Reklama

Reklama

Nelze zastavit někoho, kdo se nezastaví před ničím! Motivační kniha neznámého tajemného autora velice rychle nabývá na popularitě a inspiruje skupinu lidí, kteŕí se předtím nikdy nepotkali. Novinář, kněz, bývalá vězenkyně, hip-hopový mogul, herec a policista v utajení. Ti všichni se snaží odhalit totožnost spisovatele, protože cítí, že jim poskytl druhou šanci. Podněcuje je k přehodnocení jejich rozhodnutí, konfrontují se s vlastními strachy a doufají, že budou žít mnohem pozitivnější život. (TV JOJ)

(více)

Recenze (22)

castor 

všechny recenze uživatele

Několik hvězd nižší svítivosti, které stárnou jako jejich někdejší nejlepší role, mezi nimi Sylvester Stallone v otřesném klobouku, a jeden scénář, který zřejmě někde dlouho ležel ladem. Chvíli seriózní, chvíli uhozené, celkově nesourodé. Což se dalo tvrdit i třeba o režisérových 15 minutách, které rovněž trpěly žánrovou roztříštěností. Holt John Herzfeld je rutinér, kterému to víc sluší s televizním štábem a který z průměrného příběhu nedokáže vytáhnout nic víc, než jen právě ten průměr, na který se velmi rychle zapomene. Důvod, abych diváka posílal za touhle látkou, se hledá docela těžko. ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Docela solidní haluz. Ani nevím jak se k tomu postavit. jako seriózní drama mi to nepřišlo. Spíš mi ten film přišel tak absurdní, že jsem se furt něčemu gebil, takže jsem se vlastně bavil. No prostě přečtete si knížku a přijdete na to jak změnit svůj život (?!) No co vám budu povídat. Film je sled různých šílených scének. A Berenger to dorazil s tím odvykáním kouření. I Am Roger i Dont Smoke! Konec je trochu na hlavu, ale on je wtf skoro celej film, takže proč by měl bejt konec normální že jo. No za srandu tomu ty neseriózní 3* dám.50% ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Sice to nemá scénář, ale zato některé scénky jsou poměrně hodně zajímavé. Sly čím starší tím lepší. Tady si jej bohužel moc neužijem, ale i na malém prostoru svůj herecký růst rozhodně potvrdil. Vlastně ani nevím o čem to celé bylo. 55% ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Názov filmu "Reach Me" je zároveň názvom motivačnej knihy, ktorá získava rýchlo na popularite. Autorom knihy je bývalý futbalový tréner Teddy Raymond, ktorý chce zostať v anonymite. Internetový bulvár Muck-Muck vyšle svojho reportéra Rogera Kinga vypátrať spisovateľa. Zároveň kniha inšpiruje skupinu rôznych ľudí, ktorí chcú nasmerovať svoj život pozitívnym smerom. Jedným z nich je tajný policajt Wolfie, ktorý je až príliš agresívny. Motivačná kniha neznámeho tajomného autora veľmi rýchlo nadobúda na popularite a inšpiruje skupiny ľudí, ktorí sa predtým nikdy nestretli. Novinár, kňaz, bývalá väzenkyňa, hip-hopový mogul, herec a policajt v utajení. Tí všetci sa snažia odhaliť totožnosť spisovateľa, pretože cítia, že im poskytol druhú šancu. Podnecuje ich k prehodnoteniu ich rozhodnutie, konfrontujú sa s vlastnými strachy a dúfajú, že budú žiť oveľa pozitívnejší život. A na záver komentáru treba pochváliť vychádzajúcu krásnu sexi herečku Lauren Cohan. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Tak tu mame po dlhsej dobe mozaikovy pribeh ake boli v mode v devätdesiatych rokoch. Pribehy v tomto filme spaja motivacna kniha, ktora ovplyvni osudy vsetkych postav. A kedze je v centre motivacna kniha, tak sa vsetky kladne postavy dockaju happyendu a zaporaci pridu o nos, pripadne zuby :). Skoro to pôsobi ako promo film na konkretnu motivacnu knihu. Ved ked to tak pekne ovplyvni vsetky kladne postavy, tak to musi fungovat. Ked vam tie neustale pozitivne kecy nebudu liezt krkom, tak sa dockate tuctoveho filmu, ktory vas nenadchne, ale ani nezacne nudit, lebo sa tam neustale nieco deje a preskakuje sa z jedneho pribehu k druhemu. A ako bonus je tu kopa hviezd, ci skôr hviezdiciek, ktore si odohraju ten svoj rutinný standard. Vzhladom na nizke ocakavania som nakoniec spokojny a za jedno pozretie to stalo. Tak a teraz si idem zakricat, ze uz nikdy nebudem sledovat srackoidne filmy. Uz nikdy nebudem sledovat srackoidne filmy. Uz nikdy nebudem sledovat srackoidne filmyyyy!!! 6/10. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Tak zbehla sa nám tu celá rota známych aj neznámych, ktorých milé scénky prerobili film z drámy na veselohru. Príbeh možno chcel byť niečim viac, inšpiratívnym, úslužným. Na to by však tvorcovia potrebovali lepší scenár, ktorý by bol viac konzistentný, ako tento malý bordel. V celku ale príjemné a zábavné pozeranie. ()

