Reklama

Reklama

Obchod pro sebevrahy

  • Francie Le Magasin des suicides (více)
Trailer 1

Představte si město, kde se žije tak smutně, že lidé ztratili veškerou chuť k životu. Představte si město, kde prosperuje jediný obchod - ten, který prodává jedy, provazy a další sebevražedné pomůcky. Majiteli tohoto obchodu se právě narodilo dítě, které je ztělesněním životního optimismu. Rozklad rodinné živnosti pomalu začíná... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (80)

depony 

všechny recenze uživatele

Námět, který potěší. Zpracování, které mohlo být jistě propracovanější, přesto ... ačkoliv některé skutečnosti nebyly zcela vysvětleny nebo jim chyběla opodstatnění ... se jednalo o koukatelnou záležitost, kde bylo nemálo vtipných momentů, narážek. A francouzština tomu dodala na zajímavosti. Uznávám, že mnohdy byly některé písničky zbytečně dlouhé a nebo často za sebou, ale někdy to jinak vyjádřit nejde. Hodnocení - 70%. ()

Gabretta 

všechny recenze uživatele

Obchod pro sebevrahy - tenhle název musí zaujmout, ať chcete nebo ne. Animačně zajímavé a zdařilé, ovšem velká škoda příběhu. S tak parádním námětem by šlo určitě pracovat mnohem lépe, s větší fantazií a hlavně tak, aby bylo celé dílo zábavnější. Takhle jsem si užila prvních pár minut, plna očekávání, ale pak už mě příběh v podstatě vůbec nezajímal. Takový rychle účinkující jed - za chvíli je po vás. Nevím, co přesně mi scházelo - možná nějaké nenadálé překvapení. Zkrátka dobrý nápad, bohužel jen průměrně využitý. ()

Reklama

Dzeyna 

všechny recenze uživatele

Výborný snímek! Sebevražedné téma s takovou vášní se jen tak nevidí, to je opravdu něco pro mě! :D Nakonec se vše obrátí k dobrému a všichni jsou šťastni. Jak klasické. Ale musím uznat, že mě to opravdu bavilo, zřejmě také díky zajímavému zpracování a animacím a občasnému zpěvu. + Paříž má milovaná. ()

majo25 

všechny recenze uživatele

Neuspeli ste vo svojom živote? - Uspejte vo svojej smrti! Blízka budúcnosť, kde je v "móde" páchať samovraždy. Ľudia by asi neboli luďmi, keby z tohoto nechceli profitovať. A tak je tu pre nich obchod - obchod pre samovrahov. Každý zákazník odchádza spokojný a už nikdy sa nechodí stažovať. Prvotný nápad nie je zlý, chýba tu však akási nadstavba, ktorá by ťahala príbeh. Pretože ten zakrpatieva veľmi rýchlo. Animácia nie je síce tip-top, ale dá sa na ňu zvyknúť. Humor je všadeprítomný, ale nič, čo by vytáčalo kútiky úst - skôr ide o dvojzmysly, sem-tam paródia. Výtáčalo ma množstvo, ale fakt množstvo pesničiek, ktoré boli navyše vždy o tom istom. Naopak, prekvapila erotická scéna, ktorá však bola len takou malou vsuvkou. Hodnotenie: 60% ()

Greg25 

všechny recenze uživatele

Úžasný námět, který poněkud selhává ve chvílích, kdy se mění v muzikál. Velmi osobitý styl točení, který ke své škodě zůstal svým příběhem někde v půli. Navzdory tématu místy poměrně neemoční a s jedinou výjimkou (sestra hlavního hrdiny) bez vývoje postav (což vzhledem k odvíjení příběhu je vcelku problém). Každopádně stojí za zhlédnutí, osobitost a originalitu tomu upřít nelze. 65% ()

Galerie (64)

Zajímavosti (1)

  • Film byl natočen podle světového bestselleru "Potřeby pro sebevrahy" Jeana Teulého. (Mamba)

Reklama

Reklama