Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Okouzlující, avšak drogami poznamený lékař Rodrigo (Francisco Melo) se po patnácti letech vrací do života svých přátel, aby znovu získal lásku své milované ženy Piedad (Sigrid Alegría), jejichž vztah kdysi zničila právě Rodrigova drogová závislost... Naneštěstí v témže okamžiku přichází na scénu „El Cazador“ (v překladu „lovec“) – sériový vrah, který zabíjí mladé, krásné a nezávislé ženy tím, že jim vyoperuje srdce z těla. Vyšetřování těchto brutálních vražd dostává na starost policistka Eva Zanetti (Paola Volpato), která zúží okruh podezřelých na Rodriga a jeho přátele. (fiLLthe3DD)

(více)

Zajímavosti (8)

  • Pablo Illanes označil scénář k tomuto seriálu jako ten nejlepší, který kdy v životě napsal. (fiLLthe3DD)
  • Tehdejší člen chilské poslanecké sněmovny José Antonio Viera-Gallo kritizoval seriál kvůli násilným scénám a způsoby vražd označil za „kruté“ (obětem v seriálu zpravidla bývá vyříznuto srdce, jedna vražda proběhne za pomoci motorové pily). Podobnou míru násilí prý neviděl ani na BBC či v italské televizi. Vedení stanice TVN na to zareagovalo slovy, že ne všechny pořady musí být poučné, a že kromě dobrých lidí existují na světě také psychopati. Seriál také nebyl vysílán před 22 hodinou. (fiLLthe3DD)
  • Herečka Francisca Imboden (Josefina) během natáčení otěhotněla, což bylo zakomponováno i do seriálu. (fiLLthe3DD)
  • První díl seriálu byl už před uvedením na televizních obrazovkách k vidění na internetu pár hodin před oficiálním vysíláním. Jedná se tak o první chilskou telenovelu, jejíž první díl byl uveden na internetu. (fiLLthe3DD)

Reklama

Reklama