Reklama

Reklama

Nelze zastavit někoho, kdo se nezastaví před ničím! Motivační kniha neznámého tajemného autora velice rychle nabývá na popularitě a inspiruje skupinu lidí, kteŕí se předtím nikdy nepotkali. Novinář, kněz, bývalá vězenkyně, hip-hopový mogul, herec a policista v utajení. Ti všichni se snaží odhalit totožnost spisovatele, protože cítí, že jim poskytl druhou šanci. Podněcuje je k přehodnocení jejich rozhodnutí, konfrontují se s vlastními strachy a doufají, že budou žít mnohem pozitivnější život. (TV JOJ)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (22)

castor 

všechny recenze uživatele

Několik hvězd nižší svítivosti, které stárnou jako jejich někdejší nejlepší role, mezi nimi Sylvester Stallone v otřesném klobouku, a jeden scénář, který zřejmě někde dlouho ležel ladem. Chvíli seriózní, chvíli uhozené, celkově nesourodé. Což se dalo tvrdit i třeba o režisérových 15 minutách, které rovněž trpěly žánrovou roztříštěností. Holt John Herzfeld je rutinér, kterému to víc sluší s televizním štábem a který z průměrného příběhu nedokáže vytáhnout nic víc, než jen právě ten průměr, na který se velmi rychle zapomene. Důvod, abych diváka posílal za touhle látkou, se hledá docela těžko. ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Docela solidní haluz. Ani nevím jak se k tomu postavit. jako seriózní drama mi to nepřišlo. Spíš mi ten film přišel tak absurdní, že jsem se furt něčemu gebil, takže jsem se vlastně bavil. No prostě přečtete si knížku a přijdete na to jak změnit svůj život (?!) No co vám budu povídat. Film je sled různých šílených scének. A Berenger to dorazil s tím odvykáním kouření. I Am Roger i Dont Smoke! Konec je trochu na hlavu, ale on je wtf skoro celej film, takže proč by měl bejt konec normální že jo. No za srandu tomu ty neseriózní 3* dám.50% ()

Reklama

RipperJosh 

všechny recenze uživatele

Podle mě naprosto skvělí herci, kterým vládne Thomas Jane. Ten by si zasloužil hlavní roli v nějakým westernu, tady představuje skvělýho novodobýho pistolníka. Bohužel režie je hodně bídná a chování postav v některých scénách nedává vůbec smysl. Tenhle film měl mít původně stopáž určitě takových 120-130 minut, ale nebyly prachy, takže na výsledku je ta chybějící půlhodina znát. 6/10 za celek, 8/10 za herce (Jane, Berenger, O'Hara). PS: Sly taky super, ale zrovna jeho postava patří k těm, které projdou během děje nepochopitelnou proměnou chování, charakteru. ()

Paldiny 

všechny recenze uživatele

Hotový motivačný kódex predstavuje tento film. V deji vidíme viac nezávislých príbehov aké spája jedno a to kniha neznámeho autora s názvom "Reach Me". Kniha plná pozitívnych slov, múdrych viet aké zaručene zmenia pohľad na život a dajú mu zmysel, teda pokiaľ ste ho ešte nenašli. Aspoň tak to tvorcovia zamýšľali. Ibaže film nefunguje ani ako dráma, komédia, gangsterka či motivátor a je zaujímavý len slušnou hereckou zostavou. Záverečné "žili šťastne až do smrti" je iba úsmev vyvolávajúce vyústenie tohto obyčajného filmu, ktorý nestojí za videnie. ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Názov filmu "Reach Me" je zároveň názvom motivačnej knihy, ktorá získava rýchlo na popularite. Autorom knihy je bývalý futbalový tréner Teddy Raymond, ktorý chce zostať v anonymite. Internetový bulvár Muck-Muck vyšle svojho reportéra Rogera Kinga vypátrať spisovateľa. Zároveň kniha inšpiruje skupinu rôznych ľudí, ktorí chcú nasmerovať svoj život pozitívnym smerom. Jedným z nich je tajný policajt Wolfie, ktorý je až príliš agresívny. Motivačná kniha neznámeho tajomného autora veľmi rýchlo nadobúda na popularite a inšpiruje skupiny ľudí, ktorí sa predtým nikdy nestretli. Novinár, kňaz, bývalá väzenkyňa, hip-hopový mogul, herec a policajt v utajení. Tí všetci sa snažia odhaliť totožnosť spisovateľa, pretože cítia, že im poskytol druhú šancu. Podnecuje ich k prehodnoteniu ich rozhodnutie, konfrontujú sa s vlastnými strachy a dúfajú, že budú žiť oveľa pozitívnejší život. A na záver komentáru treba pochváliť vychádzajúcu krásnu sexi herečku Lauren Cohan. ()

Galerie (17)

Zajímavosti (1)

  • Film se natáčel v El Segundo a v Los Angeles v Kalifornii. (rafix)

Reklama

Reklama