DEXTER099 

všechny recenze uživatele

Tak nějak jsem nevěděl co od toho čekat a když už dorazily titulky tak jsem dostal pod nos film něco jako jsou takové ty motivační knihy.Víc nemá asi smyl dodávat.Hlavní důvod proč jsem to chtěl vidět a to tedy Sylvester Stallone je zde pár minut a asi ve třech scénách,přesto mu to sedne.Za mě celkově 50 % a tři hvězdy. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Snímek se zajímavým scénářem a skvělým hereckým obsazením, i když skutečně hvězdy, snad kromě Stalloneho, zde více méně chybí. Všichni ale hrají výborně a hlavně Tom Berenger ukazuje, že je skvělý. Nic to nemění na tom, že celkově je to stejně docela nekonzistentní a úplně to nefunguje. Jako kdyby to ke konci prostě odplynulo. ()

joeybarbaro2 

všechny recenze uživatele

Stallone má pár štěků a to je škoda, kolegové z Expendables Terry Crews a Kelsey Grammer se taky moc neukázali, Doktor Gordon a Frank Stallone ještě míň. Tolik dobrejch herců a film stojí za nic. Kdyby tam nebyl aspoň na pár chvil ten Sly, kterej to dobře zahrál, tak na to snad ani nekoukám. 35 % ()

JohnSmith 

všechny recenze uživatele

Takže Herzfeld sehnal obsazení o jakém se může většině režisérů jen zdát. Napsal si scénář a ten zhmotnil. Vyšla z toho naprostá slátanina o ničem. ()

borec999 

všechny recenze uživatele

Netuším ako sa do podobného filmu dostal Stallone. Jednak tu nemá hlavnú postavu, ale len absolútne nevýraznú vedľajšiu postavu, za druhé nejde o akčný film a za tretie nejde ani o žiadny výnimočný film ktorý by mu pomohol v kariére. Sledujeme mozaiku príbehov viacerých postáv, ktoré sa v závere pretnú a vyústia v nejaký ten záver. Technicky nič výnimočné, herci to odohrali tak aby nikoho neurazili a z jednotlivých príbehov výraznejšiu pozornosť získa len pasáž "I am Roger and I don t smoke" . Reach me vyslovene nenudí a zlým filmom by som ho tiež nenazval, ale vidieť ho na druhej strane asi nepotrebujete. Jeden z mála filmov kde sa stotožňujem s hodnotením ČSFD. 50% ()

Lefty86 

všechny recenze uživatele

Drama ani náhodou, Sly se tu jen tak objevuje a film je spíš komedie. Celá pointa je v knížce ze který je každý v pr... a hledání toho kdo ji napsal a když ho našli zjistili že je sám uplně jiný než popisuje v knize. ()

Paldiny 

všechny recenze uživatele

Hotový motivačný kódex predstavuje tento film. V deji vidíme viac nezávislých príbehov aké spája jedno a to kniha neznámeho autora s názvom "Reach Me". Kniha plná pozitívnych slov, múdrych viet aké zaručene zmenia pohľad na život a dajú mu zmysel, teda pokiaľ ste ho ešte nenašli. Aspoň tak to tvorcovia zamýšľali. Ibaže film nefunguje ani ako dráma, komédia, gangsterka či motivátor a je zaujímavý len slušnou hereckou zostavou. Záverečné "žili šťastne až do smrti" je iba úsmev vyvolávajúce vyústenie tohto obyčajného filmu, ktorý nestojí za videnie. ()

RipperJosh 

všechny recenze uživatele

Podle mě naprosto skvělí herci, kterým vládne Thomas Jane. Ten by si zasloužil hlavní roli v nějakým westernu, tady představuje skvělýho novodobýho pistolníka. Bohužel režie je hodně bídná a chování postav v některých scénách nedává vůbec smysl. Tenhle film měl mít původně stopáž určitě takových 120-130 minut, ale nebyly prachy, takže na výsledku je ta chybějící půlhodina znát. 6/10 za celek, 8/10 za herce (Jane, Berenger, O'Hara). PS: Sly taky super, ale zrovna jeho postava patří k těm, které projdou během děje nepochopitelnou proměnou chování, charakteru. ()

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Slušná herecká partia pre nie príliš dobre napísaní scenár. PS1. „V hádke so ženou nikdy nemôžeš vyhrať. Je logické, že prehraješ.“ PS2. „Nikto nepíše romány, len poviedky so sexuálnou tematikou. To, čo sa odohráva v spodnej bielizni, je vždy zaujímavejší, ako duševný stav človeka.“ Osobné hodnotenie: 64% (**) ()

Godhaj 

všechny recenze uživatele

,,Breed these demons for a living?“ Motivace je dnes v kurzu. Jak by ne, vidina potencionálního úspěchu u každého je lákavá. Tenhle film je v podstatě jen o motivaci, jak změnit svůj život k lepšímu. Pár nezáživných příběhů, které se nakonec nějak propletou a zakončí. Celé je to komedie a některé pasáže jsou skutečně vtipné, ale o dramatu (jak je to tu napsáno) nemůže být řeč. Stallone si střihl trochu ujetou roli, nikdo další mi v hlavě nezůstal. Vlastně se jedná o obyčejný, ničím nezábavný film, který sice neurazí, ale rozhodně mě nebavil. ()

mimozakon 

všechny recenze uživatele

Xmilden "Vlastně ani nevím o čem to celé bylo." Presne to istu vetu soms i povedal, ked teraz pozeram na poster, citam obsadenie, a skumam obsah filmu. ()

Mamlas 

všechny recenze uživatele

Vskutku neuvěřitelná snůška keců v jednom jediném filmu. Neustálé blá, blá, blá, furt dokola. A asi to byla komedie, za film jsem se 2x pousmál. (12%) ()

Reklama

Reklama