Reklama

Reklama

Suing the Devil

Trailer 2

Obsahy(1)

Luke přišel na to, že za vším jeho životním utrpením stojí sám satan. A nejen za jeho, satan stojí za utrpením a destrukci celého světa. Luke se tedy rozhodl zažalovat satana u soudu. A když se ten k překvapení všech k soudu opravdu dostavil, začíná soudní proces, který sleduje celý svět. (KrestanFilms)

Recenze (9)

MMR 

všechny recenze uživatele

Mě tohle nečekaně celkem sedlo, řekl bych, že to byl zajímavý námět. Jen ten konec se mi moc nelíbil, jinak bych se možná i uchýlil k nejvyššímu hodnocení. ()

Mariin 

všechny recenze uživatele

Špatný, diletantský film, ovšem se zajímavou provokativní myšlenkou: přelíčení se satanem. Jeden z mnoha amerických evangelikálních produktů, kde mizerná forma téměř zabíjí dobrý námět. Mladý muž podává k soudu žalobu na satana, že může za všechno zlo ve světě, ()

KrestanFilms 

všechny recenze uživatele

Tento film určitě odráží i jisté pravdy a paradoxy (ikdyž lidé zažijí, nechtějí věřit - je to jednodušší zapudit, než zjistit hrůznou realitu), ale tvůrcům vytýkám málo času na přípravu, zpracování bylo místy žalostné. Některé scény byly opravdu směšné, mnohé nedomyšlené a často naivní... Škoda. Zajímavý nápad s potenciálem, poněkud však nešťastně uchopený. Ale přesto bych tento film některým lidem (né všem) i doporučil. TIPseznam dalších křesťanských filmů. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Mohla to být teologicko-soudní konverzačka ve stylu Pozemšťana, která by měla ambici vyvolat nějakou kontroverzi a nebo se nabízela čistá komedie bez nějakých dramatických odboček. Nic mezi tím. Jenže právě o ten žánrový průnik se tu režisér snažil a hrubě mu to nevyšlo. Nebylo se čemu smát a navíc je celkem záhy jasné, že se jedná o další z křesťanských agitek, takže nehrozí, že by se film dotkl citlivých témat a nějakým způsobem překvapil. No a nevyšel ani casting resp. nevyšlo obsazení hlavního hrdiny. Předpokládám, že to je nějaký učitel v nedělní škole, jehož jediná herecká průprava je role mrkve v dětském představení. Krom toho, že neumí hrát, je také silně nesympatický, Totálně zabitý námět, ale třeba se toho jednou chopí někdo šikovný. 15% ()

vegetol.mp odpad!

všechny recenze uživatele

Primitivní a neohrabaná křesťanská agitka, která dobrý nápad totálně zabíjí diletantským zpracováním. Chey je mizerný režisér i scenárista a na filmu je to dost vidět. Dialogy jsou hloupé a často dost naivní a vedení herců viditelně špatné. Pokud nějaký režisér donutí herce jako je Malcolm McDowell, aby hrál jako ponocný, měl by se na filmování vykašlat a jít někam dělat uklízeče. Divák se navíc nedozví nic nového, ale jen klasické křesťanské výmluvy a bláboly o tom, že Bůh dal lidem svobodnou vůli. Větší alibismus aby člověk pohledal. Celkově to mohl být zajímavý malý film, stačil někdo šikovný, kdo by napsal dobrý scénář. Bohužel Chey je diletant, takže výsledkem je nechtěně zábavná zhovadilost, která uspokojí snad jen náboženské fanatiky jako je KrestanFilm. ()

VanTom 

všechny recenze uživatele

Upoutal mě slibný námět (žalovat Satana za všechna příkoří a zlo světa), zdejší černé hodnocení se nicméně záhy potvrdilo. Nesmyslná amatérská soudní fraška po pár minutách mírné parodičnosti (kéž by!) nabrala jasný kurz plakátové Boží agitky, ze které již neslevila ("Věřím v Ježíše Krista!"). Přiznám však, že uvolněný a zbytek osazenstva o míle přehrávající (producent) Malcolm McDowell mne ve svém závěrečném proslovu málem obalamutil. ()

guruhonza 

všechny recenze uživatele

‎Zaprvé: film je totální sr*čka a odpad Zadruhé: film je o něčem, z čeho by šel udělat s kvalitním scénářem film, kterej by byl absolutně dokonalej A teď o filmu. Po chvilce mi bylo jasný, že to může bejt něco, co bych přirovnal k "The man from the Earth" takže k něčemu, co bych sledoval úplně pořád, kdyby to mělo logiku a bylo to chytrý. Prů*er je, že tenhle film je klasickej odpad tragickejch herců, hnusnejch efektů a primitivních "hlášek". Za těch asi 90 minut tam bylo regulerně tak 7 dokonalejch mmomentů, které by sedly do mého "dokonalého" filmu. Zbytek filmu je ale fakt odporně tragickej. Každopádně.. doporučuju, protože to v každém vyvolá kreativní (nikoliv kreacionistické !!!!!!!!! ) myšlenky. 4 hvězdy za to, protože mě ten film bavil a zajímal. Nehodnotím filmy podle kvality, ale podle koukatelnosti. ()

sue2008 odpad!

všechny recenze uživatele

Nechápu, proč je tento film označován jako komedie. Celou dobu jsem čekala, až teda ta komedie začne a ono pořád nic. Teda, v momentě, kdy Satan s plnou vervou statečně vykřikoval ' you can't handle the truth' jsem se málem počůrala smíchy....ale obávám se, že to nebyl ten druh smíchů, o který se tvůrci snažili: Zoufalé výkony nesympatických herců, táhlý scénář a nudné dialogy nebo spíš monology. Opravdu nerada dávám odpad, ale tady prostě není nic:(((( ()

Reklama

Reklama