženě otravuje poslouchat neortodoxní sexuální praktiky nějakého protřelého panice se sbírkou Hustlerů. Taková psychicky nestabilní guma dokáže i fádní hru docela príma okořenit. To pak můžete očumovat žaludky propálené kyselinou z baterky, kochat se pohledem na ustřelené a ukousané prsty, trochu se roztomile poplazit s prostřeleným kolenem, zkusit si nezaplakat s plnou dávkou slzáku do xichtu či se přesvědčit, co dokáže nesmělý kvadruplegik s odjištěným granátem. Pro samou zábavu úplně zapomenete, že jste si po flašce chtěli zahrát okurčák, Friga nebo jinou veselou společenskou hru. ()

hladass 

všechny recenze uživatele

Scénárista tohohle kousku je buď neskutečný vtipálek, který zkoušel až jak pitomý scénář mu bude divák schopen zkousnout nebo při vymýšlení děje a hlavně dialogů musel být totálně sjetý... Prostě si nedokážu představit, že by něco takového mohl někdo myslet vážně... Ne, nebudu se k tomuhle kusu raději už moc vyjadřovat, mohla by mi při vzpomínce na idiotsky chovající se postavy prasknout žilka... Jen, zmíním, že herci se opravdu snaží a něco i zahrajou, proto je škoda naprosto debilního scénáře a nevyužitého potenciálu hry "Vadí nevadí", kdy se tvůrci mohli rozhodně vyřádit mnohem krvavěji a řeknu i úchylněji... ()

Reklama

Mrkvič 

všechny recenze uživatele

Tahle britská odrhovačka mi zachránila večer. Sice jsem málem také nepřekousl začátek, když se tam jen představují šulíni jeden odpornější než druhej, ale po pul hodině to nabralo zcela jiný směr. Pár zvratů je povedených a nakonec si svou zápletkou film plnou pozornost získá. Škoda že není taková pestrost při hraní "vadí nevadí" a ubližování si také většinou končí tím, co kdo do koho píchne - vlastně nejen ubližování :) ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Chtělo by se říct, že se po dlouhé době objevila studentská vyvražďovačka, která není tuctová, avšak bohužel je tu ono pověstné "ale". Tím jsou herci a kostra příběhu. Ti první jsou partou typických nesympatických indviduí, které americké produkce rozhazují plnými hrstmi. Co postava, to nesympatický ksicht. Jediným, jakž takž skousnutelným zjevem, je hlavní mikkelsenovský záporák. Co se příběhu týče, tak režisér se snažil být v daném žánru až příliš originální a i když mu to vyšlo, tak v tomto případě byla ona netuctovost spíš na škodu. Stačil obyčejný motiv pomsty ve stylu oko za oko a né do toho plést různé fantasmagorie o rodinné cti a podobně. Je to škoda, protože Heath ukázal, že má pro tuto tématiku cit a měl i pár dobrých nápadů. Snad to příště bude lepší. 40% ()

Hrabka 

všechny recenze uživatele

Nebylo to vůbec špatný, až mě to překvapilo, jakej solidní krvák se z toho vyvrbil. V určitých chvílích to možná může působit trochu přepáleně a nereálně, ale film má určitě momenty, který dokážou jak znechutit, tak překvapit. Chování postav bylo někdy na hraně, ale ještě to bylo v rámci nějaký únosnoti. Fajnovej psycho-thriller ze zajímavýho prostředí se značnou dávkou peprných momentů. Bavil jsem se. 65% ()

Galerie (16)

Zajímavosti (1)

  • Film měl premiéru na Americkém filmovém trhu dne 3. listopadu 2011. (Worry77)

Reklama

Reklama